Time is Making Fools of Us Again


- Albus Dumbledore

Hva synes du om quoten?

Meld deg på konkurransen min HER hvor du kan vinne gavekort!

Så mange timer, men så liten tid

I det siste har det meste gått ned over. Antall timer søvn har gått kraftig ned. Hvor bra jeg konsentrer meg har også gått mye ned; skylder på candy crush, det er helt forferdelig avhengiende! Oppdatering på bloggen har dessverre også gått ned over og helsen har også gått ned over. Men jeg skal være positiv og bare forbedre meg og komme meg forbi level 29 på candy crush så skal alt bli bedre igjen! Man blir sånn seriøst utrolig avhengig og til slutt så er det alt man tenker på. Man ser brikkene før man legger seg og når man skal lese en utrolig kjedelig tekst så ser man brikkene foran seg. Det ser kanskje kjedelig ut, men tro meg; når du først spiller, da er du like frakoblet fra verden som jeg føler meg nå! Spiller du candy crush? 

Har døgnrytmen kommet på plass igjen etter ferien?

 

Ikke glem å melde deg på konkurransen min  HER hvor du kan vinne gavekort!

Konkurranse; Vinn gavekort!

Jeg har da vært så heldig å få samarbeide med miinto. De sa at jeg kunne velge mellom å skrive et innlegg om et produkt de har på nettsiden eller å holde en konkrranse, og med tanke på hvor dårlig oppdatering jeg har hatt på denne bloggen i det siste har jeg valgt å holde en konkurranse for dere! Det er veldig enkelt å delta og hvor mye sum i gavekortet kommer ann på deg(det er tre alternativer du kan velge mellom - se lengre ned). Sum du kan vinne er;

1. 200 2. 350. 3. 500

Det du skal gjøre for å delta/vinne er;

Å gå inn på nettsiden(e) og fortelle meg hva kundeservice nummeret deres er, MEEEN! Hvis du bare vil ha 200 kr på gavekortet, trenger du bare å gå inn på den første linken og skrive hva kundeservice nummeret deres er. Hvis du vil ha sum nummer 2; 350 kr skal du trykke på både den første og den andre linken og skrive hva kundeserive nummeret er på begge sidene, og hvis du vil ha 500 kr på kortet må du gå innom alle 3 og skrive kundeservice nummeret på ALLE tre i kommentarfeltet! 

Link! 

1. http://www.miinto.no

2. http://www.miinto.se

3. http://www.miinto.dk

Hvordan du skal skrive det i kommentarfeltet er;

Navnet ditt, epost(sånn at jeg kan kontakte vinneren) og hvilken sum du vil ha på kortet. 

Navn på den eller de sidene du gikk inn på, og skrive nummeret.

 

For eksempel; 

Tuva LALALA, myrubygoodis@hotmail.com - 200 kr. 

Miinto.no - 00192349

 

DEL KONKURRANSEN GJERNE VIDERE!!!! Vinneren blir kontaktet på mail så skriv mail adressen din!! 

 

On my way

Som mange av dere vet så har nelly frifrakt fra 14-28 februar, så jeg tenkte at jeg kunne benytte det til å kjøpe meg en kjole for sommern. Bestilite den i går så, nå er den på vei!
 
Skal du benytte deg av muligheten?

Hvit som snøen

D var det på med ny neglelakk. Har ikke prøvd hvit før, har bare sett det på tumblr og weheartit og det er bare så fint, så ja, hvit neglelakk!

Liker du hvit neglelakk?

Dagens Antrekk


Genser VeroModa Kjole Carlings Tights H&M Sko Converse Ring GinaTricot

Hva synes du?

New in


Begge fra bikbok. 

Hva synes du?

En stemme som en engel

Oh, jeg elsker bare Ed Seeran! Sangene hans er så nydelige og stemmen hans er som en engel, å dør! Å høre på sangene hans er som å få massasje for ørene og som en herlig melodi som bare gir en klem, holder deg varm og gir deg fine gåsehud rundt om kring på armene! 

Liker du Ed Sheeran?

Be positive.

Om en dag, tre timer og førtifire minutter så er det vinterferie. Ferie. Mat, lang tid i sengen og ingen lekser - hvor deilig høres ikke det ut?

Gleder du deg til vinterferie?

Orange beanie

Å Bruke lue er noe jeg ikke helt liker. Hodet mitt blir så stort og rundt og ikke for å snakke om håret mitt, men da jeg så denne luen i orange måtte jeg bare kjøpe den! Kjøpte den fra Carlings for 50 kr, ikke dyrt akkurat.

Hva synes du om luen min?

Antrekk


Bukse Cubus Topp(aner ikke hva den heter) Bikbok Sko Bianco Smykke Belgia Ring H&M

Hva synes du?

Dagens Antrekk


Bukse Gina Tricot T-skjorte Carlings Kåpe Er usikker Sko Converse

Hva synes du?

Morsdag

I dag våknet jeg klokken 7 om morgningen for å lage coockie og en god frokost til mamma å sengen. Hun ble heldigvis glad og ble ikke vekket av meg og bråket mitt!Hva gjorde du til mammaen din i dag? 

Retro glasses

Kjøpte meg en fin solbrille for ikke så lenge siden og bare gleder meg til å bruke dem når våren nærmer seg!

Liker du sånne briller?

Dagens Antrekk
Bukse London Sko Bianco Genser VeroModa Vest Gina Lue Husker ikke

Hva synes du?

Vil du ha flere antrekk?

Fly med vinden


Tok noen bilder i dag på takterrasen i kjole, det var pisskaldt!!! Det kommer ikke til å skje igjen med det første, men ja ble jo noen brukelige bilder da. 


Liker du bildene? :-)

Out in the snow


Nå som det har begynt å snø igjen, valgte jeg og Anja å ta oss en tur i skogen ved henne for å ta bilder til fotoprosjektet mitt. Tror kanskje jeg ender opp med å bare bruke ett bilde, men vi får se! 


Hva synes du om bildene?

Snør det hos deg også?


🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits