England: Brit Awards 2014

IMG_6741Mens jeg var i Englnd var jeg heldig nok til at Brit Awards skulle holdes samme uke som jeg skulle være der, så jeg og Sofie kjøpte billetter og kan mildt sagt si at vi var spente. 

IMG_6744Noen ivrige fans som venter ved den rødeløperen på kjendisene som skulle komme.

IMG_6756

IMG_6772Det var mangemangemange flotte artister som sang, men det som tok helt av var når selveste Beyoné var på scenen. Kan så og si at alle i rommet ble starstrucked. 

IMG_6774

IMG_6776Et annet høydepunkt var absolutt Arctic Monkeys sin siste tale. Alle var mildt sagt fulle og Alex sin tale, hah helt utrolig bra!! Hvis dere ikke har hørt talen enda, søk den opp på youtube. Anbefales!

IMG_6778

Så du på Brit Awards i år?


England: Londons Gater DEL 2

IMG_6680

IMG_6679

IMG_6678

IMG_6676

IMG_6673

IMG_6672

IMG_6735

IMG_6736

IMG_6901

Hva syns du om bildene? 

Har du lyst til å se flere bilder fra England?

England: Londons Gater DEL 1

IMG_6653For noen få dager siden kom jeg hjem fra England etter mange timer med delayed fly på flyplassen etterfulgt av nærmest én times venting på flyet før vi faktisk kom oss avgårde og opp til skyene.  IMG_6654  IMG_6668På mange måter er det deilig å være tilbake hjemme, men på andre måter lengter jeg tilbake til gatene, folkene og stemningen. IMG_6666Husker veldig godt da jeg endelig kom meg ut av flyplassen og ventet på toget hvor redd, men stamtidig hvor spent jeg var. Jeg tok nemlig flyet til London helt alene og det samme med å ta toget til Victoria. Hele tiden hadde jeg et utrolig dumt glis rundt munnen som jeg virkelig ikke kunne bli kvitt. Så sikkert utrolig dum og teit ut, men jeg brydde meg ikke. Jeg var endelig i London og jeg skulle nyte hvert eneste øyeblikk, og ingen kunne ta det fra meg.  IMG_6660  IMG_6658Jeg hadde mange planer og mange ting jeg skulle rekke mens jeg var i England. En av de tingene var å smake på makroner, men 1 pund per stykke er ganske dyrt. De som var i frysedisken var nokså billigere, men man vil jo heller smake på ferske makroner når man skal smake på dem for første gang, så dessverre ble det null makroner på meg for denne gang.  IMG_6657  IMG_6656I løpet av mine knappe 4 dager i London har mye hendt, alt eller kanskje ikke alt, men det meste kommer på bloggen og jeg kan virkelig ikke glede meg mer til å fortelle dere det som har hendt og på sett og vis gjenoppleve de gode opplevelsene om igjen.IMG_6674

Gleder du deg til flere innlegg fra England?

Hva er det du liker best med å reise?


Dagens Antrekk 180214

Da skal jeg dra til London!! Når dere ser dette innlegget så er jeg nok helt sikkert i england, wiii! Kommer til å ta med med maccen så da blir det blogging under turen og hvis dere vil så kan dere også følge meg på instagram (ja jeg vet, er seint ute ... ): htuvaHar du vært i England før?

Purple Lips

Prøve på lilla leppestift her om dagen. Er litt usikker hva jeg synes, men syns ikke det ser alt for gærlig ut, eller hva syns dere? IMG_6548

Det er SÅ typisk meg å pakke i siste liten. Som noen av dere vet så skal jeg dra til London, og endelig har dagen kommet. Jeg skal nemmlig dra til London i morgen og gjett hva, jeg har ikke pakket feridg. Er ikke i nærheten en gang! Whæææ, stresser syykt mye nå, uffa meg, men gleder meg SYYYYKT mye til turen!! 

IMG_6556

Så det veldig gærlig ut med lilla leppestift?

16:45

I det siste har jeg brukt kameraet mitt mye mer og endelig begynner jeg å finne glede i å ta bilder igjen. Var en lang periode hvor jeg helt ærlig bare ble kvalm av å se på kameraet mitt og gikk den andre veien. Jeg vet ikke hva som er forskjellen nå, men skal ikke klage!  

IMG_6431

I det siste har det regnet veldig mye, og med det har jeg også hatt bedre søvn. Jeg vet virkelig ikke hva det er, men det er bare noe med å sove til regnet som gjør søvnen og ALT bedre! 

IMG_6426

IMG_6418

IMG_6397

Finefine blomster utenfor butikker gjør meg glad. Happy Valentine's Day forresten, som var for kremtkremt to dager siden.

IMG_6395

IMG_6387 

IMG_6386 

IMG_6318

 

Hva syns du om bildene?


 

Happy to see a little rain

Denne videoen var absolutt nydelig! Man kan virkelig ikke la være å sitte igjen med et smil om munnen når denne videoen er over, eller under for den saks skyld. Anbefaler dere virkelig til å se videoen!

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits