New Years

Kom på at jeg ikke har vist dere noen bilder fra nyttårsaften, så her kommer de! Bedre sent enn aldri :)) 

IMG_5702

 IMG_5720

IMG_5742

IMG_5857

IMG_6025

IMG_6041Haha, tro det eller ei, men det er de som hopper. Må virkelig si at dette ble et av de beste bildene som ble tatt den dagen. 

 

Hvordan var din nyttårsaften? (hvis du husker)

Hva syns du om bildene?

A Winter Wonderland

IMG_6169

Jeg absolutt elsker å ta bilder på vinteren. Vinteren er den beste tiden til å ta portrettbilder, i hvert fall når det er overskyet.  

IMG_6190

 Jeg har skjønt at å laste opp bildene mine på flickr også ta de inn på bloggen ikke ødelegger kvalitene på bildene mine, yeey! You should do that as well and then we can we flickr buddies, coooooool. 

IMG_6194

Å blåse snø mot kamera er kult.  

IMG_6222

IMG_6236

IMG_6180

Å se ned på bena sine mens man tar bilder er tydelivis standard bloggpose.  

IMG_6200

IMG_6262

IMG_6268

Nei ser man det. Enda et standard bloggpose.  

IMG_6279

Har også laget meg en instagram bruker (htuva) så du kan godt følge meg! Skriv gjerne instagrammen din sånn at jeg kan følge deg.

 

 

Hva syns du om bildene?

Skal du følge meg på instagram? Svaret er ja, for da er du kul! :D 

Mandag? Nei, tirsdag

I veldig mange uker nå har jeg sporet helt av på rutinene mine og bare latet ræva av meg. I går begynte jeg igjen med de gamle rutinene mine, og må virkelig si at det føles godt å være tilbake igjen til mine flotte rutiner.  

Jeg skrev et innlegg om at jeg skal dra til London i vinterferien, og spørsmålet mitt er da om dere har noen steder å anbefale? Kan være alt fra gode shoppingsentre, noen fine parker, bygninger, caféer, restauranter med god mat, osv osv. Hvis dere vet et bra sted som selger gode amerikanske pannekaker så er det bare å dele! 

Himmelen var VELDIG fin i dag tidlig så da var det frem med kameraet for å ta bilder. Elsker når himmelen har rødskjær i seg. Må også si at jeg er suuper glad for at snøen har bestemt seg for å komme igjen! Er ikke like begeistret over kulden, men litt får man bare tåle. 

Er det snø der du bor nå?

Har du noen fine steder i London som du har lyst til å dele? Kanskje noen tips?

 


London, England

I litt over ett år nå, har jeg og Sofie hatt planer om å dra på Londonweekend sammen hvor vi går helt amokk med shopping og bare koser oss skikkelig på jentetur, og høydepunktet av alt-  uten voksne. Endelig har tiden kommet! Jeg skal dra til London i Vinterferien og være der 4 dager. Gleder meg SÅ mye!!!

Har vært i England en gang før, og det var i 2010 eller 2011. Da dro jeg med mamma, og dessverre fikk vi ikke sett noe særlig mye. Jeg må virkelig si at det var min feil. For å si det sånn, du ville ikke dratt på ferie med meg på den tiden. Jeg fikk angst bare tanken på å gå meg vill, selvom jeg FAKTISK har veldig bra retningssans. Det resulterte da til at jeg bare ville være på hotellrommet og gjemme meg i sengen. Det var bare da mamma ''truet'' med å ikke ta med meg på ferie en gang til hvis jeg ikke fikk ræva vekk fra sengen og ut døra. Heldigvis er jeg ikke sånn lenger, i en så stor grad hvert fall. Jeg får jo fortsatt litt angst, men det er ikke et like stort hinder for meg nå slik som det en gang var. *Klapp* *Klapp* for det!

//bildene er hentet fra weheartit//

Litt over 4 uker til nå!!!!!!!! 

Hva skal du i vinterferien?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits