Lat eller simply i feriemodus?

Om 8 dager har jeg heldags i matte. Av alle dager måtte det være en uke etter ferien er over!!!! Jeg har da jobbet med matte nesten hver dag i ferien. Tror kanskje jeg har tatt fri 2 eller 3 dager(noe som er super bra til å være meg) og skal egentlig jobbe med det i dag også, men jeg VIL IKKE!!! jeg vil ikke... Jeg vil heller se på film... Høre på musikk og bare le helt randomly for meg selv! Ja, jeg gjør det. Nå som jeg har gjort matte nesten alle dagene i ferien, kan det vel ikke skade å ta en dag til fri? Så an jeg love å heller gjøre det i morgen, eller nei det tar jeg tilbake. Vil ikke gi noen løfter som jeg ikke kan holde.

Peace out!

Red Lips
Knæsje farger på leppene gjør meg veldig glad! Joda, jeg ender opp ca.1 time senere med alt kæsjet ut over hele ansiktet siden jeg glemmer at jeg har det på, men det bare lyser opp et ansikt på langt avstand og definitivt på nært avstand. Ganske lenge siden jeg har hatt på meg noe leppestift så da var det vel på tide å begynne med det igjen! Me ♥ Colors and red!

Liker du rød leppestift?

 

Spring WantsJeg er bare så klar til vår hvor man kan begynne med klæsje farger og herlige blomsterprint på klærna. Liker mønster på klærnene og ikke for å glemme smiley's! Over her har jeg mest lyst op skjørtet og den røde prikkete toppen fra topshop. Hva likte du best?

The skies has no limits

Nå holder jeg og mamma på å rydde litt rundt om kring i huset. Tar med ting inn til boden og tar med ting fra boden til til huset/leiligheten. 
Ser på de fine fuglene som flyr over meg og håper på at de ikke etterlater noen ''fine'' spor fra enden på meg. I det siste har himmelen vært blå og ingen skyer i siktet, slik som Tuva liker det! Jeg blir bare så glad av den lyse blå himmelen, fuglene som kvitrer, solen i ansiktet og tanken på sommer!Thumps up for happy times!

Noen fine tanker som du har lyst til å dele? 

Dagens Antrekk 28.03.13     Image and video hosting by TinyPic

Maxikjole, T-skjorte og Solbriller H&M Jakke Robot Sko Converse Skjerf VeroModa Ring GinaTricot

Tycks?

When the sun goes down

Tok noen bilder av himmelen i dag. Var fine farger og fint vær. Det er sånn det skal være.
Føler meg litt som bestemor nå, men hvordan var været hos deg?

Cupcakes og faila makroner

Jeg og Kine har da prøvd oss på macroner på boks som man finner på meny og cupcakes, retteresagt - marenviks sine cupcakes. For å si det sånn, jeg gleder meg mye mer til å spise cupcaksesen enn jeg gjør til å spise makronene. De er sykt ekkle og hvis du tenker å lage macronene fra meny, ikke gjør det. De er sykt myke til og med overdelen og ja, ikke prøv det. Nå skal vi kose oss med Perks of being a wallflower og de deilige cupcaksene! God kveld!

Har du prøvd makronene fra Meny?

Mandags morgen

Våknet tidlig i dag og spiste en super god frokost! Så sykt deilig med ferie!!! Hva spiste du til frokost i dag?

Fru hagen


Dro til fru hagen i dag med Kine. Første gang jeg var der inne, og det var super god kakao der. Var  virkelig verdt 39 kroner og ikke for å glemme nachosen, ble super mett! 

Et kjempefint og koselig sted å være! Maten som kommer ut er super fristne og var ikke så lenge før jeg og Kine holdte på å sikle over maten som ble bæret ut til de andre kundene. Maten var super god. Vi fikk en super svær bolle med nachos med dip ved siden av og det var bare snacks. 

Kine i halvprofil, heyhey! 

Har du vært på fru hagen før?

Dagens Antrekk


Beklager for at det er så dårlige bilder, men  er ikke så lett å bruke selvutløser når man ikke har så god tid. Kommer bedre bilder senere!!! Men nå skal jeg til badeland med familien.  Maxikjole H&M Genser Carlings Sko Converse Solbriller BikBok

Hva skal dere i dag?

Synes av de bildene dere så? 

Fredag sa du?

Da var det endelig fredag, noe som betyr helg, noe som betyr ferie!!!! Og ved å feire ferien har jeg valgt å dele med dere en sang som vi alle sammen har hørt om ♥ 

 Bildene er tatt fra weheartit, men collagen er laget av moi. God helg og ha en fin påskeferie!! ♣ Har du ferie nå?

16:40


Bare elsker de dagene hvor jeg føler at jeg har lyst til å gjøre noe med dagen min, selvom det bare er å danse inne på rommet som en galing eller å ta bilder. Er bare i et supert godt humør i det siste(ikke så glad på skolen, menmen) at jeg ikke engang har lyst til å redigere bildene mine mørke og litt mer lyse! Håper virkelig at humøret fortsetter og ikke bare går vekk om ca.5 min. Men hvis det skjer får jeg bare sette på sangen over her om og om igjen! Digger den. Blir du glad av sangen ↑ ? 

Kjøpte meg en liten godbit på veien hjem fra skolen. Namm, croisant har jeg ikke spist på lenge og hadde kjempe lyst på kakao så da ble det det! Hva synes du forresten om redigeringen? 

Svett og glad


Selvom dagen i dag har vart sykt sykt sykt lenge, har jeg valgt å se litt positivt på det! Hvis den varer så lenge så er det mer tid for meg å gjøre som ting å se på tv, sove, spise, spise, sove og trene! Jeg valgte da den siste og har akkurat trent! Flinke Tuva! Ikke den første treningsøkta jeg har hatt i dag for å si det sånn.

Rakk ikke trikken som skulle gå fra biermannsgate fordi den akkurat begynte å kjøre i det jeg kom rundt hjørnet, så jeg valgte å bite tenna sammen og prøve å rekke trikken ved å løpe hele veien til neste holdeplass. Guess what, jeg rakk det! Og med sekk til og med! 

Liker du å trene?

Kameraet mitt + Vinneren av konkurranse!!!

Beklager så mye for at bloggen har vært veldig ustabil i det siste! Har hatt veldig mye å gjøre på skolen, og som mange av dere sikkert vet så er lærerene super glad i å gi oss all klæsj med lekser, prøve, fremføring and you name it rett før ferien. Men nå som jeg bare har en prøve igjen så er det så og si ferie(utenom  to dager på skolen) og da kommer dere til å høre mye fra meg! Så mye at dere sikker blir lei av meg!

MEEEEN, over til det som er meningen bak dette innlegget! Jeg får veldig mange spørsmål daglig om hvilket kamera jeg har og objektiv, så istedenfor å svare en og en tenkte jeg å lage et innlegg!


Kameraet jeg bruker er canon eos 500D. Jeg bruker som oftest objektivet 50 mm f.1/8, men noen andre ganger bruker jeg teleobjektivet mitt på 18-55 mm. 
Har også et filter på som heter skylight. 

Så over til vinneren! Vinneren av gavekortet er ... Silje!! Gratulerer så mye silje! 

Hvilket kamera har du? 

Pale Division

Bak den nydelige bloggen Pale Division er en jente på 18 år som er fra Singapore, men bor nå i Australia. Stilen hennes er helt uforklarlig nydelig og ikke for å glemme henne. Kunne bladd gjennom bloggen hennes i flere timer og bare forelske meg mer i den. Den er så nydelig og stilen hennes, WHOOOOOOOO! Hvis du mangler inspirasjon burde du ta en titt, men uansett om du mangler inspirasjon eller ikke, du burde ta en tit uansett! //Bildene er fra bloggen hennes// Har du vært innom bloggen hennes før?

Vinneren av konkurransen kommer om ikke så lenge!! 

Late bird

Ja, klokken er kvart over fire og jeg sitter fortsatt i pysjamasen min ... Har ikke orket å skifte eller å stå opp før nå. Jeg har virkelig ikke noe planer i helga utenom å jobbe med norskfremføringen min, engelsk essay og naturfagsprøve. Så, ha en fin helg til dere som har et liv!! Hva er dine planer i helga?

Wants

Det er så lenge siden jeg har laget et sånt innlegg, og det er så mye fint som har kommet nå som det nærmer seg sommer! Har abre så lyst til å reise til et land, kanskje England og bare gå ned shopping gatene og kjøpe alt det fine jeg kommer over. 

Av tingene på bildet er favorittene mine kameraet, buksene og tubetoppen fra Urban Outfitters og Zara. Åååååh!♥ Hva likte du best?

Du kan fortsatt melde deg på konkurransen min HEER! Den avsluttes om 3 dager, altså 17. 

Follow on Bloglovin


Á Grünerløkka


I dag bestemte jeg meg for å gå hjem med kamera i den ene hånden og en ipod i den andre. Må si at det ikke er så ofte jeg tar inn omgivelsene på Grünerløkka. 


Det er så mange koselige steder og mange fine steder her, men man blir så lett opptatt av noe annet. Tid, stress, skole, sliten, mat og ikke for å glemme menneskene. Det er så folkefult at det er litt slitsomt å gå en tur noen ganger, men de dagene hvor det er få folk, men snille og smilenende folk- ja da er det koselig!

Fant denne flasken liggende helt alene ved veikanten i dag. Ble så fasinert av den av en eller annen grunn, at jeg måtte ta bilde av den og hadde en bitteliten trang å ta den med hjem og bare ta trillioner av bilder av den, men heldigvis holdt det med ett bilde!

Om sommeren eller bare når det er sol og fint vær, ja da er det utrolig koselig å sitte på kafé og kose seg med en god bok eller en god venn! Ikke så rart kaféne på Grünerløkka alltid er fulle med folk når det er fint vær.

Liker sånne fine og unike lamper som står i et vindu langs en kjedelig gate, men bare å ha den der gjør den så mye mer fasinerende og nydelig! Og samtidig så er ikke gaten like fult så kjedelig å gå lenger, men mer koselig. 

Må jo også ha bilde av en random person på gata! 

Pleier du å ta inn omgivelsene rundt der du bor?

Jeg har en spoon

Da er revyen over. Vi hadde vår siste forestilling i gå,r noe som vil si at vi ga alt vi hadde og bare kjørte på. Det var mange rørende og fine øyeblikk i salen og ikke for å glemme tårene.I dag ryddet vi vekk rekvisittene vi hadde laget. Det var vel da det faktisk slo meg, ''Jeg har ikke så mye å se frem til i ukene lengre''. Revy var noe stort, noe koselig og noe morsomt.  


Yey, scene! Tatt med polroid kamera forresten, DRIIIIT KULT!! 
Men over til noe annet. Så noe veldig fint og koselig på vei hjem i dag. Det ga meg litt mer inspirasjon til å ta bilder så da kan dere gleder dere!! For dere som lurer hva det var som ga meg inspirasjon, ja nå kan dere lure. (avslutter med en ond latter og gnir henda mot hverandre - mohahahaaaaHA). 

Har du revy på skolen? 

Gleder du deg til å se hva inspirasjonen min fører til?

Glemmer altid å skrive dette på slutten av innlegget, MEEEEEN! Det er fortsatt mulig å melde seg på konkurransen hvor du kan vinne et gavekort! HEEER!Avsluttes 17!!!

Second Hand


Jeg bare elsker bruktbutikker. Elsker hvordan alt ser ut der og følelsen man får! LOVE IT!
Hva er din mening om bruktbutikker? 

Bli med i konkurransen min HEEER! Hvor du kan vinen et gavekort. Avsluttes 17 Mars!!!!

Dagen Antrekk 080313


Gratulerer med dagen, Jenter/Kvinner!! 

Det er sola altså! Ikke noe fansy pansy redigering her

Thights Bikbok Genser VeroModa Klokke Husker ikke Smykke GinaTricot Sko Converse Briller Bikbok

Tycks?

KONKURRANSE HEEEER! DU KAN VINNE GAVEKORT!!

Black & White

I det siste har jeg bare fått mer og mer sansen for svart og hvitt bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men det gir bare en helt annen steming til et bilde. 

Hva er din menign om svarte & hvite bilder?

Konkurranse hvor du kan vinne gavekort HEEER! Avsluttes 17 Mars!!

Den store blå

Visse dager liker jeg å ligge på ryggen med ansiktet opp mot himmelen. En himmel, stor og mystisk. Om morgningen er den praktfull og lys mens om kvelden er det månen som skinner og på grunn av de praktfulle og nydelige stjernene. Himmelen. Det uvitende og praktfulle. Noen spesielle tanker ang himmelen?

Tiny Details

Husker at jeg for en liten stund siden la ut noen bilder da jeg var hjemme hos Nora. Og nå kom jeg på at det var så mange fine detaljer at jeg ville redigere bilden på nytt. 

Hva syns du om bildene?

Bli med i konkurransen hvor du kan vinne gavekort HEEER! Avsluttes 17.03!!!

Dagens Antrekk 030313
Sko Converse Thighs og belte H&M Shorts Nelly T-skjorte GinaTricot Jakke Mamma Solbriller Usikker

Hva syns du?

BLI MED PÅ KONKURRANSEN MIN HEEER HVOR DU KAN VINNE GAVEKORT!!

Candy Day

I dag er det lørdag, og dere vet hva det betyr? Det er den dagen i uka hvor du kan spise godteri og masse tull uten å få dårligsamvittighet! Yeeey, for lørdager! Skal du kose deg med masse godt og usunt i dag?

BLI MED I KONKURRANSE HVOR DU KAN VINNE GAVEKORT! HEEEER!

TGIF

Jeg kan virkelig ikke forklare hvor deilig det er å vite at det er helg! Jeg skal slappe av, kose meg og samle igjen all energien jeg har mistet iløpet av uken, selvom jeg har lekser som venter på meg. Så for å virkelig starte helgen i gang skal jeg sitte her og kose meg med brødskive kakao og pc.Godt med helg?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits