Oh the frosty road

_MG_2955

Er så kaldt om dagen at det har kommet litt frost på bakken. Er ikke helt det samme uten snø, men når man er i desember og får litt kulde, så skal det sies at man setter pris på det, eller jeg da i hvert fall. 

_MG_2883

Tok med meg kamera til Uni en gang, og da var himmelen klar, solen oppe og frosten på plass så da måtte jeg benytte muligheten til å ta noen bilder! 

_MG_2882 _MG_2880

Er det snø der du er nå?

A distant memory

Akkurat nå sitter jeg på toget fra Sandefjord, på vei hjem til Oslo. De siste dagene, ukene har vært så innmari hektiske. Når jeg kommer hjem nå er det fort inn på rommet, pakke og prøve for gudsskyld ikke å glemme noe, for jeg skal nemlig til L.A om noen få timer. Og siden jeg har vært i England og trodde at jeg hadde rikelig med tid å pakke på, så pakket jeg ikke noe i forveien, men for å være ærlig så hadde jeg uansett ikke pakket før nå. Så, har derfor gitt helt opp med å laste opp bildene fra turen så her kommer de bare i forskjellige rekkefølger og håper dere liker de selvom det ikke er så mye sammenheng! 

_MG_1768

_MG_1771

_MG_1817

_MG_1965

_MG_1857

_MG_1871

_MG_1936

_MG_1938

 

 

 

When life not only give you lemons but a rock in the face

Har vært her i en uke, en dag etter at skolen begynte hadde vi eksamen i statistikk og en essay som var levert inn i dag. Hurra for universitetslivet? Det er seriøst i tider som nå at jeg lurer på hvorfor jeg ikke tok et friår. Andre ganger tenker jeg at jeg bare skal droppe ut av uni nå og bli stripper. Thumps up yo. 

_MG_0985

Fun fact: jeg hater te, men skal for gudsskyld prøve å like det, men ender dermed opp med at jeg sitter og er kvalm i en hel time etter på. Smart hva? Skulle tro at jeg ble smartere av å gå på Uni, men kan love at bare blir dummere. 

_MG_0988

Hvis du ikke kan relatere deg til dette bildet her hver skolemorgen så syns jeg du gjør noe for riktig og da må du dele hemmeligheten din med meg!

_MG_0990Statistikk got me like. Uni life got me like. The english weather got me like. 

 

Studerer du eller jobber du nu? 

Noe du virkelig ikke liker/likte ved skolen?

 Skal også tydeligvis gi shoutout til min eneste og kuleste venn, Anna. Så hello Anna, aka 3 seconds of fame. 

Brown Lips

_MG_08691

I det siste har jeg vært helt obsessed med brune lepper, kan hende det har noe med den absolutt fine fargen Kylie Jenner kom ut med. Eller teknisksett så har jeg alltid likt det, men det har alltid vært litt for vågalt for meg. 

_MG_0907

I det siste har jeg tenkt fader ta det, og dermed bare valgt å hoppe ut i det. Denne skjønnheten heter da Film Noir og er en super fin brun farge. Personlig så foretrekker jeg den mest når jeg er matt, så tar derfor pudder på den, men den er kjempe fin matt eller ei. 

_MG_0903

_MG_08861

 

Hva syns du?

Tycks om brun leppestift?

10.01.2016

Godt nyttår dere!!! Herre, er helt sjukt å tenke på at det allerede er 2016. Er 9 år siden det var 2007(!!!!), whaaaat??? Håper i hvert fall at dere har hatt en fin juleferie, kost dere masse og fått lagt på dere litt julevekt. 

_MG_0587

Jeg har nå kommet meg tilbake til England, og har seriøst savnet rommet mitt så mye. Har også savnet folka, men de visste jeg at jeg kom til å savne, men hvor mye jeg kom til å savne rommet mitt visste jeg ikke. Var utrolig deilig å sove i sengen og våkne opp i den igjen, men gi meg en måned så er jeg nok mest sannsynligvis lei den. 

_MG_0609

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i løpet av juleferien. Har hatt en måneds juleferie(så deilig, omg!!) og i løpet av den ferien har jeg da klart å bli ferdig med 4 sesonger av Prison Break på under to uker, hatt en super koselig jul der jeg blant annet fikk en popcorn maskin, møtt veldig mange venner og feiret nyttårsaften på fjellet. 

_MG_0623

Kan virkelig ikke forklare hvor koselig det var å feire nyttårsaften i Vierli med masse snø, slalåm, god mat og mange herlige mennesker. 

_MG_0629

Jeg og Hanna begynte faktisk å lage en snømann, men måtte forlate den for å stå på slalåm, kom dagen etter og da hadde det snødd så mye at vi ikke fant begynnen på snømannen vår. 

_MG_0650

 

Hadde snøballkrig der alle sammen ble med innkludert mamma, skal si at nesten alle bildene består av en eller annen som har rumpen sin i været, men latteren og energien på bildene er ikke noe å ta feil av. 

_MG_0760

Ellers så var det ekstremt koselig å møte Kaisa igjen. Har ikke sett henne hele juleferien, men da jeg så henne på flyplassen ble jeg så glad at jeg nesten begynte å gråte, andre gangen denne ferien. Første gangen var da jeg så Hanna igjen for første gang på tre måneder, og andre gangen var da jeg så Kaisa igjen etter en månedsferie. 

_MG_0826

Er allerede så jævlig lei skolen, og den har ikke en gang begynt ... Bra start eller?? 

_MG_0856Holder nå på med et innlegg om Uni problems som kommer om ikke så lenge, personlig syns jeg den er veldig morsom (morsom for en med veldig tørr humor) og for relatable, so stay tuned for that!! 

Hadde du en bra juleferie?

Down with the pumkin!

_MG_0347

Da er november kommet, julemusikken er frem og gresskaret er i søppla. I går tok vi ned halloween dekorasjonene så nå er det bare å synge til julesanger og se på julefilmer til den endelige dagen er her. Er sjokkerende ikke kaldt her noen dager, dro for eksempel til butikken i bare shorts, en ullgenser og jakke her om dagen!  

_MG_0346

Hadde en veldig koselig middag med disse to her, som da ble etterfulgt av filmene starstruck, camp rock og camp rock 2. Kan vel si at vi alle sammen var veldig overtrøtte på slutten, og at det ble veldig mange kommentarer her og der under vel, alle filmene. Men fikk oss en god latter da!!  

_MG_0348

 

 

Er julemusikken fremme hos deg også? 

 

 

When autumn arrives

_MG_0183

Er det noe jeg er veldig glad i med høsten så må det være den klare vindlukten, og alle fargene på bladene. Og ikke for å glemme hvor fint lyset blir på ettermiddagen, lyset er da helt perfekt til å ta bilder. Varm kakao er også på toppen av listen, og store varme strikkete gensere!   

_MG_0202

 

Hva liker du best ved høsten?  

 

Add it to the collection

_MG_0230

Dro en tur inn til byen i dag og da jeg så de to koppene her så måtte jeg bare kjøpe dem! Er så utrolig glad i søte og fine kopper og da jeg så disse så tenkte jeg at jeg bare måtte ha dem med hjem. 

_MG_0229

Dro inn til byen for å kjøpe cotton pads og gjennomsiktig neglelakk, kom da hjem med to ekstra neglelakk fordi det var tre for to. Den til venstre er gjennomsiktig neglelakk, den i midten er en veldig fin og matt lyserosa med hint av lilla i seg og den til høyre er en veldig fin metallisk gull farge med hint av grå. 

_MG_0231

Og sist, men ikke minst så kjøpte jeg det pudderet her fra bourjois i 52

_MG_0233

 

Er du også glad i søte kopper? 

 

A little piece of home

Er ikke veldig mye av en brød person, men av en eller annen grunn er ordentlig brød noe av det jeg savner mest, utenom vann. Jeg mener kom igjen, ingenting slår norsk vann!! Men uansett, så siden jeg har savnet ordentlig brød, har jeg da valgt å bake mitt eget brød. Var veldig usikker på hvordan det kom til å bli med tanke på at jeg ikke er så vandt med meltypene og hva gjær og slikt er, men ble faktisk veldig godt og tar ikke lang tid heller, så bra for en som er student og er på budsjett!! 

_MG_9999

Skulle prøve å leke litt britisk i dag og drikke te, men nei, te er fortsatt ikke noe for meg. Holder meg heller til vann eller hvis jeg skal ha noe varmt, kakao. Hjemmelaget kakao er helt himmelsk! Og hvis man er lat, de kakaoene som kun trengs å helle varmt vann i, yummm!! 

_MG_0004

 

Er du glad i te?

 

Uni is all about finding out who you are

Endelig er første skoleuke overstått. Det jeg har lært så langt er intelligens er noe som alltid kan utvikles, og at jeg tydeligvis er veldig light weight når det kommer til alkohol. Gi meg en øl eller en cider med 4% alkohol og jeg er full eller veldig veldig veldig brisen. 

Fikk et halskjede som da alle elevene får, med et unikt tall der det kun deles når du uteksamineres, der du skal dele noen visdomsord videre til de nye førsteårigene. I tillegg til det så har jeg da endelig fått kjøpt skolebøker, ble fort to tusen kroner, men det verste er at jeg fortsatt mangler noen ... Fattig sa du? Hjelper heller ikke at jeg har vært på shopping.... igjen ... Nytt innkjøpsinnlegg? JA takk.  


Er du light weight når det kommer til alkohol?

 

New In: New Look, Topshop & H&M

Denne nyydelige kjolen her er kjøpt på New Look 

New look 

New look 

New Look 

ELSKER disse skoene her!! De er fra topshop

Også trengte jeg treningstøy så tenkte hvorfor ikke bare kjøpe fra H&M og de her var sjokkerende veldig komfortable og veldig god kvalitet! 

Også fra H&M

Og til slutt måtte jeg ha enda en leppestift og da gikk jeg denne gangen for Hazard fra topshop. 

Hva syns du om innkjøpet?

Viktigst av alt, hva syns du om kjolen min? Fin eller hva? :D 

 

Tour Around Campus part 2

_MG_9870

 

Her er det da en veldig sen del 2

_MG_9871

_MG_9873

_MG_9874

_MG_9876

_MG_9893

_MG_9901

_MG_9908

_MG_9911

_MG_9913

_MG_9915

_MG_9924

 

 

Hva syns du? Var ikke campusen fin?

 

Uni Problems: Ladybug Nest

_MG_9977

Hadde en liten samling med noen av de andre som bor i samme etasje inne på rommet mitt i dag der vi bare satt og pratet og prøvde å finne ut av hvilke pizza vi skulle, der det helt plutselig kom fra han ene ''Daum!! Look how many ladybugs you've got in here!!''. Tenkte bare at det var mange her fordi jeg hadde vinduet åpent, men neida, viste seg til at det var omkring 20 marihøner ved vinduet mitt og gud vet hvor mange inne på rommet mitt, som hadde lagt seg til rette og lag et lite reir. 

_MG_9978

 

Noen ideer til hvordan jeg kan bli kvitt dem? 

 

Tour Around Campus part 1

_MG_9853

Hola dere skjønne folk! Tenkte jeg ville ta dere med på en liten tur rundt skolen min. Jeg bor da på Campus og går på University of Essex som er lokert i Colchester. Colchester er da 1 time unna London, men er en veldig fin blanding av natur og byliv. Campusen er DRIT svær! Er en treningsøkt i seg selv å komme seg fra det ene stedet til det andre. Skolen består av tre forskjellige deler, Colchester (min del) tar sånn ca 20 min å komme seg fra den ene enden til den andre, Southend Campus og Loughton Campus. 

_MG_9854

 Jeg bort da i noe som heter towers. Det er da hele 6 towers på skolen, helt sjukt. Det er 16 etasjer i hver blokk og sånn ca 16 som bor i hver etasje, der kjøkken og bad deles. Det er flere boliger rundt om kring der du da kan velge og betale mer for å få eget bad, men hvis du ikke vil det da bir det å bo i towers slik som jeg gjør. 

_MG_9857

 Så langt så elsker jeg skolen og alle de jeg bor med. Alle sammen er super koselige og hyggelige, og det hjelper at man finner alt mulig på campus. Det er alt fra bar, uteklubb, en butikk som heter the store (oh the irony), post, og ja det du kan tenke deg å trenge. Tar også kun 10 min inn til byen med buss og koster ikke så mye heller så null stress. Det som bare er litt irriterende er det faktumet at primark er i en annen by som da vil si at det tar meg over en og en halv time med buss ... 

_MG_9859

 På torsdager og lørdager er det markeder her, der du får kjøpt alt fra nybakt brød, fersk sushi som blir lagd der og da, vintage clothes, musikk og lignende. 

_MG_9860

 Og såklart gode kaker! 

_MG_9863

_MG_9864

 Ferske frukt og grønt som jeg ganske er sikker på at en viss person hadde likt veldig godt. *kremt* Hei sofie * kremt*

_MG_9867

 Ferske nybakte brød som heldigvis er grovere enn de som du finner på butikken, og foccacia, namm!!

_MG_9869Siden skolen er så stor så må jeg dessverre dele dem opp i noen deler for å få hele skolen med på bloggen i bilder, men jeg håper dette var et bra innlegg og at dere likte den lille touren så langt! 

Hva syns du så langt?

Lyst til å se resten av skolen?

 

Starting to get the hang of the student life

Jeg føler jeg nå begynner å få taket på studentlivet, og må si at jeg virkelig elsker det. Skolen er fantastisk, menneskene er fantastiske og absolutt herlige og jo mer jeg er her, jo mer elsker jeg det. 

_MG_9833

Jeg startet dagen min i dag med en god frokost med yoghurt og musli med Arrow, og med den fine utsikten bak meg.  

_MG_9834

 

Dagen gikk da deretter ut på å dra på noen møter som varte i flere timer, men det går helt fint for vi endte opp med å få gratis lunsj, og vel som en matelsker så sier man så klart ja til noe som har med gratis å gjøre!

_MG_9835

 

Hva har du gjort i dag?

Settled in at the university

Beklager for et lite fravær fra bloggen, har hatt veldig mye å gjøre med å flytte inn på rommet mitt på skolen, og ordne ting her og der. Men nå har jeg endelig blitt ferdig med å pakke ut rommet mitt, noe som er utrolig deilig, men så gjenstår det å gjøre det litt mer hjemmekoselig. Kan ta bilde av resultatet når det er ferdig hvis dere vil det, også skal jeg sørge for å ta noen fine bilder rundt campus for det er drit svært her! Jeg og Kaisa gikk oss faktisk bort ti minutter etter at vi hadde lagt fra oss tingene inne på rommet den første dagen, heh. 

_MG_9824

_MG_9825

_MG_9826

 

Noe spennende som har hendt i livet ditt  de siste dagene?

 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits