Girl in the woods

_MG_3361

Btw, er det camel toe eller er det camel toe? 

_MG_3372

_MG_3380

_MG_3396

New Year new phone?

Fortalte jeg at jeg begynte året med å måtte kjøpe en ny telefon? Joda, mista telefonen i gulvet da jeg var på jobb fordi jeg skulle sjekke klokka, også ble skjermen svart. Måtte da bytte ny skjerm siden den fortsatt fungerte i bakgrunnen, var bare skjermen som var ødelagt også joa, fikk den tilbake fra reparasjon også funket ikke frontkamera og høyttaleren oppe, så den eneste måten jeg kunne høre noen på var å ha dem på høyttaler, og hvis jeg brukte headset så hørte jeg dem, men ikke de meg. Så da ble det raske tusenlapper ut av lomma til en ny telefon... Greeeeeat!

_MG_3212

 

Bums out, nipps out

_MG_3071

Herregud, tenk at det allerede er 2017 da dere!! Føltes ut som om det var 2007 for to år siden, men neida, var da snaue 10 år siden!! Fy, steike sier jeg bare!

_MG_3093

_MG_3122

Hadde foresten de bildene her som ikke var lagt ut så tenkte hvorfor ikke legge de ut i samme slengen. La forresten et bilde ut på instagram (htuva) her om dagen der man da kunne se outlinen av nippelen, og da ble det altså fokus på nipplene. La ut et bilde i septemebr der man så de litt mer, og da var også fokuset rettet mot noe som da er såpass naturlig, men allikevel, noe som virker veldig unormalt blant den mannlige delen av populasjonen. Personlig så har jeg ikke noe i mot om man ser nippler eller i det hele tatt å gå uten bh. Det er noe av det deiligste noen sinne og syns at kvinnelige nippler ikke burde skape såpass stor kontroversielle. 

_MG_3137

 

Hva tenker du? Syns du det er ''unormalt/kontroversielt'' å se kvinnelige nippler? 

 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva


hits