England: Out and about

Okei, så planen var at jeg skulle blogge hver dag under oppholdet mitt i England, men siden internetten på begge hotellene var helt forferdelig ustabilde så ble det dessverre ikke noe av. Var heller ikke lett å blogge når vi kom veldig sent hjem og skulle deretter opp to timer senere for å spise frokost, og så å dra ut rett etter. Hvorfor jeg ikke har blogget noe denne uken nå som jeg er hjemme? Vel, jeg kan vel svare det spørsmålet med å si at jeg fortsatt ikke har pakket ut og har utsattet det så mye som mulig, prøver nok å overbevise meg selv om at det fortsatt er ferie og at jeg ikke trenger å stå opp tidlig på morran for så og sitte på skolen i syv timer. Lenge leve procrastinating sier nå jeg. 

Men uansett, jeg har bestemt meg for å fortsette å skrive om turen helt til dere og jeg også, blir lei og forhåpentligvis så har jeg kommet inn i bloggmodus igjen. For det som er greia er at jeg liker å blogge, men jeg orker ikke å blogge (???). Gir det noe mening? Nei, absolutt ikke, men det er slik det er dessverre. Søren ta latskapen.  

Det var en dag der vi fortsatt var i Bournemouth der jeg stod opp litt ekstra tidlig for å kunne ta en tur med kameraet mitt. Bournemouth er en helt fantastisk søt liten by med mye å by på. Siden det var relativt tidlig så var det ikke så veldlig mange mennesker å se, men helt ærlig så er det sånn jeg foretrekker det. Merker veldig fort at man får blikk her og der når man skal ta frem kameraet sitt og ta bilde av små ting som for dem ikke virker interessant å ta bilde av, men som for meg helt sikkert virker som det mest interessante i hele verden. 

Mens jeg gikk så jeg en mann som kom ut av en butikk. Det mest naturlige for meg var å se bort og unngå øyekontakt, (hvorfor? jo, det er et godt spørsmål, kanskje det har noe med det fakktumet at jeg bort i Norge.. Kanskje? jeg vet ikke.) men noe i meg bare ville være litt eventyrlyst og prøve noe nytt så jeg så opp og det som skjedde deretter var virkelig ikke noe som jeg hadde forventet. Han smilte til meg og sa ''Good morning''. Jeg vet det høres veldig lite ut, at en fremmed smiler til deg tidlig på morningen og faktisk ser tilbake på deg og sier god morgen, men det var nok til å få meg i tre ganger så mye bedre humør og gjorde dagen mine mye bedre! Små ting i hverdagen kan være med å spre glede! Spre glede og smil til hverandre, til og med om du ikke har noen fortenner!! SMIL!

Fikk også beskjed om at jeg får russeklærne mine iløpet av neste uke!!! GLEDER MEG!! 

Er du også treg med å pakke ut? 

Når var det sist du smilte til en fremmed på gaten? 

England: Day 1 of 7

On the way to the airport

Neimen, ser man det! Jeg har faktisk en blogg, sjokkerende. Uansett på samme tid i fjor var jeg i England og i år var heller ingen unntak. Akkurat nå sitter jeg på hotellerommet vårt i Bournmouth sammen med to andre jenter og hører på musikk, snackser på nøtter og frukt. Partying hard eller hva? 

Bournmouth

Vi skal være i England i en uke, tre dager i bournemouth og fire dager i London. 

_MG_9804

I går var første dagen her i Bournmouth. Etter vi la fra oss tingene på hotellet dro vi ned til stranda og kan jeg bare si fyyy søren, det var så immari fint! Ord kan ikke beskrive utsikten jeg så. 

_MG_9805

Jeg tok så mange bilder at jeg vurderer å lage et innlegg med bare bilder fra bournemouth kysten, så hvis dere er interessert i det så si i fra ♥

_MG_9807

_MG_9808

_MG_9811

_MG_9812

_MG_9817

_MG_9819

Naomi ♥

_MG_9821Sofie ♥

_MG_9826

_MG_9828

_MG_9910

Vi så også fifty shades og grey i går og det var noe av de mest kleineste to timene i hele mitt liv. Når jeg spør Naomi og Sofie, den første reaksjonen jeg får av dem er et sukk, den var rett og slett ikke bra og i tillegg til det så var den super klein og bare nei. Det var ikke verdt pengene i det hele tatt. Sofie sa at dere kanskje heller burde streame den hvis dere vil se den, men at det fortsatt ikke er verdt det.  

Har du vært i Bournemouth før? 

Har du lyst til å se flere bilder fra Bournemouth kysten?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits