Bye bye fairytale

_MG_3612

Er det noe jeg drømmer om nå så er det å vandre nedover gatene i Amsterdam eller liggende på en strand i 30 pluss grader. Absolutt elsker vinteren og sommeren, men overgangen fra vinteren til vår og spesielt de våte dagene er ikke min kopp te for å si det sånn. 

_MG_3439

Har vært så innmari sur vind her i England i dag at det er latterlig. Har faktisk kommet til et punkt hvor jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger Doris har vært på nippen til å blåse meg bort. Skal jo sies at det ikke hjelper når jeg og hun ene venninnen min satt og søkte opp reise destinasjoner og (såklart) endte opp med å se på fiji og bora bora.  

_MG_3595

Sitter da nå her på biblioteket, omringet av godteri (det er vel veien for å holde studie motivasjonen oppe er det ikke det?) og enda mer omringet av det gråe været. Og hurra for sterke og motvillige Doris som akkurat rivde av taket på et av husene her i Colchester town! 

 

Hvordan er været der du er nå?

Har du også en vane med å drømme deg bort når det sure været er på plass?

 

Mood

Mens dere leser dette innlegget nå, sitter jeg på flyet med alle tingene mine og er på vei til England. Er veldig usikker på hva jeg føler akkurat nå, er veldig mange følelser som er i spinn og som på en måte er ugjenkjennelige. Jeg vet på en måte ikke helt hva jeg skal føle for reisen jeg har foran meg. Kanskje spenningen og gleden og alle de herlige følelsene kommer senere, men akkuat nå vet jeg ikke helt hvordan jeg ellers skal få beskrevet det bedre enn på bildet under. 

_MG_9545

 

Hvilket humør er du i nå?

 

A good procrastinator?

Jeg vet ikke helt om det er fordi jeg gruer eller hva det er, men det er under en uke igjen til jeg skal flytte og jeg har fortsatt ikke begynt å pakke? Aner ikke en gang hva jeg skal ha med meg, og det er jo ikke bare bare å flytte, skal jo rett og slett pakke hele livet mitt, og jeg har ikke klart å gi det en liten tanke en gang. STRESS!Er du lik som meg og pleier å utsette ting helt til du er nødt til å gjøre det?

 

Fortsatt sommerferie?

Siden jeg begynner så sent på skolen, så har jeg fortsatt sommerferie og det har gått så langt at jeg føler jeg lever i en evig søndag. Var her om dagen da en venninne av meg sa at hun var på skolen også spurte jeg om hun var på søndagsskole. Da svarte hun ''Tuva, det er mandag...''. Dagen etter sa jeg at det er mandag i morgen, når det i all sannhet var onsdag. Så om dagen går det til å se på serier, være med venner og mimre tilbake til Mallorca. Hva gjør du for dagen? Jobber? Skole? Friår?

England, I'll be coming for you soon

Nå er det to uker til jeg flytter til England så da tenkte jeg at det var påtide å begynne å blogge igjen. Tro det eller ei, men blogging er faktisk noe jeg har savnet å gjøre: å skrive ned tanker og meninger, og få delt dem med noen få av dere som fortsatt er igjen, ta bilder og sette meg ned og redigere dem, og til og med alle HTML og CSS kodene. 

Et løfte skal ikke bli lagd denne gangen, skal bare innlyse at kreativitetet ENDELIG er tilbake etter så mange år og at jeg har mye spennende jeg vil dele med dere fremover!

Hvis det er noe dere lurer på eller vet om noen som har noen spørsmål ang flytting til et nytt land så er det bare å spørre, tenker å skrive litt om prosessen og eventuellt noen til mange nerver her og der! 


Er det noe spesielt du har lyst til å lese om?

Hva har du gjort i det siste?

Eksamen?

Om bare noen få uker, litt under 3 faktisk så har jeg eksamen i psykologi og må derfor leselseseleselese og gjett hva, enda mer lesing! So no more blogging before then, beklager. Ville bare innom for å la dere vite at jeg fortsatt lever, men at jeg er gjemt under bøkene mine og på med lesehatten! Slenger da på et aldesles vakkert bilde av meg som perfekt beskriver hvor klar jeg er til eksamen akkurat nå. 

//innlegget kan ikke kommenteres// 

Da var det mandag igjen

_MG_0721

Da var det på'n igjen med mandag. Mandager er egentlig ikke så ille som man skal ha det til, det som er veldig negativt med det er vel det faktumet at det ikke er så lenge siden det var skole og at man må våkne så tidlig, og deretter ha lange skole dager. Men etter det vettu, da er det bare 4 skoledager igjen til det er helg!! Positive tanker? Oh yeah. Det er goså veldig mye energidrikker som går rundt om kring på skolen min for at folk skal klare å holde seg våkne. 

_MG_0722

Her ser vi da Ismahan, veldig konsentrert og aktiv i timen! 

Mandag?

Ringenes Herre maraton

_MG_0724

På fredag dro jeg og 7 andre hjem til Klara for å ha Ringenes Herre maraton. Jeg hadde ikke sett noen av filmene før (i know, shocker) utenom hobbit filmene så jeg var veldig spent, men også veldig overtrøtt. Jeg hadde nemlig kun fått 3-4 timers søvn dagen før så jeg duppet av noen ganger under filmene. Vi kom dessverre ikke til den siste filmen fordi alle sammen sovna utenom Aleksander og han ville ikke se filmen alene, så nå sitter jeg her inne på rommet mitt og fortsetter Ringenes Herre maratonen solo. 

_MG_0742

Frida (venstre) og Klara (høyre). 

_MG_0739

Frda, Klara, Hunden til Klara og Aleksander. 

_MG_0745

_MG_0767

Her har vi de flinke kokkene.

_MG_0763

Litt musikk mens maten lages tar aldri feil. 


Veldig sosiale.


Og til slutt, et gruppebilde av alle sammen med super kvalitet fra Klaras mobil.

Hva har du gjort denne helgen? 

Har du sett noen Ringenes Herre filmene? Isåfall, hva syns du om dem?

 

Gode vaner

I dag eller egentlig for veeeldig lenge siden så satte jeg meg noen mål og i dag har jeg fastbestemt meg på å virkelig klare å fullføre dem. Jeg hadde nemlig et fungerende og gode rutiner før jul i fjor og frem mot sommern, men dessverre så tulla sommerferien helt med rutinene mine og nå er de et eller annet sted i hutti heita. Men nå skal jeg så absolutt prøve å få igang de gode rutinene mine igjen også får vi krysse fingrene for at det går!! 

Visste dere at det tar sånn ca.20 dager å forandre på vanene sine, altså sånn at de sitter inne og faktisk blir vaner? Det kom som et lite sjokk for meg, for jeg visste at det tok litt tid, men jeg visste ikke at det tok nesten 3 uker å få vanene inne. Noen av de vanene jeg har lyst til å få inn er å drikke mer vann, å faktisk våkne når vekkerklokken ringer, være flinkere å lese til psykologi og bytte mer på neglelakkfargene mine. Jo også må vi ikke glemme bloggen!! Jeg MENER det nå, skal virkelig prøve å bli flink til å oppdatere, kanskje et av de viktigste punktene!!

Er det noen vaner du vil få inn? 

Ulykkelsesdag på Tusenfryd

Jeg var på tusenfryd i dag med noen venner og gjett hva som skjedde, jeg klarte å miste mobilen min mens jeg var på spinspider. Den falt ut av jakkelommen min og landet i 'skogen'. Etter mange minutter med leting ga vi opp, men jeg vet at den fortsatt lever med tanke på at den rang da vi ringte, takk og lov for gamle og trofaste tastatur telefoner!

Klar til avgang

IMG_8848

Nå er jeg på vei ut a og er klar til å være 4 uker i et varmt sted med forhåpentligvis fint vær. Ville bare si takk til alle dere som har anbefalt filmer til flyturen min. Jeg har lasted ned mange av dem og gleder meg til å se dem! Begynner å få dårlig tid så vi snakkes når jeg er der borte! 

Sleepy or not?

IMG_8450

Der gikk den planen rett i dass. Som noen av dere vet så hadde jeg lagd en plan for meg selv om at jeg skulle pakke i god tid i forveien, men gjett hva. For bare noen få minutter siden løp jeg rundt om kring inne på rommet mitt for å gjøre meg ferdig med pakkingen. Og nei, jeg begynte ikke for noen dager siden og skulle gjøre meg ferdig i dag. Jeg begynte for litt over en time siden og nå krysser jeg bare fingrene at jeg ikke har glemt noe. Nå skal jeg prøve å få litt søvn til i morgen, men hvis jeg kjenner meg selv rett så kommer jeg nok til å være våken hele kvelden. 

20:09

Om to dager reiser jeg til Vietnam og jeg gleder meg SÅ mye! Det eneste jeg gruer meg til er den 12 timers flyturen til Thailand, men det skal nok helt sikkert gå bra. Hvis jeg kjeder meg noe sykt kan jeg helt sikkert bare plage mamma helt til hun får lyst til å kaste meg av flyet. Ellers så har jeg unngått å pakke på all kost at jeg har spilt masse DS (som jeg ikke har gjort på flere år) og spilt masse sims 2. 

IMG_8125

Hvor skal du i sommer?

Cloudy blue

I år har jeg bestemt meg for å være litt tidligere ute enn før med å pakke, istedenfor å vente til noen få timer før flyet drar. Jeg tviler egentlig på at det kommer til å skje, men jeg holder på å lage en liste over vitkige ting som jeg ikke må glemme. En ting som jeg har lett mye etter er filmer som jeg kan se på flyet. Skal nemlig sitte på ett 12 timers fly så hvis du har noen filmer som du anbefaler så si gjerne i fra! IMG_6569

I det siste så har det vært noen små snutt av sol her og der, men dagene består for det meste av skyer og fugler i skyene. De myke skyggene vi får i ansiktet er absolutt perfekt til portrett bilder og himmelen er ikke akkurat noe å klage på heller. 

IMG_6594

Summer Flowers

IMG_7931

Whæææ, der gikk virkelig mine planer om å være en flink blogger rett i dass ... Jauuuda. Men uansett, det er sommerferie!! Jeg føler at jeg skjønner at det er sommerferie sånn mentalt sett, men jeg føler det ikke helt på kroppen. Det kan helt sikkert ha noe med det faktumet at vi egentlig ikke har hatt så mye å gjøre på skolen de siste ukene mot ferien, også tre dager før det faktisk var sommerferie så skulle vi ha eksamen, wuuuhuu (idioter!!!). Så da gikk jeg dermed fra å ikke gjøre en dritt i flere uker til å plutselig ha en intens jobbing i 48 timer, etterfulgt av none helt utrolig forferdelige timer med kaldsvetting og gruing før det var inn i illen. 

IMG_7932

Sett bort i fra det, så har jeg i løpet av de siste dagene rett og slett vært limt fast til sengen min og har rett og slett kost meg der. Noe som kan være både en positiv ting og en negativ ting. Den positive delen er at sengen min alltid er så varm og imøtekommende, den negative delen er at jeg alltid ender opp med å sovne uansett om jeg er trøtt eller ikke ... Så der ligger da jeg 4 på etter middagen og sover i en veldig ubehagelig stilling, men fortsatt behagelig stilling hvor hodet er på skrå til siden og opp, kroppen vridd i en veldig rar retning og mac-en på magen. Sommerferie folkens!! 

IMG_7939

Ellers så har jeg tatt mange bilder som jeg for en gangsskyld FAKTISK er fornøyde med og gleder meg masse til å dele dem med dere, så nå er jeg virkelig tilbake!! Forresten, så disse utrolig fine blomstrene i nærheten av her jeg bor, og gjett hva. Det luktet sommer og sol og finefinefine dager! 

Føler du at det er sommerferie eller er du lik som meg?

18:37

IMG_7838

Wooach, nå er det syykt lenge siden jeg har blogget.. Må si det var litt rart å logge seg inn på blogg.no igjen, men siden det er en ganske så god stund siden jeg har blogget tenkte jeg å oppdatere dere på det som har hendt siden sist. Du veet, siden det er så mye spennende som skjer i livet mitt. 

IMG_7868

Jeg tok toget (noe som er veldig sjeldent) og klarte å rote meg bort rett ved togstasjonen. Jeg gikk langs veien og klarte å rote meg bort til jeg endte opp på en veldig trang liten sti og gjett om jeg var redd. Jeg var så redd for at det skulle være slanger der eller andre krypdyr at jeg holdte på å tisse på meg. Var noen hus i nærheten og må ha sett veldig rart ut, for jeg var så redd at jeg begynte å snakke for meg selv i et kjør mens jeg så veldig redd og forvirret ut, huff a meg. Kom meg til slutt til togstasjonene i god behold, thank god. 

IMG_7870

Det er to dager til det er Juni (hvis man regner med i dag) og det betyr at det kanskje er på tide for meg å bytte header, eller ikke. Jeg har også klippet håret så byebye ombré og byebye langt hår. Har planer om å få tilbake ombré-en før sommerferien, men vi får se. 

IMG_7883

Jeg har prøvd til å bruke kameraet mitt litt oftere. Jeg vet helt om noen av dere husker det, men for en liten stund siden skrev jeg at gleden til å ta bilder bare ikke er det samme lenger noe som forklarer det store bloggfraværet, men nå som sommeren er her så vil jeg gjerne få litt mer bruk for den, og jeg har også kjøpt en nytt objektiv så hurrey!

IMG_7898

Om 33 dager skal jeg dra til Vietnam og møte familien som jeg ikke har sett på snart 4 år, og det gleder jeg meg veldig mye til. Det blir nok helt sikkert også en liten tur innom Thailand hvis uroet der roer seg ned.

Okei, så dette har ikke akkurat vært en oppdatering i hva jeg har gjort siden sist, men litt mer rare tanker som bare har dukket opp. Anyways, håper det går bra! Ellers så håper jeg dere fortsetter å ha en fin dag! 

IMG_7946

Noe du ser frem til?

Purple Lips

Prøve på lilla leppestift her om dagen. Er litt usikker hva jeg synes, men syns ikke det ser alt for gærlig ut, eller hva syns dere? IMG_6548

Det er SÅ typisk meg å pakke i siste liten. Som noen av dere vet så skal jeg dra til London, og endelig har dagen kommet. Jeg skal nemmlig dra til London i morgen og gjett hva, jeg har ikke pakket feridg. Er ikke i nærheten en gang! Whæææ, stresser syykt mye nå, uffa meg, men gleder meg SYYYYKT mye til turen!! 

IMG_6556

Så det veldig gærlig ut med lilla leppestift?

Mandag? Nei, tirsdag

I veldig mange uker nå har jeg sporet helt av på rutinene mine og bare latet ræva av meg. I går begynte jeg igjen med de gamle rutinene mine, og må virkelig si at det føles godt å være tilbake igjen til mine flotte rutiner.  

Jeg skrev et innlegg om at jeg skal dra til London i vinterferien, og spørsmålet mitt er da om dere har noen steder å anbefale? Kan være alt fra gode shoppingsentre, noen fine parker, bygninger, caféer, restauranter med god mat, osv osv. Hvis dere vet et bra sted som selger gode amerikanske pannekaker så er det bare å dele! 

Himmelen var VELDIG fin i dag tidlig så da var det frem med kameraet for å ta bilder. Elsker når himmelen har rødskjær i seg. Må også si at jeg er suuper glad for at snøen har bestemt seg for å komme igjen! Er ikke like begeistret over kulden, men litt får man bare tåle. 

Er det snø der du bor nå?

Har du noen fine steder i London som du har lyst til å dele? Kanskje noen tips?

 


Juledekorasjoner og brent pizza

diushngkjer, whæææ det er 16 dager til jul!! Å gud, som jeg gleder meg. For en gangsskyld så gleder jeg meg faktisk til jul, men dessverre så merker jeg at julegleden begynner å gå litt av med tanke på at det er så leeenge til jul. Okey, så er det kanskje ikke så lenge til, men det føles som om det er neste måned eller mer. Jul kunne virkelig ikke brukt lengre tid på å komme!

Jeg og mamma pyntet juletreet i dag! whiii, det var morsomt. Vi har gått for et veldig gulltema i år på juletreet, utenom den ene kulen der da. Vi så den i butikken og måtte bare kjøpe den siden den var så fin. 

Jeg har lagd meg et mål å prøve å blogge hver dag frem til jul. Og ja, nå sitter sikkert noen av dere hjemme og bare ''pfffh, det er jo ikke noe vanskelig'', men tro det eller ei, jeg finner det til å være veldig vanskelig. Aner ikke hvorfor, kan hende jeg bare har blitt super lat, men ja det er mitt mål frem til Jul så får vi se om jeg klarer det!Visste dere at mamma er VELDIG dårlig på å ta tiden på ting? Det kommer alt i fra å rekke bussen eller komme i tide til noe til å ta tiden på pizza. Og dette er akkurat grunnen til hvorfor jeg alltid passer på pizzaen og ikke mamma. Naammmm, brent pizza. Pizzaen er faktisk mye mer brent i virkeligheten enn det den er på bildet. 

Gleder du deg til jul?

271113

I de siste har det vært et stort fravær fra bloggen, 22 dager for å være helt konkret. De 22 dagene har rett og slett bare flydd ut av vinduet, det samme har motivasjonen min til alt. Ja, absolutt alt. Jeg har null, niks, nada, zero motivasjon til å gjøre noe som helst. Ikke til å blogge, skole eller noe annet, noe som er veldig kjipt. Føler meg som en levende zombi når jeg går rundt. 

I løpet av disse 22 dagene, har lysten til å reise langtlangtlangt vekk blitt mer og mer fristende. Å reise vekk til et land hvor jeg kan fullstendig slappe av, ha null bekymringer og rett og slett få litt pusterom, ja det hadde vært noe det. Hva er det du har lyst til?

Different, and yet alike

Jeg fant disse strikkene her om dagen og syntes at de var veldig fine. De hadde forskjellige stoff, mønster og farger på seg og det liker jeg veldigveldig mye. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å si, utenom at resten av kvelden skal jeg se på ghost wisper mens jeg drikker kakao og ikke øve til matteprøven som er på fredag. Hva skal du daa?

20:24


Her har jeg ligget i de siste dagene. Har fått selskap av The big bang theory som har kommet med ny sesong! Gjett så glad jeg ble da jeg fikk vite det!

Ser du på the big bang theory?

Bed therapy

Har jeg neon gang fortalt dere at jeg har et veldig bra immunsystem? Vel, uansett jeg har det og jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg var ordentlig syk. Tror kanskje jeg var 9, nei kanskkje7 år gammel, ellers så har jeg vært så og si frisk som en fisk. Har jo så klart dager hvor jeg ikke føler meg så bra, hodepine og noen små forkjølelser her og der, men de går som oftest over etter en eller to dager. Hvorfor forteller jeg dere dette her? Jeg vet ikke, men hey nå vet dere det!

Anyway, i dag var jeg hjemme fra skolen sadface fordi kroppen ikke er helt i form. Et veldig dårlig tidspunkt med tanke på at jeg skulle levere inn filmen min i dag(noen av dere lurte om dere kunne få se den, men jeg vet ikke helt om jeg kan legge den ut på nettet med tanke på at det kan bryte noen av åndsverkene, wooooach sjekk mediaeleven, men hvis det går bra så legger jeg den ut. Just for you guuuuys!)- noe som jeg også stresset veldig mye med, men ja. Tror kanskje det har noe med hvor dårlig og lite søvn jeg har fått i løpet av de siste ukene, og med tanke på kosthold og mengden på væske jeg har fått i meg, noe som ikke er til å skryte av. Har drikket litt for lite vann og å spise nok mat har jeg ikke vært så flink til heller, men får håpe det går over snart sånn at jeg virkelig får trent.  Lyst til å fortelle meg en eller to faktaer om deg selv? You know, sånn at vi kan bonde litt. Og det sier jeg på den mest ucreepye måten

 

Autmn

I går lagde jeg sunne og super gode kanelboller. Startet først med en og etter noen få minutter kom jeg ut av telling. Så gode var de!! Skulle ta bilde av dem, men jeg bestemte meg for å smake på en før jeg tok frem kamera, dumt valg ... Nesten alle sammen var borte før jeg kom på at jeg skulle ta bilde av dem, så beklager, dere får for denne gang ikke sett mine superdupermegayummytastiske kanelboller.

Nå har høsten kommet og det samme med kulden. Noe jeg absolutt elsker med høsten er de fine fargene på bladene, at lyset på ettermiddagen er perfekt til portrettbilder og de fine fargene man kan ha på leppene.

Så denne fine bakgården da jeg var på vei hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Det var en port foran som var ganske godt dekket til, men heldigvis var det noen små hull her og der som jeg kunne ta bilde gjennom. Må nok ha sett veldig rart ut med meg nesten liggende på bakken bare for å ta dette bildet. Alt for blogæææn.

Var ute og tok noen bilder i dag. Er nok på tide med en ny header for vel, det er ikke sommer lenger. Dette er da en liten preview. Lyst til å se resten av bildene?


Smile! Kidding, I mean cry because it's school tomorrow! 

 

Hva liker du med høsten?

Wuhuu, hurra for et veldig hultiti bulti innlegg

21:33

Her om dagen så himmel idyllisk ut, men dessverre så var kameraet mitt hjemme og jeg var et annet sted enn hjemme noe som vil si at jeg ikke fikk et bilde av himmelen, søren! På veien hjem kunne jeg ikke noe annet enn å se på himmelen og tenke hvor nydelig den var, samtidig som jeg slo meg selv mentalt fordi jeg ikke fikk bilde av det. 

Ellers så har dagen i dag vært rellativ rask, men også stressende. Fikk vite at hun ene på gruppen var syk, som da vil si at det bare var to igjen på gruppa. Vi skulle filme en utendørsaktivitet/sport, vi valgte da longboarding. For å gjøre det kort; jeg endte da opp med å være kamera OG lydmann mens han andre på gruppa var modell. Vi fikk mange supermegaawsome kule snutt, men det gjenstår å se i morgen når redigering står for tur.


Ellers så er det VELDIG koselig å våkne til blekmørke morgninger hvor jeg alltid tror at klokken er tre, men så ringer klokken og sier at det er på tide å stå opp som basicly er 7. You see my problem? Ender da opp med å ligge i sengen til siste minutt før det er fort opp og gjøre seg atter enda en gang klar til skole, yeeey! Er forresten et A-menneske(morgen person), men det er ikke alltid like stas å bli vekket av en megasuperduperluperkuper-irriterende alarmklokke og en kald morgen. 

Now love, how was your day? 

Oh Monday

Jeg håper virkelig ikke jeg er den enste som har problmer med å stå opp tidlig om morgningen, i hvert fall på en mandags morgen. Jeg hører alarmen, slumrer den og ender opp med å ha dårlig tid på meg. Og det er en endeløs sirkel som jeg aldri lærer av, dessverre. 

Enda en ting til, er hvor lite ''blogg'' jeg tenker. Med det mener jeg idéer til innlegg, blogge, redigere bilder og alt annet som har med bloggen å gjøre. Det er bare så vanskelig å få det inn in hverdagsrutinen min igjen, etter min lille av og på periode. Må virkelig skjerpe meg der!


Jeg har blitt avhengig av bandet The 1975 og ELSKER sangen chocolate, sex(ja, sex. bygg en bro og kom over det. heeei) girls og the city. 

Har du problemer med å stå opp pm morgningen?


Christmas mood

 

Jeg ha nå kommet i julemodus i oktober. Litt tidlig kanskje, men for en gang skyld er jeg i julemodus. Litt synd at jeg ikke er det på selve julaften, men forhåpentligvis så kommer jeg i julehumør i det alle gatene er dekket med julelys, julemusikk er på radioen og julepynt rundt hvert hjørne. JUUUL yeeey! Gleder du deg til jul?

 

La oss ''boble'' av glede sammen

Nå fikk jeg veldig lyst til å blåse såpebobler. Kankje jeg drar ned til nille for å kjøpe noen. hmm, okey vi snakkes, hade bra!!!


In motion

Jeg dro ut for å ta noen bilder her om dagen. Var virkelig flaut å ta bilder på en ny plass som også er veldig åpen hvor alle kan se meg og lure på hva i det huleste jeg driver med, men samtidig så liker jeg plassen så godt at jeg kommer til å fortsette å ta bilder der. 

Klarte forresten å splitte opp den ene conversen min i to (altså fra den hvite plastikk greia til selve stoffet) mens jeg stod i et tre og tok bilder, ja .. Var en veldig rar og ehmm, løs opplevelse.

Hva syns du om bildet?

Pamper Evenings

I en stressende hverdag er det veldig lett å glemme å pleie ansiktet og kroppen, men når man har sånne pick me up dager så pleier man ikke bare kroppen eller ansiktet, men også sjelen. Wow, nå følte jeg meg skikkelig dyp som hadde kroppen og sjelen i en og samme setning! Her er det jeg gjør på de fine, men også de kjeldene dagene og de produktene som jeg liker å bruke; 

Først liker jeg å rense ansiktet mitt med So totally clean, deretter så bruker jeg den fine ansiktsmasken under her. Etter å ha latt den stå på i noen få minutter skyller jeg ansiktet og bruker resten av produktene her(på bildene over og under) på ansiktet for å få en frisk og klar hud.

Bruker så klart ikke foot scruben i ansiktet. Det hadde nok gått ille galt! Som dere sikkert ser, en stoor fan av the body shop.

Må jo så klart ha et bilde av meg med ansiktsmaske. Poutipout! Hah, dette er faktisk det eneste klare bildet jeg fikk, så heihei pouti.

Noe utrolig viktig under sånne pamper dager er så klart stearinlys. Her har jeg blandet både duftlys og vanlig.

Også kan man jo alltids regne med at tumblr frister en med ett eller annet godt. 

Har dere lyst på flere slike innlegg?

Hva liker du å bruke under sånne pamper evenings?

A meal between breakfast and lunsj, brunsjOh, jeg kan virkelig ikke huske siste gang jeg hadde en så rolig og fin morgen. I dag hadde jeg allverdens tid på meg på å våkne, tok meg god tid å drikke kakao mens jeg leste, hørte på musikk og unnet meg noe godt. Om bare alle dager kunne være som i dag. 

Shadows

I løpet av de siste dagene har det vært helt sykt mye stress på skolen. Prøve etter prøve, fremføring etter fremføring og innlevering etter innlevering, huff a meg. Men endelig er de høstferie som vil si en hel uke hvor jeg kan gå i dvale og ikke ha noe problemer med det, men først må jeg begynne på norsk stilen min som skal leveres før 12 i kveld, ja ... Wish me good luck!!Er du klar for høstferie?

What's soon to come ||

Det var noen som ville ha en part || så here it is!! Jazzhands. 

Må si tusen takk til blogg.no soom ødelegger kvaliteten på bildene mine! Her er i hvert fall resten av bildene fra hovedøya. Håper du liker bildene og at du koser deg med det som er igjen av helgen!

En eller annen meningsfull og laaang tekst om noe, jeg aner ikke hva, tralalalalallaaaaaa. Let me sing you a song about how I don't like to sing a song, tralalalnananahahahagagaga. What's soon to come

Hovedøya er et fantastisk sted å være og enda et mer fantastisk sted å ta bilder.

I løpet av de siste ukene har jeg grått, ledd, kjeftet, blitt irritert, sett på alle de koselige og fine episodene av 7th heaven som konstant minner meg på at jeg ikke er en liten jente lenger og at livet fortsetter videre, blitt kjent med nye folk og jeg har opplevd og gjort ting som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. 

I mens alle de tingene har hendt med med meg har omgivelsene rundt meg forandret seg. Flere bygninger er kommet, noen blader har fått en fin høstfarge, blomstene vistner, kulden har sniket seg innpå, de solfylte dagene er blitt færre og erstattet med regnværsdager. 

Birdy sin fantastiske stemme har begynt å fylle rommet mitt oftere mens fuglekvitringen fortsetter å kvitre ute i den grønne naturen som fortsatt er grønn. Latter fyller dagene med glede og med en stemning som bare kribler i kroppen.Jeg la fra meg min gamle venn på hyllen en liten stund for å samle støv. Da jeg endelig tok den ned for å ta den i bruk var det rart, men samtidig var det som en forsvunnet brikke var satt tilbake til dens riktige plass. 

Ting rundt meg er blitt litt klarere og litt finere og akkurat nå, i dette øyeblikket, i dette sekundet, har jeg det bra. 

Fargene rundt meg er blitt klarere og forhåpentligvis fortsetter de å være så klare og fine, men jeg vet godt at de ikke kommer til å være det. Ingenting varer evig- utenom minnene vi velger å lage og de øyelikkene som har rørt oss så mye at de blir igjen som et lite minne om noe som en gang var og føltes. 

Jeg har flere bilder fra hovedøya som jeg har litt lyst til å vise dere, men jeg er litt usikker på om dere har lyst på en part ||, så skriv nede i kommentarfeltet om dere har lyst til å se flere bilder fra den dagen!! :-)

Lyst til å dele noen av de flotte tankene dine?

Likte du bildene?

Aker Brygge

Noen ganger når jeg har en dårlig dag eller bare trenger å klare tankene mine finner jeg meg selv vandrendene nedover aker brygge. 

Det er som oftest veldig folkefyllt der som gjør det veldig slitsomt, men utsikten og den friske luften tar igjen for den slitsomme delen. 

Aker Brygge har blitt et så nydelig sted å være og ikke for å glemme moderne, men det som gjør det helt fantastisk er den flotte utsiken men har i enden av bryggen. 

Fargene er flotte og man får sett den nydelige solnedgangen og det glitrende vannet. 

Skal heller ikke se bort i fra hvordan turistene ser ut når de skal ta bilde av hverandre Liker du hvordan Aker Brygge har blitt? (hvis du har vært der i det siste)

-

Castle er tingen, skulle gjerne hatt det i springen!! Har blitt helt hekta på Castle og det er ikke bra. Har begynt helt på nytt og er allerede på sesong 5 ... Ja, noe må man jo gjøre når man ikke føler seg bra og sengen + internett så klart, er din eneste venn. 

Things that make me happy

Jeg føler at jeg noen ganger fokuserer på det negative så jeg valgte å lage en liste med ting som gjør meg glad!!   

Føler ikke at dette innlegget er helt komplett uten en smiley fullt med en regnbue.   

Looking for alaskaNå leser jeg Looking for Alaska for andre gang og den er like bra, kanskje til og med bedre. Når man er sliten og har så mye som foregår i livet sitt, er det utrolig herlig å kunne ta frem en bok med en kopp kakao og bare slappe av og komme seg vekk fra verden og ens eget liv. Har du lest looking for alaska?

Polaroid

Neimenn, ser man det jeg har en blogg! Har vært veldig opp og ned nå med bloggingen, men har bare vært veldig nede og ja trenger ikke å si noe mer. Men vet du, nå har jeg ENDELIG fått nok inspirasjon og nå føler jeg meg litt bedre så da er det tilbake til bloggen! Skal bli bedre fremover så hold ut med meg litt til!Over til denne skjønningen. Fikk den nydelige polaroid kameraet mitt i posten her om dagen og gjett hvor glad jeg ble! Har lenge hatt lyst på polaroid kamera og nå har jeg endelig en!! Gleder meg masse til å ta bilder med den fremover. Skal heller ikke se bort i fra at noen av bildene kommer på bloggen.

Liker du polaroid kamera?

Birthday

Wow, har virkelig begynt å bli en natt-blogger, hah whaaat?? Men jo, på lørdag var jeg på bursdag hos søte Hanna som ble 17 år. Det var masse god mat, god stemning og alias før vi avsluttet kvelden med she's the man.

Bursdagsbarnet!!!Er det lenge siden du har vært på bursdagsfeiring?Så vanskelig det skulle være da

Noe som har vært helt mission impossible for meg denne uken er å lære meg hvordan man gjør koppegreiene på den sangen under her(ikke at jeg akkurat har prøvd så mange ganger, én for å være helt korrekt, men det var komplisert nok for meg til å gi meg etter det). Nå skal jeg da legge meg og tenke over hvor lite kodinasjon jeg har i kroppen. Er det mulig å svekke kordinasjon på grunn av lathet iløpet av sommerferien? For jeg kan da virkelig ikke huske at jeg har hatt så dårlig kordinasjon før, for å være helt ærlig har jeg ikke hatt noe problemer når det gjelder kordinasjon, men denne her var vrien altsåå!

It's not as easy as it looks!! Har du prøvd å lære deg den kopp-bevegelsen? ahaha, aner ikke en gang hva det heter... Hjelpes.

Me and my love are united once again

Wuhuuu, i dag fikk vi mac!!! Var så trist å levere inn maccen før sommerferien, men nå som skolen har begynt har vi fått en mac og denne gangen så fikk jeg ikke en mac som var tre år gammel og ganske så herpa, men en helt  splitter NY mac!! Ny lader og greier!!! (dette er ikke den nye maccen)Nå skal jeg straks ut for å møte noen venner før vi drar på kino for å se en skrekkfilm. Som noen av dere sikkert vet så er jeg ALLTID den første til å si nei til skrekkfilm i det noen bringer det opp, men denne gangen ble jeg dessverre overbesvist og jeg gruer meg som bare rakkern!! Arrggg, haterhaterhaterhater skrekkfilm! Får mareritt i flere uker bare av å se på en bitte liten trailer på 20 sek, wish me good luck!! 

Har du sett The conjuring?

Liker du å se på skrekkfilm eller er du slik som meg og hater dem?

Back to hell

Tenkte å skrive skoleklar, men jeg er så ABSOLUTT ikke klar for skole. Tenkte også å skrive back to school, men det har jeg allerede brukt og det eneste som virket passende nå var ''Back to hell''.

Jeg er en av de personene som gjør ALT i siste liten og da mener jeg ALT, til og med å pakke og noen ganger å gå på do, men det trengte dere ikke å vite!! Whuuuu, heeeei ... Det er bare, vel, mye spennende skjer på internett og man blir veldig slukt inn i det ...

Men jo, så nå hele 2 DAGER før skolestart er jeg faktisk klar. Ja, jeg har skolebøker klart, jeg har kjøpt inn nye bly-blyanter fordi jeg er så snill og låner blyanter under skoleåret og får de ALDRI tilbake. Skal også være flink til å holde orden på dagene siden jeg noen ganger er helt surr i hodet og tror at onsdag er torsdag så jeg tar med gymtøy på skolen og ender da opp med å drasse på ekstra baggasje for null grunn!! Æsj.Har i hvert fall en dag + noen timer hvor jeg kan party rocking hard!! Og med part rocking hard mener jeg å ligge i sengen og se på triste filmer som a Walk to Remember og My sisters keeper hvor jeg gråter så mye at øynene mine er hovne dagen etter, gøøøy! Er du klar til å dra tilbake (å referere til overskriften min) to hell?

Freaki'n lazy ass day

Jeg absolutt bare elsker de dagene hvor jeg kan ligge i sengen hele dagen og bare slappe av og kose meg med serier!

Det er rett og slett det jeg har gjort. Ligget i sengen i nesten hele dag(gjorde litt husarbeid i dag tidlig) og sett på the client list og bare slappet av, åååååh, deilig!Elsker du også sånne dager?

My day through a lens

WUHUUUU, endelig oppdatering!! Jeg vet det er lenge siden jeg har oppdatert sist, MEN jeg har en god grunn denne gangen. Jeg har levert kameraet mitt inn på operasjon(savn) og siden jeg da har vært kameraløs i to uker har jeg derfor ikke oppdatert siden det ikke føles riktig uten kameraet mitt, sier vi. Men siden jeg skal reise snart trenger jeg jo et kamera så nå har jeg da et låne kamera som jeg tar bilder med, yeeeey!

I dag har vært en dag hvor mye har skjedd, ved mye mener jeg ikke akkurat mye, og det sier litt om hvordan ferien min har vært hittil, men jeg elsker hvordan den har vært!

Jeg har vært og badet litt, og vannet var pisskaldt!! Jeg og Kine ↓ ↑ brukte så lang tid på å komme oss ut i vannet. Vi stod der i noe som føltes evigheter, men som sikkert var 5 min- og prøvde å samle opp nok mot til å hoppe utti mens en liten jente ved siden av oss bare gjorde det uten å sippe som noen babyer slik vi gjorde. 

Vi var i vannet en god stund og bare lo rævva av oss. Sånn seriøst, rumpa mi frøys... Visste dere forresten at det er veldig vanskelig å ha latterkrampe mens man svømmer? Det er vel kanskje ikke noe sjokk når man/jeg har vanskeligheter med å holde meg oppreist når man/jeg har latterkrampe på land, men ja, det er veldig vanskelig altså!

Vi dro deretter til Jernbanetorget og bare koste oss i solen. Var noen som skulle holde en liten konsert, men de brukte for lang tid på å sette og gjøre ting klart at vi bare dro i det de begynte, heh, litt utålmodige vi altså!

Dere vet når folk synger eller danser ute på gata for å få penger også har de enten en hatt eller en skål eller noe ligndende for å få samlet inn pengene? Vel, de her derimot hadde noe som minnet meg mye mer om det man bruker når man skal døpe noen- en døpefont heter det Tuva.

Som de ''turistene'' vi er måtte vi jo så klart på Operataket. Her var det jammen meg mye rart som skjedde gitt. Hvordan skal jeg oppsumere det? Hmmm ... Kine måtte på do og ville ikke på do så vi valgte en bedre måte å tilbringe tiden vår på; å le. Jeg tror virkelig turistene trodde  vi var fulle eller at vi ikke var helt gode i hodet, mest sannsynligvis den siste. Vi gikk noen få skritt også satt vi oss ned fordi vi lo for mye, reise oss opp igjen, gikk noen få skritt og satt oss ned igjen. Juppsi, kjære turister, det er sånn vi gjør det i Norge!Ett lite tips; ikke ha på dere et høytlivsskjørt som har fare for å vise frem de underdelene når det blåser, det lærte jeg på den harde måten eller skal vi si flaue. Var nok ikke akkurat mye å se, men det er nok til å bli flau av! Så, gjort noe morsomt i dag?

On a rainy day

Nå reiner det så det renner, hah, tørr humør. Her sitter jeg da inne på rommet mitt med musikk og med noen bilder som er klar for redigering. Jeg leverte kameraet mitt inn til reperasjon i går, og jeg savner den allerede. Kameraet var sta og ville ikke godta minnekortet så var det inn på repreasjon, men som da vil si at jeg har null kamera å ta bilder med, what to do with my life now? Har heldigvis MANGE bilder som jeg tok før kameraet mitt ble uvenn med meg og har også mange bilder som dere ikke har sett, så dere får holde ut med meg i noen få dager/uker. 

Hva gjør du på denne praktfulle og tørre dagen?

Sommerferie?

I dag er det offesielt ferie for meg, men allikevel føles det ikke som om det er sommerferie. Den kom bare så brått på, men nå har jo jeg og klassen hatt sykt mye fri iløpet av de siste ukene, at jeg nok allerede er i sommerferie modus uten å vite det. Allikevel, så kom jeg hjem og startet ferien med gode og søte bringebær. Ingenting skrier mer sommer enn gode bær!

Når startet din ferie?

Stop, pose and then pose some more
''Because, I can ''

Fishtail

Jeg absolutt elsker fishtail! Det er bare så koselig å ha det på også er det en annerledes variant fra flette. 

Tar dessverre så lang tid å gjøre det, så det er ikke så ofte jeg har håret i fishtail, men nå som det er sommer skal jeg virkelig ha det litt oftere! Hva syns du om fishtail?16:18

Hele denne uken har vært som ferie for meg. Jeg kom ikke opp på noen av trekkene som da vil si at jeg hadde fri, jo hvor lenge, det skal jeg fortelle deg; HELE FREAINGS UKEN!! BOJAA!

Jeg har hatt fri hele denne uken og den har bestått av meg foran pc-en 24/7. Minner meg på at jeg må levere maccen tilbake på mandag, noooo!!! Hva skal jeg gjøre uten maccen. Hvordan skal jeg overleve? Har i det minste min kjære svære toshiba!! 

Kom du opp i eksamen?

Hvordan har denne uken vært for deg?

At the beach

Dro til stranda med to herlige jenter i dag, og for å toppe det så var været supert. Det var varnt, sol og null skyer i siktet!!  Er det lenge siden du var på stranda?Live young, wild and strawberry

I dag kom solen frem igjen så etter mye frem og tilbake dro jeg og Hanna til parken. 

Vi satt og snakket mens jeg gomlet i meg hele tre poser med nøtter. Jeg burde ikke få lov til å spise det mere enn to ganger i måneden, jeg er helt nøtthengig. Jeg går helt bananas, det er som min sjokolade.

Jeg har egentlig ikke gjort så mye mer enn å slappe av. Har hatt avspasering i dag og kommer til å ha det ukene fremover. Joda, den er over hvis jeg kommer opp på onsdag, men jeg er så i sommerferie modus at jeg kommer til å nekte- ikke at det kommer til å hjelpe så mye, men jeg er for lat til å øve gjøre klar presentasjoner og ha sommerfugler i magen. Ærlig og redelig, jeg er lat og vil ikke ha eksamen!

Hei på deg du sexy mann!

Etter en liten stund dro jeg og Hanna opp til takterassen og slappet av og koste oss. Vi kom frem til at vi alle sammen egentlig er opp og ned i forhold til verdensrommet så hvis tyngdekraften en gang forsvinner på magiskvis så kommer vi alle sammen til å falle ut i verdensrommet med ansiktet først, høres ikke det morsomt ut? Og til dere som er inne, jo da faller dere bare på taket. Super spennende right?


Hva har du gjort i dag?

Forresten, syns jeg burde få litt ros nå som jeg har vært en såpass flink blogger altså!!! Men dere vet hva det betyr ikke sant? I'M BAAACK ON FULL TIME!! Så nå kommer dere til å få så mange oppdateringer av meg at dere kommer til å bli lei av meg og bildene mine, wuhuhoilkpolooooo!

29.05.2013

Denne uken har bare vært sykt stressende. Har tentamen i media og har brukt hver dag for å ta bilder nesten og jobbe med dem, og i morgen har jeg en fremføring. Jeg hater fremføringer. Har jeg fortalt dere det? Det er det værste jeg vet om. Men jeg har den tidlig i morgen som da vil si at jeg kan ta resten av dagen fri og lese!! Gleder meg masse til å lese. Har blitt så hekta på ikke bare en, men flere fanfiction. Har ikke noe liv nå på grunn av fanfiction. Har du hatt en stressende uke hittil?Goofing around on a tuesday

I dag hadde jeg enda en ekstra fridag siden jeg og gruppen min jobbet etter skolen forrige uke og kunne da ta fri i dag! Jeg brukte da denne tirsdagen veldig fornuftig og var foran pc-en nesten hele tiden.

Hadde også litt fritid at jeg sminket meg litt og brukte da denne muligheten med å ta bilder av meg selv. Ikke at man ser så veldig godt at jeg har på meg sminke, men noe skal jeg fortelle deg, jeg kjente det! Haha, duuuuuuuh!

Med all den tiden jeg har brukt foran pc-en i dag har jeg spilt masse Candy Crush, laget en get ready spilleliste (for å starte dagen med en god spilleliste som gjør meg glad), jobbet bitte bitte litt med engelsk innlevering OOOOG så klart se på film. Dessverre så har The vampire Diaries sesongpause, what to do with my life now? Men om ikke så lenge kommer Pretty Little Liars tilbake, da får jeg kanskje et forbedret liv! Er så nysgjerrig på å vite hvem A er og hvis du vet det, ikke si det!!! 

Må jo så klart også vise hvor små øyne jeg har i forhold til den minste body butter fra The Body Shop. For en meningsfull dag som tilsvarer et meningsfullt innlegg!! 

Hva har du gjort i dag? 

Ser du på The Vampire Diaries eller Pretty Little Liars?

17th of May

I går var en super dag! Jeg så bitte litt på toget og var i byen i flere timer med en venninne. 

Måtte også jobbe i går. Jeg tuller ikke når jeg sier at de timene var de lengste timene i livet mitt. Køen var sykt lang hele tiden og det var utålmodige folk som drev og kjefta og herja og må jo også nevne de som var litt fulle da.

Håper dere hadde en super dag i går! Hvordan var din 17 Mai?

BL17HURRA
Stikkord:

+

I dag fikk jeg kjempe lyst til å gå rundt med kameraet mitt. Er så lenge siden jeg har gjort det og i dag merket jeg på humøret at det gikk rett opp til værs bare ved å ta noen bilder og med musikk i øret. 

Blir også kjempe glad når jeg ser blomstre og og frukt som lukter sommer!

I morgen er det 17 Mai. Noen av dere som har en aning hva dere skal ha på dere? Jeg har i hvert fall ikke. Er så stress med å finne ut hva man skal ha på seg hvert eneste år. Har jo ikke bunad som de fleste av dere sikkert har, for vel, jeg er en asiater. Asiatere har som oftest ikke bunader. Så kom gjerne med innspill hvis dere har noen ideer om hva jeg kan ha på meg!! Har du noen ideer til hva jeg kan ha på meg?

Det er pyntet til 17 Mai, yeeey!! 

Var en nydelig dame som så at jeg tok bilder og ville at jeg skulle ta bilde av henne. Jeg tok først dette bildet som hun ble fornøyd med og ville at jeg skulle ta flere bilder av henne. Hun hadde noen nydelige trekk i ansiktet så jeg ville ta et nærbilde, hun ble dessverre ikke like fornøyd med det på grunn av huden hennes, men for meg var hun nydelig på alle bildene!

Dagen min i dag har forresten også vært ganske bra! Jeg la meg halv elleve i går og våknet kjempe sliten i dag, men allikevel hadde jeg en fin dag. Humøret var helt greit, men ble bare bedre og bedre utover dagen. Følte meg super bra når en fremmed mann på gaten smilte til meg i dag og derifra gikk humøret og dagen min bare oppover. 

Syns de var så søte at jeg bare måtte ta bilder av dem! Elsker når jeg ser eldre mennesker holde i henda og være glade Hva syns du om bildene?

Travle dager i travle uker

Må bare starte dette innlegget med noen gode nyheter; JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN!!! WUHUUU! Time to have a party in my bed, it calls bedtime!! 

Jeg vet at jeg i det siste har vært veldig ustødig med bloggingen og det beklager jeg veldig mye for! Har bare vært sykt mye stress med innleveringer, prøver, SVÆR media oppgave og det hele har bare vært sykt stressende, og da blir dessverre bloggen minst prioritert. Nå som scenene er spilt inn til media oppgaven, trenger vi bare å redigere den og det kan vi bare gjøre på skolen så null stress. Er ferdig med prøver og er bare noen få fremføringer igjen som gjenstår før SOMMERFERIE!!


Wuhuhu, første speilbildet på flere måneder!! Må også si at jeg var super smart som klarte å legge fjernkontrollen til kameraet i baklommen på en av buksene mine og la den deretter rett til vask, så nå har jeg ikke fjernkontroll og er screwed med å ta bilder av meg selv. Smart Tuva. Har også følt meg veldig dårlig i det siste. Hodet er tung og vond, har vanskeligheter med å puste og svimmel, joda skal ikke klage- jeg kom ikke opp i eksamen. 

Slenger da på bilder fra da vi drev og filmet, enjoy!
Hello to my sexy dobbelthake!

Hvis noen av dere har sett filmen UNO, så er dette bilder fra noen av scenene vi holder på å gjenskape! Jeg er da Jarle for de som lurer. 

Lyst til å update med meg hva som har hendt hos deg i det siste?

Pannekaker, Amerikanske pannekaker

I dag skulle jeg og Sofie lage amerikanske pannekaker, men gikk dessverre ikke helt som planlagt og endte opp med å kaste halve røra. De var gode, det var de så absolutt, men ble litt salte da noen jeg så feil mellom ts og ss at det ble en halv ss og ikke en halv ts ... Ble jo gode da vi tok i masse sukker og smør, så nå er nok blodsukkeret vårt høyt oppe på skalaen!! Har du smakt amerikanske pannekaker før?


Tuusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på håret mitt i det forrige innlegget!!! Glad dere liker det♥


A Change; Ombre

Noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge er å ombre håret mitt. Er bare blitt så lei av svart hår og alle asiatere eller noe lignende har svart hår, så da har jeg endelig fått motet sammen og bleket håret mitt til ombre!!

Hva syns du?

Mandag

Oggh, nå er det mandag igjen. Mandags morgener er alltid like vanskelige å våkne opp til, men heldigvis er det ikke så lenge til det er onsdag. 1 Mai = FRI! 
Fikk lyst til å prøve meg på et nærbilde av blomsten mamma akkurat kjøpte. 

Og nå sitter jeg her og ser på bones!! For et veldig random innlegg, men det er mandag- da har jeg lov! Liker du mandager?

22:56


Wæææ, i det siste har det bare blitt mer og mer stress. Alt bare pøser på. Når vi er ferdige med en ting i et fag så får vi flere ting med en gang og det er sykt stressende, men da er det godt å kunne trene litt og komme hjem til en god og oppmuntrende kveldsmat! 

Nå sitter jeg her i stuen og koser meg med C.S.I før jeg tar en fin og varm dusj

Håper dere alle fortsetter å ha en fin kveld også snakker vi sammen i morgen! Hva gjør du nå?

Saturdayy

I dag dro jeg på Waynes coffe og møtte noen venner. Vi har ikke vært alle 4 sammen på utrolig lenge(1 uke siden, men det føles så mye lengre enn det). Det var super koselig! Vi satt der i noen timer og koste oss med alt slags tull fra bilder til kaffe og til skole. Etter det tok vi noen bilder og endte opp med å ha en liten photoshoot, bildene kommer sikkert i morgen så nå har dere noe å glede dere til!

Hva har du gjort i dag?

Kakao


Nå sitter jeg her og drikker kakao og rydder litt hjemme før jeg skal ut og møte noen venner! Gleder meg masse til å møte dem og ikke for å glemme at det er helg, åå helg!! God helg alle sammen!

Liker du kakao?

Bieber fever konsert

I går dro jeg på konsert med kjære Mahira til selveste Justin Bieber!!! Det var super morsomt og en super bra opplevelse. Hadde ikke akkurat de beste plassene, men det var fortsatt en super kveld og jeg så scenen!! Det var så bra at jeg skal dit i dag også! Hihi, har billetter til i dag, og får opplved det to freakings ganger, yeeey!! Har bedre plasser denne gangen så vi får se om det blir noen bedre bilder, må slutte å skrive nå for skriver dette innlegget i skrivende stund på skolen. Ha en fin dag og til dere som skal på konserten i dag, kos dere!!! Ska du på konserten?

Majorstua dagen


I dag dro jeg og to andre på majorstua dagen hvor man kan oppføre seg gal og hive seg over klær uten å få mange blikk, for vel, det meste er billig og til en helt syk pris. 

Jeg fikk kjøpt meg veldig mye, og er super fornøyd med innkjøpet. Kom frem til at bare det jeg kjøpte på bikbok hadde kostet over 2000 kr i orginalpris mens jeg bare betalte 150 kr for det. Fant et par nydelige sko fra bikbok for bare 99 kr, ja 99 kr!!! Si i fra hvis dere vil se innkjøpet da! ;-)Det var en super koselig og herlig dag selvom vi var slitne og kalde på slutten, men fortsatt en koselig dag!Og de som sier at man ikke kan kjøpe kjærlighet. Her kan man da kjøpe kjærlighet for 5 kroner. Du betaler bare 5 kroner og da er du elsket!Masse salg, og mange poser og ikke for å glemme alle de fine samtalene til fremmede personer!!Super koselig at det bare var noen som delte ut gratis vafler bare for å glede andre! Flere sånne skulle vi hatt her i verden!Legg merke til at det nesten bare er asians

Det her var da noen bilder fra dagen min, flere kommer nok senere når jeg får tid til å redigere dem og når jeg kommer hjem! Hva syns du om bildene og var du der i dag?

(Sun)day


Våknet sent i dag etter 9 timer med søvn og på telefonen til klokken 2 på kvelden med en venninne- det var koselig. Vi snakket om alt mellom himmel og jord, hadde dype samtaler til samtaler som bare er helt latterlige at vi sprakk. 
Jobbet også med matten i dag etter flere minutter timer med utsettelse. Er så vanskelig å jobbe med det når man har så mye annet bedre å gjøre, som for eskempel å stirre i veggen mens man klør seg selv i panna. 
Var i et veldig fint humør i dag for lasagne så da lagde jeg en god og solid middag til meg og mamma. Namm, lasagne! 

I det siste har solen kommet frem. Det er lyst, men fortsatt kjempe kaldt- det positive er vel at det ikke blir mørkt så tidlig nå. Jeg kan fortsatt se ut av vinduet klokken seks på ettermiddagen og se detaljer utenfor og ikke bare mørke. 

Nå som det begynner å bli så lyst begynner også butikkene å selge fine blomstre med fine og flotte farger. Da er det ikke like ille å måtte våkne tidlig på morgningen bare for å dra på skole. Hva har du gjort i dag?

Sun on a sunny day

I dag var det så fint vær at jeg valgte en neglelakk som har en hint av sommer i seg og som ligner på hvordan skyene ser ut i dag! ÅÅÅ, blir bare så glad av å se på fargen på neglene mine ♠Jeg tok noen bilder i går(antrekks bilder)  og skulle poste dem ut, men bildene ble så dårlige og uklare at jeg bestemte meg for å ikke gjøre det .. Ble kanskje bare ett eller to bilder som FAKTISK ble bra, så jeg beklager til dere som hadde gledet dere til å se det... Look at my nails, my nails, my nails. Look at my nails, my nails, my naaaaails. Liker du fargen?

Friday


Fredag! Fredag! Fredag! Nå skal jeg på jobb og kommer ikke hjem før 10, morsomt. Men jo, det er fredag! Så jeg håper dere får en fin helg! Hva gjør du nå?

21:41

Gjett hva jeg fikk i posten i dag??? Vant nemlig en konkurranse på Helenmoo sin blogg for en listen stund siden og nå har den endelig kommet!! Er en super fin leppestift fra maxfactor og to fine neglelakker og ikke for å glemme den super søte clutchen! 

Hva syns du om premien jeg vant?

Ble også linket av Karoline i dag! Ble kjempe glad da jeg så det, tusen takk!!

The skies has no limits

Nå holder jeg og mamma på å rydde litt rundt om kring i huset. Tar med ting inn til boden og tar med ting fra boden til til huset/leiligheten. 
Ser på de fine fuglene som flyr over meg og håper på at de ikke etterlater noen ''fine'' spor fra enden på meg. I det siste har himmelen vært blå og ingen skyer i siktet, slik som Tuva liker det! Jeg blir bare så glad av den lyse blå himmelen, fuglene som kvitrer, solen i ansiktet og tanken på sommer!Thumps up for happy times!

Noen fine tanker som du har lyst til å dele? 

Cupcakes og faila makroner

Jeg og Kine har da prøvd oss på macroner på boks som man finner på meny og cupcakes, retteresagt - marenviks sine cupcakes. For å si det sånn, jeg gleder meg mye mer til å spise cupcaksesen enn jeg gjør til å spise makronene. De er sykt ekkle og hvis du tenker å lage macronene fra meny, ikke gjør det. De er sykt myke til og med overdelen og ja, ikke prøv det. Nå skal vi kose oss med Perks of being a wallflower og de deilige cupcaksene! God kveld!

Har du prøvd makronene fra Meny?

Fru hagen


Dro til fru hagen i dag med Kine. Første gang jeg var der inne, og det var super god kakao der. Var  virkelig verdt 39 kroner og ikke for å glemme nachosen, ble super mett! 

Et kjempefint og koselig sted å være! Maten som kommer ut er super fristne og var ikke så lenge før jeg og Kine holdte på å sikle over maten som ble bæret ut til de andre kundene. Maten var super god. Vi fikk en super svær bolle med nachos med dip ved siden av og det var bare snacks. 

Kine i halvprofil, heyhey! 

Har du vært på fru hagen før?

Fredag sa du?

Da var det endelig fredag, noe som betyr helg, noe som betyr ferie!!!! Og ved å feire ferien har jeg valgt å dele med dere en sang som vi alle sammen har hørt om ♥ 

 Bildene er tatt fra weheartit, men collagen er laget av moi. God helg og ha en fin påskeferie!! ♣ Har du ferie nå?

16:40


Bare elsker de dagene hvor jeg føler at jeg har lyst til å gjøre noe med dagen min, selvom det bare er å danse inne på rommet som en galing eller å ta bilder. Er bare i et supert godt humør i det siste(ikke så glad på skolen, menmen) at jeg ikke engang har lyst til å redigere bildene mine mørke og litt mer lyse! Håper virkelig at humøret fortsetter og ikke bare går vekk om ca.5 min. Men hvis det skjer får jeg bare sette på sangen over her om og om igjen! Digger den. Blir du glad av sangen ↑ ? 

Kjøpte meg en liten godbit på veien hjem fra skolen. Namm, croisant har jeg ikke spist på lenge og hadde kjempe lyst på kakao så da ble det det! Hva synes du forresten om redigeringen? 

Svett og glad


Selvom dagen i dag har vart sykt sykt sykt lenge, har jeg valgt å se litt positivt på det! Hvis den varer så lenge så er det mer tid for meg å gjøre som ting å se på tv, sove, spise, spise, sove og trene! Jeg valgte da den siste og har akkurat trent! Flinke Tuva! Ikke den første treningsøkta jeg har hatt i dag for å si det sånn.

Rakk ikke trikken som skulle gå fra biermannsgate fordi den akkurat begynte å kjøre i det jeg kom rundt hjørnet, så jeg valgte å bite tenna sammen og prøve å rekke trikken ved å løpe hele veien til neste holdeplass. Guess what, jeg rakk det! Og med sekk til og med! 

Liker du å trene?

Late bird

Ja, klokken er kvart over fire og jeg sitter fortsatt i pysjamasen min ... Har ikke orket å skifte eller å stå opp før nå. Jeg har virkelig ikke noe planer i helga utenom å jobbe med norskfremføringen min, engelsk essay og naturfagsprøve. Så, ha en fin helg til dere som har et liv!! Hva er dine planer i helga?

Jeg har en spoon

Da er revyen over. Vi hadde vår siste forestilling i gå,r noe som vil si at vi ga alt vi hadde og bare kjørte på. Det var mange rørende og fine øyeblikk i salen og ikke for å glemme tårene.I dag ryddet vi vekk rekvisittene vi hadde laget. Det var vel da det faktisk slo meg, ''Jeg har ikke så mye å se frem til i ukene lengre''. Revy var noe stort, noe koselig og noe morsomt.  


Yey, scene! Tatt med polroid kamera forresten, DRIIIIT KULT!! 
Men over til noe annet. Så noe veldig fint og koselig på vei hjem i dag. Det ga meg litt mer inspirasjon til å ta bilder så da kan dere gleder dere!! For dere som lurer hva det var som ga meg inspirasjon, ja nå kan dere lure. (avslutter med en ond latter og gnir henda mot hverandre - mohahahaaaaHA). 

Har du revy på skolen? 

Gleder du deg til å se hva inspirasjonen min fører til?

Glemmer altid å skrive dette på slutten av innlegget, MEEEEEN! Det er fortsatt mulig å melde seg på konkurransen hvor du kan vinne et gavekort! HEEER!Avsluttes 17!!!

Black & White

I det siste har jeg bare fått mer og mer sansen for svart og hvitt bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men det gir bare en helt annen steming til et bilde. 

Hva er din menign om svarte & hvite bilder?

Konkurranse hvor du kan vinne gavekort HEEER! Avsluttes 17 Mars!!

Tiny Details

Husker at jeg for en liten stund siden la ut noen bilder da jeg var hjemme hos Nora. Og nå kom jeg på at det var så mange fine detaljer at jeg ville redigere bilden på nytt. 

Hva syns du om bildene?

Bli med i konkurransen hvor du kan vinne gavekort HEEER! Avsluttes 17.03!!!

Candy Day

I dag er det lørdag, og dere vet hva det betyr? Det er den dagen i uka hvor du kan spise godteri og masse tull uten å få dårligsamvittighet! Yeeey, for lørdager! Skal du kose deg med masse godt og usunt i dag?

BLI MED I KONKURRANSE HVOR DU KAN VINNE GAVEKORT! HEEEER!

TGIF

Jeg kan virkelig ikke forklare hvor deilig det er å vite at det er helg! Jeg skal slappe av, kose meg og samle igjen all energien jeg har mistet iløpet av uken, selvom jeg har lekser som venter på meg. Så for å virkelig starte helgen i gang skal jeg sitte her og kose meg med brødskive kakao og pc.Godt med helg?

Så mange timer, men så liten tid

I det siste har det meste gått ned over. Antall timer søvn har gått kraftig ned. Hvor bra jeg konsentrer meg har også gått mye ned; skylder på candy crush, det er helt forferdelig avhengiende! Oppdatering på bloggen har dessverre også gått ned over og helsen har også gått ned over. Men jeg skal være positiv og bare forbedre meg og komme meg forbi level 29 på candy crush så skal alt bli bedre igjen! Man blir sånn seriøst utrolig avhengig og til slutt så er det alt man tenker på. Man ser brikkene før man legger seg og når man skal lese en utrolig kjedelig tekst så ser man brikkene foran seg. Det ser kanskje kjedelig ut, men tro meg; når du først spiller, da er du like frakoblet fra verden som jeg føler meg nå! Spiller du candy crush? 

Har døgnrytmen kommet på plass igjen etter ferien?

 

Ikke glem å melde deg på konkurransen min  HER hvor du kan vinne gavekort!

Be positive.

Om en dag, tre timer og førtifire minutter så er det vinterferie. Ferie. Mat, lang tid i sengen og ingen lekser - hvor deilig høres ikke det ut?

Gleder du deg til vinterferie?

Morsdag

I dag våknet jeg klokken 7 om morgningen for å lage coockie og en god frokost til mamma å sengen. Hun ble heldigvis glad og ble ikke vekket av meg og bråket mitt!Hva gjorde du til mammaen din i dag? 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits