DETAILS

_MG_3675

Her er noen detaljer fra palasset i Amsterdam

_MG_3705 

_MG_3706

_MG_3707

Som du kan se, jeg er relativt fascinert av lysekroner 

_MG_3715

_MG_3717

_MG_3718

_MG_3719

_MG_3720

_MG_3729

 

Tycks?

 

Girl in the woods

_MG_3361

Btw, er det camel toe eller er det camel toe? 

_MG_3372

_MG_3380

_MG_3396

Photoshoot - A day filled with laughter

Litt usikker om det jeg og Hanna har drevet med her er en liten photoshoot eller om det bare er oss som er rare med et kamera foran oss, og der vi til tider prøver å se litt normale og ordentlige ut. Uansett hva det er så vil jeg dele dem med dere for syns de nemlig er veldig koselige og hvorfor ikke bare vise at jeg faktisk har skjønt hvor det er best lys inne på rommet mitt. Og noen få dager før jeg flytter! Bra jobba, Tuva! 

_MG_9500

_MG_9594

_MG_9506

_MG_9673 Golle!! ♥

_MG_9527

_MG_9513

_MG_9786

_MG_9538

 

Hva syns du om bildene? 

 

Photoshoot preview

 

I dag hadde jeg og Hanna en liten photoshoot og bildene ble så koselige at jeg vil legge dem ut på bloggen, men siden jeg er meg vil jeg gi dere en liten preview. 

89

_MG_9511

Lyst til å se resten av bildene?

 

The six am view

Nå som høstværet har kommet til Norge sitter jeg og stadig vekk drømmer meg bort til det varme og fine været i Mallorca.                                                                                   

Noe jeg likte spesielt godt var da jeg en dag våknet klokken 6 og så hvor nydelig det så ut da solen var på vei opp. Måtte da selvsagt ta frem kameraet mitt og angrer ikke for et sekund at jeg gjorde det, for gud hvor mye er det jeg lengter tilbake til den utsikten.                                                                                                                                      

Ikke mistforstå meg, jeg absolutt elsker høstvær med regn og og alle de fine fargene som kommer etter hvert, men for nå når jeg fortsatt er i somemrferie modus, så merker jeg veldig fort at tankene stadig vekk går tilbake til Mallorca. Åh, gode tider!                                                                                                                                                            

Må jo selvsagt si tusen takk til blogg.no for å ødelegge kvaliteten på bildene mine, gotta love the bad quality from formatted pictures! 

Hvor er tankene dine nå for dagen? 

A tiny photoshoot

IMG_9900

For noen dager siden dro jeg ut med to herlige jenter til botanisk hage for å ta litt bilder. Vi hadde planlagt å ha en litt seriøs photoshoot hvor vi leker litt modeller med seriøse ansikt hvor man skal flørte med øynene som Estefanny sa, men det ble heller litt mer tull og latter. Alt i alt, så var det en koselig og herlig dag, og det er det som teller! 

IMG_99661

IMG_0140

Finefinefine jenter!! Vilde til venstre og Estefany til høyre. 

IMG_0267

Vilde, hvis du leser dette så burde du ta det bildet her som profilbildet. Just saying! ↑

IMG_0118

Og Fanny, du som sier at du ikke er fotogen! Tull og tøys! 

IMG_0069  IMG_0061    IMG_0051

IMG_0018

IMG_02041

 

IMG_0287

Dere er søte!

IMG_00521

Hva syns dere om bildene?

Har dere lyst til å se noen behind-the-scenes bilder?

Sunset

IMG_6571

''Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.'' 

- Rabindranath Tagore, Stray Birds

IMG_6570

Hva syns du om bildene?

P!nk Flowers

IMG_6794

Wiii, endelig kom solen frem i dag! Å kunne se og kjenne solen på huden gjør at jeg bare gleder meg enda mer til sommeren kommer. Ååå, kom så fort som mulig sommer.

IMG_6797

IMG_6799

IMG_6800

Var det ikke fine blomster? 

A Winter Wonderland

IMG_6169

Jeg absolutt elsker å ta bilder på vinteren. Vinteren er den beste tiden til å ta portrettbilder, i hvert fall når det er overskyet.  

IMG_6190

 Jeg har skjønt at å laste opp bildene mine på flickr også ta de inn på bloggen ikke ødelegger kvalitene på bildene mine, yeey! You should do that as well and then we can we flickr buddies, coooooool. 

IMG_6194

Å blåse snø mot kamera er kult.  

IMG_6222

IMG_6236

IMG_6180

Å se ned på bena sine mens man tar bilder er tydelivis standard bloggpose.  

IMG_6200

IMG_6262

IMG_6268

Nei ser man det. Enda et standard bloggpose.  

IMG_6279

Har også laget meg en instagram bruker (htuva) så du kan godt følge meg! Skriv gjerne instagrammen din sånn at jeg kan følge deg.

 

 

Hva syns du om bildene?

Skal du følge meg på instagram? Svaret er ja, for da er du kul! :D 

En vintermorgen

Jeg elsker å ta bilde på en vintermorgen når ikke mange er rundt, ingen biler, ingen forstryrrelser utenom musikken i ørene mine. Tok en tur til sognsvann i dag for å ta flere bilder til prosjektet mitt. Det var da jeg så den nydelige himmelen og tåken. For mange kan det være ganske trist og ikke det fineste å se på, men for meg er det nydelig. Hva liker du på en vintermorgen?

 

SunsetDet er virkelig noe med solnedganger som gjør at jeg får en fin følelse inni meg. Jeg liker å se på solnedganger. Jeg liker å tenke at det kan være noe bra som venter på meg dagen som kommer etter i dag og å se på noe så vakkert som en solnegang hvor himmelen får mange fine farger gir meg håp og glede. 

 

Liker du solnedgang?

 


Farger VS S&HHvilken likte du best?

Daydreaming


Jeg merker nå på kroppen at jeg lengter etter fine sommerdager ved stranden, flyturer til andre land, oppe til langt på natten for å snakke eller se på film, skyfri himmel med grader på 20, følelsen av is på en varm sommerdag, kakao på en varm sommerdag og andre finefine ting til det uendelige. 

SunsetI Oslo begynner solen å gå ned 19:53. Den går kanskje før eller senere andre steder i Norge, men i Oslo går den ned 19:53. Hvordan vet jeg det? Jo, google. 

Hva syns du om bildet?

Fisheye

Hva syns du om fisheye bilder?

PreviewVar på bursdagsfest hos Hanna i går og tenkte å gi dere en liten preview. Har du lyst til å se resten av bildene?

Let's just sit and think, not talk but thinkHva syns du?

7Likte du noen av bildene?

4 shades of grey

Hvilket bilde likte du best?

Flowers from the garden

Whææ, da er sommeren her og min obsession for blomster har att en gang kommet! Jeg vet ikke hvorfor, men noen ganger er det bare så mye morsommere å ta bilder av blomster enn meg selv, hah. Tok en liten tur innom den økologiske hagen her ved meg (så smart som jeg er, husker jeg ikke hva den heter ...) og tok noen bilder ute i sola!Blomstrene var nydelige og deres nydelige farge kom praktfulltfrem i sollyset

Jeg bare elsker hvordan alle blomstrene er så unike og forskjellige!

Og forresten, heyhey til mine to kjære nye followers på bloglovin!! Du er også hjertelig velkommen til å følge meg på bloglovin hvis du ikke allerede gjør det :-D

Var noen bier på de blomstrene her da jeg kom og skulle ta bilde. De var tydeligvis veldig redde og beskyttende over disse blomstrene at de jagde meg rundt hagen i noen solide minutter. Ikke kos. Hadde lyst til å ta av meg den ene skoen for å kaste den på dem, men med min flaks hadde den bommet og havnet i jeg aner ikke hvor, og da hadde jeg endt opp med å gå hjem med bare en sko. Likte du bildene mine?

Forbedret meg som fotograf?

Noe jeg tenker på veldig ofte er om jeg har forbedret meg som en fotograf helt siden jeg har fått speilrefleksen min. Jeg håper virkelig jeg har det, men noen ganger så lurer jeg på om jeg i det hele tatt har gjort noe fremskritt fysisk som en fotograf. Jeg lærte meg å bruke manuell av meg selv, noe som er femskritt, men som en fotograf bilde-messig er jeg veldig usikker på. 
Hva syns du, har jeg forbedret meg?

Fails/Behind the scenes

Tenkte det ville være veldig morsomt å se på mine faila/behind the scenes bilder. Jeg klarer virkelig ikke å være seriøs når jeg tar bilder av meg selv så vær forbredt på noen ''fantastiske'' grimaser!! 
haha, dette bildet her er nok min favoritt. Liker du mine behind the scenes bilder?

Me, Myself and I's fotoshoot-ish

Nei, jeg legger ikke ut bilder fra min kjære lille fotoshoot fordi jeg ikke har noe å blogge om FOR denne gangen har jeg det, jippi! Har ENDELIG fått litt inspirasjon som jeg kan jobbe med, men tenkte at det kunne være litt morsomt å legge ut disse bildene. Før du lurer, ja bildene er tatt med selvutløser! 

 

 
Haha, reklame for mobilen min og greier. 

Hva syns du om bildene?

Pink FlowersDet er så mye jeg har lyst til å gjøre og rekke i løpet av dagen min, men dessverre så er det bare en tredjedel av dem som blir gjort. Jeg har mange store planer om hva jeg vil gjøre og mange ideer og allikevel klarer jeg ikke å gjøre dem. Mye som foregår rundt meg, men samtidig er det ikke så mye. MEN noe som jeg har tenkt på lenge er å ta bilder av disse flotte blomstrene, og i dag gjorde jeg det endelig! 

The girl with red balloonsHva synes du om bildene?

The girl with red balloons (Preview)

Tenkte å la dere få en liten smakebit på bildeserien som kommer i morgen! Gleder du deg til å se bildene?A bird up in the blue

 Hva synes du om sangen og bildet?

Two pictures


Likte du svart&hvit best eller farger?

Photoshoot on a sunny day
Læreren min fra 6 klasse er han øverst til venstre. Rapperne i parken! 

Hva syns du om bildene?

Behind the scenes

I går var jeg sammen med 3 herlige jenter! Vi har mange fine minner sammen, men dessverre ikke like mange bilder derfor bestemte vi å ha en liten photoshoot midt i parken. Det ble mange fine bilder og gleder meg til å vise dere bildene, men her kommer det noen behind the scenes bilder!


Traff forresten kunst&håndverk læreren min fra 6 klasse! Sykt morsomt å møte på han(han med solbriller) i parken, litt random egentlig. Fant ut at han og kompisene rapper så da ble det litt filming i parken i tillegg til en photoshoot.  
Gleder du deg til å se bildene fra photoshooten?

Flowers makes me smileEr du glad i blomster? 

When the sun goes down

Tok noen bilder av himmelen i dag. Var fine farger og fint vær. Det er sånn det skal være.
Føler meg litt som bestemor nå, men hvordan var været hos deg?

Á Grünerløkka


I dag bestemte jeg meg for å gå hjem med kamera i den ene hånden og en ipod i den andre. Må si at det ikke er så ofte jeg tar inn omgivelsene på Grünerløkka. 


Det er så mange koselige steder og mange fine steder her, men man blir så lett opptatt av noe annet. Tid, stress, skole, sliten, mat og ikke for å glemme menneskene. Det er så folkefult at det er litt slitsomt å gå en tur noen ganger, men de dagene hvor det er få folk, men snille og smilenende folk- ja da er det koselig!

Fant denne flasken liggende helt alene ved veikanten i dag. Ble så fasinert av den av en eller annen grunn, at jeg måtte ta bilde av den og hadde en bitteliten trang å ta den med hjem og bare ta trillioner av bilder av den, men heldigvis holdt det med ett bilde!

Om sommeren eller bare når det er sol og fint vær, ja da er det utrolig koselig å sitte på kafé og kose seg med en god bok eller en god venn! Ikke så rart kaféne på Grünerløkka alltid er fulle med folk når det er fint vær.

Liker sånne fine og unike lamper som står i et vindu langs en kjedelig gate, men bare å ha den der gjør den så mye mer fasinerende og nydelig! Og samtidig så er ikke gaten like fult så kjedelig å gå lenger, men mer koselig. 

Må jo også ha bilde av en random person på gata! 

Pleier du å ta inn omgivelsene rundt der du bor?

Second Hand


Jeg bare elsker bruktbutikker. Elsker hvordan alt ser ut der og følelsen man får! LOVE IT!
Hva er din mening om bruktbutikker? 

Bli med i konkurransen min HEEER! Hvor du kan vinen et gavekort. Avsluttes 17 Mars!!!!

Time is Making Fools of Us Again


- Albus Dumbledore

Hva synes du om quoten?

Meld deg på konkurransen min HER hvor du kan vinne gavekort!

Fly med vinden


Tok noen bilder i dag på takterrasen i kjole, det var pisskaldt!!! Det kommer ikke til å skje igjen med det første, men ja ble jo noen brukelige bilder da. 


Liker du bildene? :-)

Out in the snow


Nå som det har begynt å snø igjen, valgte jeg og Anja å ta oss en tur i skogen ved henne for å ta bilder til fotoprosjektet mitt. Tror kanskje jeg ender opp med å bare bruke ett bilde, men vi får se! 


Hva synes du om bildene?

Snør det hos deg også?


🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits