The shadows in the light


I dag våknet jeg til et veldig grått og kjedelig vær og en mage som var full av nervøsitet. Hadde noe som føltes som muntlig eksamen i dag, men var snarere i mot bare en muntlig tentamen. Følelsen gikk raskt over i det jeg var ferdig med å ha framføring og kom raskt ut igjen etter noen korte 15 minnutter. Humøret gikk raskt opp i det jeg satt med beina på bordet (i know, super bad ass!) med maccen på fanget og med ansiktet klistret fast til skjermen. Sommerfugler og latter overveldet meg raskt og før jeg visste ord av det beit jeg meg selv i armen for å ikke le høyt ut i klasserommet.  

 So, what's uuuuup homey? Mitt patetiske forsøk på å leke kuul. 

Helt utrolig å tenke på at sommerferie bare er noen uker i fra. Kan ikke vente, det er bare så utrolig hvor fort det har gått, men samtidig ikke. Håper virkelig ikke jeg er den eneste med den følelsen altså!

29.05.2013

Denne uken har bare vært sykt stressende. Har tentamen i media og har brukt hver dag for å ta bilder nesten og jobbe med dem, og i morgen har jeg en fremføring. Jeg hater fremføringer. Har jeg fortalt dere det? Det er det værste jeg vet om. Men jeg har den tidlig i morgen som da vil si at jeg kan ta resten av dagen fri og lese!! Gleder meg masse til å lese. Har blitt så hekta på ikke bare en, men flere fanfiction. Har ikke noe liv nå på grunn av fanfiction. Har du hatt en stressende uke hittil?Innkjøp

Dro en liten tur til byen i går for å finne et skjørt, og igjen så endte det opp med at jeg kjøpte mer enn jeg hadde tenkt, men ikke så mye mer heldigvis!

Kjøpte et veldig fint og puffende skjørt fra H&M, og en luftig og deilig bluse fra H&M


Oversized Genser og Genser fra Gina Tricot Hva syns du?

24052013

Igjen så er det fredag og enda en gang føler jeg får å feire inni meg. Det er så deilig å vite at det er helg hvor man kan late seg og dra til byen og shoppe med god samvittighet. Skal til byen i morgen og håper på at jeg finner masse fint, men nå må jeg dessverre på jobb, Go Burger King! Er du glad for at det er helg?
Pink FlowersDet er så mye jeg har lyst til å gjøre og rekke i løpet av dagen min, men dessverre så er det bare en tredjedel av dem som blir gjort. Jeg har mange store planer om hva jeg vil gjøre og mange ideer og allikevel klarer jeg ikke å gjøre dem. Mye som foregår rundt meg, men samtidig er det ikke så mye. MEN noe som jeg har tenkt på lenge er å ta bilder av disse flotte blomstrene, og i dag gjorde jeg det endelig! 

Goofing around on a tuesday

I dag hadde jeg enda en ekstra fridag siden jeg og gruppen min jobbet etter skolen forrige uke og kunne da ta fri i dag! Jeg brukte da denne tirsdagen veldig fornuftig og var foran pc-en nesten hele tiden.

Hadde også litt fritid at jeg sminket meg litt og brukte da denne muligheten med å ta bilder av meg selv. Ikke at man ser så veldig godt at jeg har på meg sminke, men noe skal jeg fortelle deg, jeg kjente det! Haha, duuuuuuuh!

Med all den tiden jeg har brukt foran pc-en i dag har jeg spilt masse Candy Crush, laget en get ready spilleliste (for å starte dagen med en god spilleliste som gjør meg glad), jobbet bitte bitte litt med engelsk innlevering OOOOG så klart se på film. Dessverre så har The vampire Diaries sesongpause, what to do with my life now? Men om ikke så lenge kommer Pretty Little Liars tilbake, da får jeg kanskje et forbedret liv! Er så nysgjerrig på å vite hvem A er og hvis du vet det, ikke si det!!! 

Må jo så klart også vise hvor små øyne jeg har i forhold til den minste body butter fra The Body Shop. For en meningsfull dag som tilsvarer et meningsfullt innlegg!! 

Hva har du gjort i dag? 

Ser du på The Vampire Diaries eller Pretty Little Liars?

Summerferie planer

Om akkurat 32 dager er det sommerferie, det er helt utrolig! Var ikke så lenge siden jeg talte ned dagene som lå på 90 og nå er det en måned igjen! En måned til null skole, lekser og masete lærere, men der i mot ferie med sol, bading, lating og masse høy musikk og sommerklær. LOVE IT! Alle sommerplanene er ikke helt bestemt enda, men hittil har jeg om mamma planer om å dra til Praha i en uke. Har ikke vært der før, så hvis noen av dere har vært der så anbefal meg gjerne noen super fine steder!

Og der etter skal vi til Paris. Elsker Paris! Var der så mye da jeg var mindre, men dessverre er det en ganske så god stund siden jeg har vært der nå, men nå mine kjære venner, jeg og min elskede skal bli united once again. 

La ville de l'amour

Hva er dine planer for sommerferien?

Dagens AntrekkJumpsuit og genser H&M Sko Converse

Hva syns du om dagens antrekk?

17th of May

I går var en super dag! Jeg så bitte litt på toget og var i byen i flere timer med en venninne. 

Måtte også jobbe i går. Jeg tuller ikke når jeg sier at de timene var de lengste timene i livet mitt. Køen var sykt lang hele tiden og det var utålmodige folk som drev og kjefta og herja og må jo også nevne de som var litt fulle da.

Håper dere hadde en super dag i går! Hvordan var din 17 Mai?

BL17HURRA
Stikkord:

+

I dag fikk jeg kjempe lyst til å gå rundt med kameraet mitt. Er så lenge siden jeg har gjort det og i dag merket jeg på humøret at det gikk rett opp til værs bare ved å ta noen bilder og med musikk i øret. 

Blir også kjempe glad når jeg ser blomstre og og frukt som lukter sommer!

I morgen er det 17 Mai. Noen av dere som har en aning hva dere skal ha på dere? Jeg har i hvert fall ikke. Er så stress med å finne ut hva man skal ha på seg hvert eneste år. Har jo ikke bunad som de fleste av dere sikkert har, for vel, jeg er en asiater. Asiatere har som oftest ikke bunader. Så kom gjerne med innspill hvis dere har noen ideer om hva jeg kan ha på meg!! Har du noen ideer til hva jeg kan ha på meg?

Det er pyntet til 17 Mai, yeeey!! 

Var en nydelig dame som så at jeg tok bilder og ville at jeg skulle ta bilde av henne. Jeg tok først dette bildet som hun ble fornøyd med og ville at jeg skulle ta flere bilder av henne. Hun hadde noen nydelige trekk i ansiktet så jeg ville ta et nærbilde, hun ble dessverre ikke like fornøyd med det på grunn av huden hennes, men for meg var hun nydelig på alle bildene!

Dagen min i dag har forresten også vært ganske bra! Jeg la meg halv elleve i går og våknet kjempe sliten i dag, men allikevel hadde jeg en fin dag. Humøret var helt greit, men ble bare bedre og bedre utover dagen. Følte meg super bra når en fremmed mann på gaten smilte til meg i dag og derifra gikk humøret og dagen min bare oppover. 

Syns de var så søte at jeg bare måtte ta bilder av dem! Elsker når jeg ser eldre mennesker holde i henda og være glade Hva syns du om bildene?

Travle dager i travle uker

Må bare starte dette innlegget med noen gode nyheter; JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN!!! WUHUUU! Time to have a party in my bed, it calls bedtime!! 

Jeg vet at jeg i det siste har vært veldig ustødig med bloggingen og det beklager jeg veldig mye for! Har bare vært sykt mye stress med innleveringer, prøver, SVÆR media oppgave og det hele har bare vært sykt stressende, og da blir dessverre bloggen minst prioritert. Nå som scenene er spilt inn til media oppgaven, trenger vi bare å redigere den og det kan vi bare gjøre på skolen så null stress. Er ferdig med prøver og er bare noen få fremføringer igjen som gjenstår før SOMMERFERIE!!


Wuhuhu, første speilbildet på flere måneder!! Må også si at jeg var super smart som klarte å legge fjernkontrollen til kameraet i baklommen på en av buksene mine og la den deretter rett til vask, så nå har jeg ikke fjernkontroll og er screwed med å ta bilder av meg selv. Smart Tuva. Har også følt meg veldig dårlig i det siste. Hodet er tung og vond, har vanskeligheter med å puste og svimmel, joda skal ikke klage- jeg kom ikke opp i eksamen. 

Slenger da på bilder fra da vi drev og filmet, enjoy!
Hello to my sexy dobbelthake!

Hvis noen av dere har sett filmen UNO, så er dette bilder fra noen av scenene vi holder på å gjenskape! Jeg er da Jarle for de som lurer. 

Lyst til å update med meg hva som har hendt hos deg i det siste?

Pannekaker, Amerikanske pannekaker

I dag skulle jeg og Sofie lage amerikanske pannekaker, men gikk dessverre ikke helt som planlagt og endte opp med å kaste halve røra. De var gode, det var de så absolutt, men ble litt salte da noen jeg så feil mellom ts og ss at det ble en halv ss og ikke en halv ts ... Ble jo gode da vi tok i masse sukker og smør, så nå er nok blodsukkeret vårt høyt oppe på skalaen!! Har du smakt amerikanske pannekaker før?


Tuusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på håret mitt i det forrige innlegget!!! Glad dere liker det♥


A Change; Ombre

Noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge er å ombre håret mitt. Er bare blitt så lei av svart hår og alle asiatere eller noe lignende har svart hår, så da har jeg endelig fått motet sammen og bleket håret mitt til ombre!!

Hva syns du?

18:05

Girls night

Nå sitter jeg hos Hanna med Shirley og venter på Mahira. Vi skal på overnatting i hybelen til broren til Mahira og får den for oss selv!!!! Det blir så koselig. Håper at det er Internett det sånn at jeg kan oppdatere dere med noen bilder :)

Summer outfit VS Summer outfit

Summer Outfit1

 

VS

Summer outfit 2

 

Hvilken likte du best?

Søndagsbaking

I det siste har jeg hatt super lyst på kanelboller så jeg valgte å lage noen. De ble super gode og ser super søte ut. Valgte å lage dem i muffinsformer! Liker du kanelboller?

New; Nike free run

Wee, da har jeg endelig fått skaffet meg en nike free run og i en super fin sommerfarge! Elsker å se de som jogger eller trener med lysende sko som bare fanger oppmerksomheten til en!Hva syns du om skoene?

The girl with red balloonsHva synes du om bildene?

The girl with red balloons (Preview)

Tenkte å la dere få en liten smakebit på bildeserien som kommer i morgen! Gleder du deg til å se bildene?A bird up in the blue

 Hva synes du om sangen og bildet?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits