18:37

IMG_7838

Wooach, nå er det syykt lenge siden jeg har blogget.. Må si det var litt rart å logge seg inn på blogg.no igjen, men siden det er en ganske så god stund siden jeg har blogget tenkte jeg å oppdatere dere på det som har hendt siden sist. Du veet, siden det er så mye spennende som skjer i livet mitt. 

IMG_7868

Jeg tok toget (noe som er veldig sjeldent) og klarte å rote meg bort rett ved togstasjonen. Jeg gikk langs veien og klarte å rote meg bort til jeg endte opp på en veldig trang liten sti og gjett om jeg var redd. Jeg var så redd for at det skulle være slanger der eller andre krypdyr at jeg holdte på å tisse på meg. Var noen hus i nærheten og må ha sett veldig rart ut, for jeg var så redd at jeg begynte å snakke for meg selv i et kjør mens jeg så veldig redd og forvirret ut, huff a meg. Kom meg til slutt til togstasjonene i god behold, thank god. 

IMG_7870

Det er to dager til det er Juni (hvis man regner med i dag) og det betyr at det kanskje er på tide for meg å bytte header, eller ikke. Jeg har også klippet håret så byebye ombré og byebye langt hår. Har planer om å få tilbake ombré-en før sommerferien, men vi får se. 

IMG_7883

Jeg har prøvd til å bruke kameraet mitt litt oftere. Jeg vet helt om noen av dere husker det, men for en liten stund siden skrev jeg at gleden til å ta bilder bare ikke er det samme lenger noe som forklarer det store bloggfraværet, men nå som sommeren er her så vil jeg gjerne få litt mer bruk for den, og jeg har også kjøpt en nytt objektiv så hurrey!

IMG_7898

Om 33 dager skal jeg dra til Vietnam og møte familien som jeg ikke har sett på snart 4 år, og det gleder jeg meg veldig mye til. Det blir nok helt sikkert også en liten tur innom Thailand hvis uroet der roer seg ned.

Okei, så dette har ikke akkurat vært en oppdatering i hva jeg har gjort siden sist, men litt mer rare tanker som bare har dukket opp. Anyways, håper det går bra! Ellers så håper jeg dere fortsetter å ha en fin dag! 

IMG_7946

Noe du ser frem til?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits