Bye bye fairytale


_MG_3612

Er det noe jeg drømmer om nå så er det å vandre nedover gatene i Amsterdam eller liggende på en strand i 30 pluss grader. Absolutt elsker vinteren og sommeren, men overgangen fra vinteren til vår og spesielt de våte dagene er ikke min kopp te for å si det sånn. 

_MG_3439

Har vært så innmari sur vind her i England i dag at det er latterlig. Har faktisk kommet til et punkt hvor jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger Doris har vært på nippen til å blåse meg bort. Skal jo sies at det ikke hjelper når jeg og hun ene venninnen min satt og søkte opp reise destinasjoner og (såklart) endte opp med å se på fiji og bora bora.  

_MG_3595

Sitter da nå her på biblioteket, omringet av godteri (det er vel veien for å holde studie motivasjonen oppe er det ikke det?) og enda mer omringet av det gråe været. Og hurra for sterke og motvillige Doris som akkurat rivde av taket på et av husene her i Colchester town! 

 

Hvordan er været der du er nå?

Har du også en vane med å drømme deg bort når det sure været er på plass?

 

Becca Alexandra

23.02.2017 kl.21:47

Kjipt med dårlig vær! Fine bilder :D Vi har snø og regn akkurat nå, så nå ville jeg heller vært på en strand i syden ja <3

Skriv en ny kommentar


hits