Blir barna nå til dags modne for fort?

I dag har jeg vært flink og kommet med mange gode ideer til hva jeg kan blogge om, og hadde allerede laget ferdig et innlegg og var klar til å publisere det da jeg kom hjem. Men da jeg var på vei til trening kom jeg over noe som har vært i tankene mine en god stund nå, har bare ikke hatt sterke følelser nok til å lage et sånt innlegg. 

Så, for å få dere i et humør som jeg er i nå, kan jeg vel begynne med å fortelle ''historien''. Jeg var da på vei til trening, da jeg ser noen småunger på ca. 7 personer. 3 av dem syklet, og resten av dem gikk- ikke at det har så stor betydning hvilke transportsmidler de brukte for å komme seg fra et sted til et annet, men vi får se. Da han ene skulle svinge til siden, fikk han for stor fart og endte da opp med å falle av syklen og skrape opp den ene armen sin. Han gikk rett ned i bakken og begynte å gråte. Vennene visste ikke hva de skulle gjøre utenom å se seg bekymret rundt og spørre han om det gikk bra med han. Han ene derimot, han begynte å banne mot vennen sin og begynte rett og slett å slenge dritt mot han, hvorfor vet jeg ikke, men han gjorde det. Han begynte å si stygge ting som ''hvorfor i helvete gjorde du det'' og '' hva f driver du med'' og sånne stygge ord. Det er ganske utrolig at en gutt på ca. 8 eller 9 år kunne så mange forferdelig og stygge ord, og helt utrolig nok var det faktisk mange av de ordene ikke en gang jeg var fullstendig kjent med. 

Jeg vet ikke med dere, men når jeg vokste opp så var det helt ukjent for oss småunger å banne. Vi hørte noen banneord her og der, men det var ikke noe vi dermed gikk rundt og sa. Er det noe med at det har blitt såpass populært å banne eller ta man får utrykket følelsene sine med en annen måte når man banner, jeg vet ikke, men det er etter min mening helt galt å høre en liten gutt banne. Jeg var rett og slett helt i sjokk da han begynte å åpne munnen sin og komme med stygge ord som startet på f at jeg glemte helt vennen hans som jeg først og fremst skulle hjelpe med å komme seg opp og til moren sin. 

Noe annet jeg også blir veldig sjokkert over er hvor ''bortskjemte'' småbarna i dag har blitt. 1 klassinger som går rundt med en iphone i hånda eller som har samtaler om hvor sure de blir bare når foreldrene ikke ikke lar dem spille på ipaden. Vel, fra perspektivet til en som ble født på slutten av 90-tallet så syns jeg det er helt absurd. Det vi/jeg tenkte på da jeg var rundt den aldren var hvor stor pokemon samlingen min skulle bli og ikke for å glemme håret til barbiedukkene mine(som også etter en liten stund mistet håret sitt på magisk vis). Iphone var noe vi ikke var kjent med og ikke for å snakke om ipad. Det er nok ikke bare oss tenåringer eller ungdommer eller voksne som blir avhengige av teknologien, men også dessverre småungene, kanskje til og med mer enn noen av oss. Det er helt sykt. De burde ikke tenke på hvordan de skal komme til neste level på candy crush eller hvordan de skal slå kompisen sin i tetris, men heller å leke har'n eller boksen går eller noe av de andre aktivitetene vi pleide å leke som barn. SÅ, for å ende dette innlegge velger jeg å ha mange kule 90's bilder på slutten. Har ikke engang tenkt til å skrive en lang tekst til de som ikke har giddet å lese gjennom innlegget mitt, og heller ikke de som bare kommenterer om at de er enige eller noe i den duren. Og, hvis du bare kommenterer ''fin blogg, ta gjerne en tur innom min'' kan du bare glemme det og krysse deg ut av bloggen min og heller komme tilbake i morgen hvor jeg kanskje er i bedre humør, TAKK!!Lyst til å dele din mening hvis du i det hele tatt leste innlegget?? 

Mandag

Oggh, nå er det mandag igjen. Mandags morgener er alltid like vanskelige å våkne opp til, men heldigvis er det ikke så lenge til det er onsdag. 1 Mai = FRI! 
Fikk lyst til å prøve meg på et nærbilde av blomsten mamma akkurat kjøpte. 

Og nå sitter jeg her og ser på bones!! For et veldig random innlegg, men det er mandag- da har jeg lov! Liker du mandager?

Lykke


Ballonger med helium gjør meg glad. Stemmen man får av helium, latteren underveis og hodepinen på slutten gjør meg glad. 

De tre herligste bestevennene mine gjør meg glad. 

De herlige minnene våre sammen gjør meg glad. Dagene vi er sammen gjør meg også veldig glad!

Når jeg kommer på et antrekk som jeg ikke hadde tenkt ville gå sammen gjør meg glad. 

En blå og lys himmel gjør meg glad. 

Når jeg får inspriasjon blir jeg glad, og like mye som det, når jeg redigerer et bilde hvor jeg blir kjempe fornøyd- blir jeg glad. 
Hva blir du glad av?

Bursdag på friday's

I går var jeg på fridays med 3 andre venninner for å feire bursdagen til hun ene, Hanna! Vi overrasket henne med sang fra de ansatte og kake, hun var så overrasket!! 

Hva gjorde du i går?

Summer 2013Jeg er så klar for sommer, varme, stranda, sol og sommerklær!! Åååh, som jeg gleder meg. Sommeren er heldigvis ikke så langt i fra, bare noen få måneder til nå. Nå skal jeg bort til Hanna før vi drar til friday's for å feire bursdagen hennes, whiiiii! Ha en fin dag!! Gleder du deg til sommeren?

22:56


Wæææ, i det siste har det bare blitt mer og mer stress. Alt bare pøser på. Når vi er ferdige med en ting i et fag så får vi flere ting med en gang og det er sykt stressende, men da er det godt å kunne trene litt og komme hjem til en god og oppmuntrende kveldsmat! 

Nå sitter jeg her i stuen og koser meg med C.S.I før jeg tar en fin og varm dusj

Håper dere alle fortsetter å ha en fin kveld også snakker vi sammen i morgen! Hva gjør du nå?

Two pictures


Likte du svart&hvit best eller farger?

Photoshoot on a sunny day
Læreren min fra 6 klasse er han øverst til venstre. Rapperne i parken! 

Hva syns du om bildene?

Behind the scenes

I går var jeg sammen med 3 herlige jenter! Vi har mange fine minner sammen, men dessverre ikke like mange bilder derfor bestemte vi å ha en liten photoshoot midt i parken. Det ble mange fine bilder og gleder meg til å vise dere bildene, men her kommer det noen behind the scenes bilder!


Traff forresten kunst&håndverk læreren min fra 6 klasse! Sykt morsomt å møte på han(han med solbriller) i parken, litt random egentlig. Fant ut at han og kompisene rapper så da ble det litt filming i parken i tillegg til en photoshoot.  
Gleder du deg til å se bildene fra photoshooten?

Saturdayy

I dag dro jeg på Waynes coffe og møtte noen venner. Vi har ikke vært alle 4 sammen på utrolig lenge(1 uke siden, men det føles så mye lengre enn det). Det var super koselig! Vi satt der i noen timer og koste oss med alt slags tull fra bilder til kaffe og til skole. Etter det tok vi noen bilder og endte opp med å ha en liten photoshoot, bildene kommer sikkert i morgen så nå har dere noe å glede dere til!

Hva har du gjort i dag?

Dagens Antrekk


Oghhh, hater de dagene hvor jeg føler ta jeg ikke har noe å ha på meg. Rommet mitt er nå bomba med klær som er slengt rundt om kring fordi jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg, men må jo ha på meg noe .... Kunne ikke akkurat gått i undertøy ute, eller kunne jeg det? 

Hahah, sola i ansiktet!!! 

Vet at dere ikke ser skoene, men det er de rosa fra H&M Bukse Cubus Jakke og topp Bikbok Veske Kina

Hva syns du? 

Har du også sånne dager?

Kakao


Nå sitter jeg her og drikker kakao og rydder litt hjemme før jeg skal ut og møte noen venner! Gleder meg masse til å møte dem og ikke for å glemme at det er helg, åå helg!! God helg alle sammen!

Liker du kakao?

Today Wants


Likte du noe av det over her?

Bieber fever konsert

I går dro jeg på konsert med kjære Mahira til selveste Justin Bieber!!! Det var super morsomt og en super bra opplevelse. Hadde ikke akkurat de beste plassene, men det var fortsatt en super kveld og jeg så scenen!! Det var så bra at jeg skal dit i dag også! Hihi, har billetter til i dag, og får opplved det to freakings ganger, yeeey!! Har bedre plasser denne gangen så vi får se om det blir noen bedre bilder, må slutte å skrive nå for skriver dette innlegget i skrivende stund på skolen. Ha en fin dag og til dere som skal på konserten i dag, kos dere!!! Ska du på konserten?

Innkjøp


T-skjorte, skjorte vest og jakke fra Carlings

Bukse Carlings Genser i midten Monki Genser Bikbok

Jakke bikbok

Sko til venstre H&M Sko til Høyre Bikbok. 99 kroner hver begge to, 198 til sammen, 

Flowers makes me smileEr du glad i blomster? 

Majorstua dagen


I dag dro jeg og to andre på majorstua dagen hvor man kan oppføre seg gal og hive seg over klær uten å få mange blikk, for vel, det meste er billig og til en helt syk pris. 

Jeg fikk kjøpt meg veldig mye, og er super fornøyd med innkjøpet. Kom frem til at bare det jeg kjøpte på bikbok hadde kostet over 2000 kr i orginalpris mens jeg bare betalte 150 kr for det. Fant et par nydelige sko fra bikbok for bare 99 kr, ja 99 kr!!! Si i fra hvis dere vil se innkjøpet da! ;-)Det var en super koselig og herlig dag selvom vi var slitne og kalde på slutten, men fortsatt en koselig dag!Og de som sier at man ikke kan kjøpe kjærlighet. Her kan man da kjøpe kjærlighet for 5 kroner. Du betaler bare 5 kroner og da er du elsket!Masse salg, og mange poser og ikke for å glemme alle de fine samtalene til fremmede personer!!Super koselig at det bare var noen som delte ut gratis vafler bare for å glede andre! Flere sånne skulle vi hatt her i verden!Legg merke til at det nesten bare er asians

Det her var da noen bilder fra dagen min, flere kommer nok senere når jeg får tid til å redigere dem og når jeg kommer hjem! Hva syns du om bildene og var du der i dag?

I've got a tooth in my hand


For ikke så lenge siden kom søsteren min hjem fra egypt med kjæresten sin. Hun tok med en super fin gave til meg, en tann fra et dyr jeg ikke husker. Jeg bruker den ikke så ofte, men når jeg bruker den føler jeg den som om den er et lykke smykke.

Jeg liker veldig godt at den er annerledes og at den ikke er noe som man ser så ofte, og heller ikke at den er så glamorøs slik som alle butikker skal ha smykkene sine for tiden! 


Hva synes du om smykket?

Spring Breakers

Jeg var som sagt på førpremiere på spring breakers i går, jeg hadde ikke akkurat noen forhåpninger, men for å si det kort- jeg likte den ikke... Det sier vel kanskje litt til de som faktisk kjenner meg. Det er ganske sjeldent at jeg ikke liker noen filmer. Som oftest så er filmer greie, bra eller så elsker jeg dem, men det er ganske sjeldent at jeg ikke liker en film. Denne likte jeg ikke, dessverre ... Den hadde ikke akkurat en ordentlig handlling, det var ikke noe mening i filmen og nei, den var bare ikke noe for meg. 

Filmen har fått noen gode og dårlige respons, og noen av anmelderene sa ''Enten så elsker du filmen eller så hater du den''. De fleste gikk ut etter 30 minutter eller så sovna de under filmen eller så, nei jeg vet ikke.

Innlegget kan ikke kommenteres!

18:49


Noen ganger er jeg bare så sliten at jeg ikke vil gjøre noen ting. Denne uken har vært den uken. I løpet av de siste dagene har dagen min sett sånn her ut; våkne, frokost, skole, hjem, friends sove and repeat! Jeg gjør seriøst ingenting lengre! Jeg ligger på sofaen og ser på friends til jeg skal legge meg igjen, joda jeg gjør noe annet i mellom, men jeg kommer alltid tilbake til sofaen. Men nå skal jeg på før-premiere på spring breakers! Oppdaterer dere senere om hvordan filmen. Ha en fin dag! Vil du se spring breakers?

I det forrige innlegget fikk jeg mange spørsmål om hvordan jeg redigerte det bildet og hvordan man lager en gif. Jeg har allerede skrevet et innlegg om det så trykk HER for å komme til innlegget. 

Black monday

Image and video hosting by TinyPicDa er jeg ferdig med mattetentamen for denne gang. For en gangskyld satt jeg ut tiden og latet meg da jeg kom hjem for å kjenne friheten som jeg mistet under påskeferien. Nå skal jeg kose meg med easy A og snart legge meg! Har du hatt mattetentamen?

Ble forresten linket av llovee, ta en titt!

(Sun)day


Våknet sent i dag etter 9 timer med søvn og på telefonen til klokken 2 på kvelden med en venninne- det var koselig. Vi snakket om alt mellom himmel og jord, hadde dype samtaler til samtaler som bare er helt latterlige at vi sprakk. 
Jobbet også med matten i dag etter flere minutter timer med utsettelse. Er så vanskelig å jobbe med det når man har så mye annet bedre å gjøre, som for eskempel å stirre i veggen mens man klør seg selv i panna. 
Var i et veldig fint humør i dag for lasagne så da lagde jeg en god og solid middag til meg og mamma. Namm, lasagne! 

I det siste har solen kommet frem. Det er lyst, men fortsatt kjempe kaldt- det positive er vel at det ikke blir mørkt så tidlig nå. Jeg kan fortsatt se ut av vinduet klokken seks på ettermiddagen og se detaljer utenfor og ikke bare mørke. 

Nå som det begynner å bli så lyst begynner også butikkene å selge fine blomstre med fine og flotte farger. Da er det ikke like ille å måtte våkne tidlig på morgningen bare for å dra på skole. Hva har du gjort i dag?

Sun on a sunny day

I dag var det så fint vær at jeg valgte en neglelakk som har en hint av sommer i seg og som ligner på hvordan skyene ser ut i dag! ÅÅÅ, blir bare så glad av å se på fargen på neglene mine ♠Jeg tok noen bilder i går(antrekks bilder)  og skulle poste dem ut, men bildene ble så dårlige og uklare at jeg bestemte meg for å ikke gjøre det .. Ble kanskje bare ett eller to bilder som FAKTISK ble bra, så jeg beklager til dere som hadde gledet dere til å se det... Look at my nails, my nails, my nails. Look at my nails, my nails, my naaaaails. Liker du fargen?

Preview

Her får du en preview på hva jeg skal ha på meg i morgen! Antrekk!! Hva synes du?

Friday


Fredag! Fredag! Fredag! Nå skal jeg på jobb og kommer ikke hjem før 10, morsomt. Men jo, det er fredag! Så jeg håper dere får en fin helg! Hva gjør du nå?

Nye bilder til fotoveggen min

I det siste har jeg hatt super lyst til å printe ut nye bilder til fotoveggen min. Den ser så ensom og litt naken ut når halve veggen er hvit og den andre halve eller ikke en gang halve veggen er dekket med bilder. Jeg vil ikke vise dere hele veggen enda, vil vise den når den er ferdig!! Ååå, gleder meg! Syns sånne vegger er så koselige. 


Jeg setter virkelig ikke nok pris på dere, eller jeg setter kjempe stor pris på dere, men jeg sier det ikke ofte nok. Dere er super herlige alle sammen!! Hver enste kommentar, hver eneste besøkende på bloggen og ikke for å glemme dere som følger meg på bloglovin(føler at jeg ikke sier TUUUSEN TAKK til dere nok eller i det hele tatt nevner dere så ofte), dere er supre alle sammen og jeg er bare super glad i dere! Selv om jeg ikke kjenner dere, men dere skjønner hva jeg mener! Det er enda en ting jeg burde huske å skrive opp som nyttårsforsett - å lære å formulere meg bedre! Men så var det avsporing igjen, men poenget mitt er; Tusen takk til alle dere som leser bloggen min, til og med når jeg ikke blogger så bra, tusen takk til dere som kommenterer og tuuusen, tuusen takk til dere som følger meg på bloglovin!

Her er noen av bildene som jeg printet ut. Som sagt så får dere se hele veggen når den er ferdig. Ååå, som jeg gleder meg til å vise dere den! :-D

Hva syns du om fotoveggen min så langt?

Gleder du deg til å se hele veggen?

21:41

Gjett hva jeg fikk i posten i dag??? Vant nemlig en konkurranse på Helenmoo sin blogg for en listen stund siden og nå har den endelig kommet!! Er en super fin leppestift fra maxfactor og to fine neglelakker og ikke for å glemme den super søte clutchen! 

Hva syns du om premien jeg vant?

Ble også linket av Karoline i dag! Ble kjempe glad da jeg så det, tusen takk!!

Sommerferie!

Om 80 dager er det sommerferie! GUUUUD, som jeg gleder meg. Gleder meg masse til null skole, sol, varme, stranda og ferie! Er egentlig litt lei meg for at påskeferien har gått så fort, og at det er allerede tilbake til skolen i morgen, men jeg klarer meg for når påskeferien er over betyr det at somerferie er den neste ferien! SOMMERFERIE!♥

Antrekk fra Mars

Mars har ikke helt vært en bra outfit måned, eller alle de kalde månedene har ikke vært det i det hele tatt. Simply fordi jeg ikke er en stor fan av å stå og ta bilder ute i kulden og når det er grått er jeg heller ikke i stor humør til å kle meg noe. Men nå som sola og varmen kommer seg stigene inn kan dere absolutt forvente flere outfits her på bloggen! 

Personlig så liker jeg best antrekk nummer 1 og 4. Elsker shortsen på antrekk nummer 1 og solbrillene! I antrekk nummer 4 elsker jeg maxikjolen og jakken. Hvilket antrekk likte du best fra mars?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits