Science Center NEMO


En av de første tingene jeg så når jeg ankom Amsterdam var en stor grønn båt som så ut som om den skulle synke. Det vekte da en god del nysgjerrighet og oppmerksomhet i meg, så i det jeg la fra meg tingene mine og ble spurt hva jeg ville gjøre først, kom det kjapt fra meg ''den synkende båten''. 

_MG_3528

Det er da et vitenskapelig museum for barn og som du sikkert har skjønt, heter det Science Center NEMO. Dessverre så tenkte jeg ikke å ta bilde av den sånn helhetsmessig eller gå inn, jeg var for ivrig til å klatre opp til topps av båten og egentlig bare undersøke den. Så smart som jeg er, glemte jeg jo helt at jeg har høydeskrekk så tok litt tid å komme seg opp og egentlig ned. Bra Tuva! Smaaaart!

_MG_3529

I bussen på vei bort trodde jeg at båten hadde to trapper på hver side som gikk opp, og der det var hull i midten for bilene til å kjøre (er tunell under båten), men neida, viste seg til at det kun var en trapp. Og jo nærmere toppen vi kom, jo mer tulla vi og sa at porten lignet på gateway to heaven. Utsikten var helt utrolig fra bunnen til toppen, og skal sies at være hjalp veldig mye. Var perfekt overskyet der alle fargene virket myke og naturlige, og med noen solstråler som trengte seg gjennom sprekker av skyene. 

_MG_3540

Dessverre så vet jeg ikke hvordan det var inni selve båten for hadde vært veldig spennende å skulle vite hva som faktisk er i det museumet, men på toppen så var det i hvert fall en cafe som var veldig søt og koselig.  

_MG_3547

Så absolutt anbefalt å ta en titt innom neste gang du er i Amsterdam. Utsikten fra kafeen var kjempe fin, og slik som hele Amsterdam så var det en avslappet atmosfære med god lukt av kaffe og mat. 

_MG_3553

 

Kunne du tenkt deg å ta en tur til det museumet her?

 

Skriv en ny kommentar


hits