Day 1 in Paradise


_MG_4811

Da har jeg og Hanna endelig kommet frem til Tyrkia og fy søren dere! Da vi ankom til hotellet, måtte vi si navnet ved porten før vi kunne komme inn til selve området, etter det var en fortsatt en liten kjøre tur før vi endelig kom frem til hotellet. Vi ble tatt i mot med store smil og to herrer to bærte inn koffertene for oss. 

_MG_4820

Mens vi stod i resepsjonen og sjekket inn, fikk vi to champagnes i tillegg til rabatt til spaen! Fant da også ut at siden det er all incusive, så er absolutt ALT av alkohol som ikke er blitt importert, GRATIS i tillegg til alt av mat!! Å guuuud, snakk om paradis! 

_MG_4832

Rommet vi fikk er i 6 etasje med utrolig fin utsikt over landskapet (kommer bilder senere, var litt mørkt ute når vi ankom) og fy søren for et fint rom dere!!  

_MG_4834

Detaljer av rommet kommer i et innlegg senere!

_MG_4841

Utsikten fra en av 6(!!!!!!!!) barene på hotellet 

_MG_4851

4 etasje er da satt av til kun og da mener jeg kun matsalen der det er buffé fra mange forskjellige nasjonaliteter. Vi pratet faktisk om det under middagen i går, variasjonen mellom alle de forskjellige nasjonalitetene er overraskende bra og til en veeldig god standard! Var til og med to svære separate border for kun desert! 

_MG_4870

Utsikten fra gangen

G0020446

Tok oss en liten kveldstur for å utforske litt, og fikk tatt en ordentlig titt på alle bassengene, og fyyy dere, jeg tuller ikke - vi var sjukt skeptiske ang hotellet fordi bilder har en tendens til å lyve litt, men det her så ut som bildene om ikke bedre! 

G0030449 G0060453

 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG BLOGLOVIN FOR Å FÅ MED DERE NÅR JEG LEGGER UT INNLEGG PÅ BLOGGEN OG FINE SNAPSHOTS! 

 

Skriv en ny kommentar


hits