When life not only give you lemons but a rock in the face

Har vært her i en uke, en dag etter at skolen begynte hadde vi eksamen i statistikk og en essay som var levert inn i dag. Hurra for universitetslivet? Det er seriøst i tider som nå at jeg lurer på hvorfor jeg ikke tok et friår. Andre ganger tenker jeg at jeg bare skal droppe ut av uni nå og bli stripper. Thumps up yo. 

_MG_0985

Fun fact: jeg hater te, men skal for gudsskyld prøve å like det, men ender dermed opp med at jeg sitter og er kvalm i en hel time etter på. Smart hva? Skulle tro at jeg ble smartere av å gå på Uni, men kan love at bare blir dummere. 

_MG_0988

Hvis du ikke kan relatere deg til dette bildet her hver skolemorgen så syns jeg du gjør noe for riktig og da må du dele hemmeligheten din med meg!

_MG_0990Statistikk got me like. Uni life got me like. The english weather got me like. 

 

Studerer du eller jobber du nu? 

Noe du virkelig ikke liker/likte ved skolen?

 Skal også tydeligvis gi shoutout til min eneste og kuleste venn, Anna. Så hello Anna, aka 3 seconds of fame. 

Brown Lips

_MG_08691

I det siste har jeg vært helt obsessed med brune lepper, kan hende det har noe med den absolutt fine fargen Kylie Jenner kom ut med. Eller teknisksett så har jeg alltid likt det, men det har alltid vært litt for vågalt for meg. 

_MG_0907

I det siste har jeg tenkt fader ta det, og dermed bare valgt å hoppe ut i det. Denne skjønnheten heter da Film Noir og er en super fin brun farge. Personlig så foretrekker jeg den mest når jeg er matt, så tar derfor pudder på den, men den er kjempe fin matt eller ei. 

_MG_0903

_MG_08861

 

Hva syns du?

Tycks om brun leppestift?

10.01.2016

Godt nyttår dere!!! Herre, er helt sjukt å tenke på at det allerede er 2016. Er 9 år siden det var 2007(!!!!), whaaaat??? Håper i hvert fall at dere har hatt en fin juleferie, kost dere masse og fått lagt på dere litt julevekt. 

_MG_0587

Jeg har nå kommet meg tilbake til England, og har seriøst savnet rommet mitt så mye. Har også savnet folka, men de visste jeg at jeg kom til å savne, men hvor mye jeg kom til å savne rommet mitt visste jeg ikke. Var utrolig deilig å sove i sengen og våkne opp i den igjen, men gi meg en måned så er jeg nok mest sannsynligvis lei den. 

_MG_0609

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i løpet av juleferien. Har hatt en måneds juleferie(så deilig, omg!!) og i løpet av den ferien har jeg da klart å bli ferdig med 4 sesonger av Prison Break på under to uker, hatt en super koselig jul der jeg blant annet fikk en popcorn maskin, møtt veldig mange venner og feiret nyttårsaften på fjellet. 

_MG_0623

Kan virkelig ikke forklare hvor koselig det var å feire nyttårsaften i Vierli med masse snø, slalåm, god mat og mange herlige mennesker. 

_MG_0629

Jeg og Hanna begynte faktisk å lage en snømann, men måtte forlate den for å stå på slalåm, kom dagen etter og da hadde det snødd så mye at vi ikke fant begynnen på snømannen vår. 

_MG_0650

 

Hadde snøballkrig der alle sammen ble med innkludert mamma, skal si at nesten alle bildene består av en eller annen som har rumpen sin i været, men latteren og energien på bildene er ikke noe å ta feil av. 

_MG_0760

Ellers så var det ekstremt koselig å møte Kaisa igjen. Har ikke sett henne hele juleferien, men da jeg så henne på flyplassen ble jeg så glad at jeg nesten begynte å gråte, andre gangen denne ferien. Første gangen var da jeg så Hanna igjen for første gang på tre måneder, og andre gangen var da jeg så Kaisa igjen etter en månedsferie. 

_MG_0826

Er allerede så jævlig lei skolen, og den har ikke en gang begynt ... Bra start eller?? 

_MG_0856Holder nå på med et innlegg om Uni problems som kommer om ikke så lenge, personlig syns jeg den er veldig morsom (morsom for en med veldig tørr humor) og for relatable, so stay tuned for that!! 

Hadde du en bra juleferie?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits