Summer InspirationYou like?

4 shades of grey

Hvilket bilde likte du best?

On a rainy day

Nå reiner det så det renner, hah, tørr humør. Her sitter jeg da inne på rommet mitt med musikk og med noen bilder som er klar for redigering. Jeg leverte kameraet mitt inn til reperasjon i går, og jeg savner den allerede. Kameraet var sta og ville ikke godta minnekortet så var det inn på repreasjon, men som da vil si at jeg har null kamera å ta bilder med, what to do with my life now? Har heldigvis MANGE bilder som jeg tok før kameraet mitt ble uvenn med meg og har også mange bilder som dere ikke har sett, så dere får holde ut med meg i noen få dager/uker. 

Hva gjør du på denne praktfulle og tørre dagen?

Change in plans

I dga hadde jeg og mahira + Shirley planer om å dra på kino og se after earth, men gjett om vi tok feil, noe dukket opp og det endte da opp med at vi ikke dro på kino. Mens så gikk vi utenfor og der var jammen søsteren min med noen venner som ikke kunne høre(døve) og skulle på bowling, så da hang vi oss rett og slett på og da endte det opp med bowling på oss. Det var drit morsomt. Hvem visste at en super flau hendelse ved kassen på ringen (hun ene klarte å glemme bankkortet sitt) skulle lede til at vi møtte noen super herlige folk og endte opp med en latterfull og rett og slett en drit bra kveld!

Kan ikke kommenteres. Må ærlig si at jeg er litt flau over å legge ut iphone bilder på bloggen min ... Beklager ... 

Summer colors

Ja, da har det vært en liten fravær på bloggen i det siste, for å bære helt ærlig så vet jeg ikke hvorfor. Kanskje det har noe med at kameraet mitt plutselig har gitt opp på meg og ikke vil fungere eller så er det bare jeg som er lat og vil heller ligge i sengen med en bok, ja en bok, jeg med en bok lizzzzm, shocking right? 

Men i hvert fall, i løpet av de siste dagene har jeg farget neglene mine i herlige sommerfarger, både på fingrene og tærne, today it is yellow fellow! Jeg har tatt flere turer ute med kameraet og bare nytet friheten mens jeg lar fantasien og tankene løpe sammen med musikken som blæster ørene mine. Jeg har også tatt bilde av randomme mennesker og vært en tur på biblioteket så nå skal jeg kose meg masse med bøker!! Er ikke en lesehest hvis du lurer. 

Dude, wanna update me on your life?

My photo wall

Nå i skrivende stund sitter jeg inne på rommet med det beina på pulten mens musikken fra ipoden min dunker i veggene via høytalerne. Jeg har da endelig fått printet ut flere bilder; 30, og bildeveggen min har da blitt enda større. Yeeeey!! Noen av bildene er da ikke bare jeg som har tatt, men meste parten har jeg tatt. 

Noen av bildene er fra da jeg og store søsteren min; Camilla, var barn og noen gamle bilder av mamma, pappa og familien. 

Joda, det er koselig å ha alle bildene på en harddisk, men det er en helt annen følelse når du faktisk holder bildet eller bildene i hendene. Eller når du kan se de foran deg og ikke på en skjerm som gir deg firkantete øyne. 

Veldig mange av disse bildene inneholder minner, folk jeg er glad i og bare bilder jeg er fornøyde med sånn generelt. 

Å ta vare på øyeblikk og minner er noe jeg er veldig glad i å gjøre, og i og med at dette er en blogg om meg så tenkte jeg å dele noen av disse personlige øyeblikkene med dere.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne ta bilde av hver og en av dere nydelige og flotte lesere og henge det opp på veggen min, eller bare i det hele tatt ha de i en boks som jeg kan åpne om noen år fremover og bare ha det som et minne. 


Et flott og nydelig minne som jeg kan se tilbake på når jeg er lei meg, når jeg føler meg helt ræva og bare når jeg er i et crappy humør. Bloggen varer ikke evig, men det gjør minner!! ♥

Haha, wow, for et cheesy innlegg dette ble!! Jaja, jeg lever for disse cheesy øyeblikkene.

Hva syns du om fotoveggen min? 

Sommerferie?

I dag er det offesielt ferie for meg, men allikevel føles det ikke som om det er sommerferie. Den kom bare så brått på, men nå har jo jeg og klassen hatt sykt mye fri iløpet av de siste ukene, at jeg nok allerede er i sommerferie modus uten å vite det. Allikevel, så kom jeg hjem og startet ferien med gode og søte bringebær. Ingenting skrier mer sommer enn gode bær!

Når startet din ferie?

Stop, pose and then pose some more
''Because, I can ''

And in that moment, I swear we were infinite


''I can see it. This one moment when you know you're not a sad story. You are alive and you stand up and see the lights on the buildings and everything that makes you wonder. And you're listening to that song on that drive with the people you love most in this world. And in this moment, I swear, we are infinite.'' - Sam from perks of being a wallflower 

Fishtail

Jeg absolutt elsker fishtail! Det er bare så koselig å ha det på også er det en annerledes variant fra flette. 

Tar dessverre så lang tid å gjøre det, så det er ikke så ofte jeg har håret i fishtail, men nå som det er sommer skal jeg virkelig ha det litt oftere! Hva syns du om fishtail?Flowers from the garden

Whææ, da er sommeren her og min obsession for blomster har att en gang kommet! Jeg vet ikke hvorfor, men noen ganger er det bare så mye morsommere å ta bilder av blomster enn meg selv, hah. Tok en liten tur innom den økologiske hagen her ved meg (så smart som jeg er, husker jeg ikke hva den heter ...) og tok noen bilder ute i sola!Blomstrene var nydelige og deres nydelige farge kom praktfulltfrem i sollyset

Jeg bare elsker hvordan alle blomstrene er så unike og forskjellige!

Og forresten, heyhey til mine to kjære nye followers på bloglovin!! Du er også hjertelig velkommen til å følge meg på bloglovin hvis du ikke allerede gjør det :-D

Var noen bier på de blomstrene her da jeg kom og skulle ta bilde. De var tydeligvis veldig redde og beskyttende over disse blomstrene at de jagde meg rundt hagen i noen solide minutter. Ikke kos. Hadde lyst til å ta av meg den ene skoen for å kaste den på dem, men med min flaks hadde den bommet og havnet i jeg aner ikke hvor, og da hadde jeg endt opp med å gå hjem med bare en sko. Likte du bildene mine?

Q/A

Har fått veldig mange spørsmål i det siste og veldig mange av spørmsålene kommer om og om igjen så jeg velger å lage et innlegg sånn at dere alle kan lese det. 

Hva slags kamera har du?

Jeg har Canon eos 500D

Hvilket objektiv bruker du?

Jeg bruker for det meste 50 mm f/1.8

Hvordan får man blurry bakgrunn?

For å få blurry bakgrunn må du ha et objektiv som har et stort blenderåpning, som da vil si lavt tall eks. f/1.8. Jo, lavere ned på du kommer jo mer blurry blir bakgrunnen, altså der du ikke fokuserer. 

Hvordan redigerer du bildene dine?

Jeg er ganske sikker på at dere har hørt dette flere titusener av ganger, men jeg har dessverre ikke en helt konkret metode på hvordan jeg redigerer bildene mine, dessutten så forandrer jeg redigeriingsmåten veldig ofte. Men det jeg bruker er som oftest, curves, brightness and constrast, sharpen og color balance. 
Hvor får du inspirasjon fra?

Jeg vet faktisk ikke, over alt. Jeg får det fra folk på gaten, weheartit, tumblr, bloggere og ja, over alt! :-)

Har du noen fototips?

Prøv å feile. Hah, det høres super teit ut but it works! Hvis du feiler så gjør du det bedre neste gang. Man lærer av feilene sine, og hvis du ikke tar bilder og bruker kameraet ditt kan du ikke feile, så bruk det masse!! Har noen flere på lager så hvis dere vil kan jeg sikkert lage et innlegg om det. 
Fikk du svar på det du lurte på? Hvis du lurte på noe

Dagens Antrekk

I det jeg kom hjem i dag følte jeg for å skifte med en gang jeg kom hjem og i det jeg kom på at jeg skulle ta outfit bilder orket jeg rett og slett ikke å kle på meg igjen, beklager!

Levi's shorts Urban Singlett og Sko Bikbok Solhatt GinaTricot Veske Robot

Hva syns du?

Nailpolish

Kjøpte disse fire skjønningene her fra bikbok i går- De solgte dem for 10 kroner og da måtte jeg jo så klart kjøpe noen! Sterke farger er noe jeg ikke helt tør å ha på meg så derfor går jeg heller for sterke farger op neglene og leppene. Skal så klart prøve meg litt frem i sommer med sterke farger i antrekkene, men vi får se!!

Har forresten fått veldig mange spørsmål om hva slags objektiv jeg bruker, hvordan jeg redigerer bildene mine and so on. I steden for å svare en og en så tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med noen spørsmål fra dere. Ikke akkurat en spørsmålsrunde, men noe lignende. Så hvis det er noe du lurer så er det bare å spørre i kommentarfeltet så laget jeg ett innlegg om ikke så lenge!!Er du glad i neon farger?

150613

Det vanskeligste ved blogging for meg må nok være å finne en overskrift. Noen ganger kommer de automatisk mens andre ganger er det overskriftene som kommer og ikke selve innholdet og da er det innholdet jeg sliter med. 

Jeg føler meg dårlig. Jeg føler meg helt forferdelig og vil sove, allikevel er det ikke det jeg tenker på, men det er den herslebs overskriften. Hvorfor må det være så vanskelig å komme på en overskrift?

Gaaad, blir så frustrert og sur på meg selv noen ganger. Jeg har sittet her i flere timer, ja sånn seriøst, flere timer og prøvd å finne på en herslebs overskrift. Har jeg kommet på en? nei. og det sier jeg med skam. 

Forresten, nå har jeg fått lagt inn ett bitte lite arkiv på slutten med bare de tre siste månedene, så til dere som har mast på det; nå kan dere endelig stalke bloggen min!! Wuhu! no lifer ... Sier jeg som sitter og gjør det på andres blogger ... (men det vet du ikke ...) hvis du har mange sidevisninger så er det ikke for farlig altså... Ikke vær redd. Det er ikke noe sånn at jeg har gått gjennom hele akrivet ditt og funnet ut hvor du bor, hva du liker og funnet ut hvordan du ser ut når du er på do. heh, nei, null stress. Er ikke noe farlig, har bare sittet og stalket deg litt. woopsi, sorry. Jeg er en stalker. der, nå sa jeg det. stalking is mah thaaang, u knuw? var i ekstemt stalking modus i dag og ville stalke en ny rase. en rase jeg ikke har stalket før. en rase helt out of my league. Jeg stalket en fugl. japp. jappitijappjapp. hei.hei.sjo.hade. Takk for et supert og meningsfult innlegg!

16:18

Hele denne uken har vært som ferie for meg. Jeg kom ikke opp på noen av trekkene som da vil si at jeg hadde fri, jo hvor lenge, det skal jeg fortelle deg; HELE FREAINGS UKEN!! BOJAA!

Jeg har hatt fri hele denne uken og den har bestått av meg foran pc-en 24/7. Minner meg på at jeg må levere maccen tilbake på mandag, noooo!!! Hva skal jeg gjøre uten maccen. Hvordan skal jeg overleve? Har i det minste min kjære svære toshiba!! 

Kom du opp i eksamen?

Hvordan har denne uken vært for deg?

Forbedret meg som fotograf?

Noe jeg tenker på veldig ofte er om jeg har forbedret meg som en fotograf helt siden jeg har fått speilrefleksen min. Jeg håper virkelig jeg har det, men noen ganger så lurer jeg på om jeg i det hele tatt har gjort noe fremskritt fysisk som en fotograf. Jeg lærte meg å bruke manuell av meg selv, noe som er femskritt, men som en fotograf bilde-messig er jeg veldig usikker på. 
Hva syns du, har jeg forbedret meg?

Dreaming with a broken heart


En sang jeg absolutt har blitt hekta på de siste dagene er: Dreaming with a broken heart av John Mayer!! Love it!! Har du noen sanger du vil dele?

At the beach

Dro til stranda med to herlige jenter i dag, og for å toppe det så var været supert. Det var varnt, sol og null skyer i siktet!!  Er det lenge siden du var på stranda?Live young, wild and strawberry

I dag kom solen frem igjen så etter mye frem og tilbake dro jeg og Hanna til parken. 

Vi satt og snakket mens jeg gomlet i meg hele tre poser med nøtter. Jeg burde ikke få lov til å spise det mere enn to ganger i måneden, jeg er helt nøtthengig. Jeg går helt bananas, det er som min sjokolade.

Jeg har egentlig ikke gjort så mye mer enn å slappe av. Har hatt avspasering i dag og kommer til å ha det ukene fremover. Joda, den er over hvis jeg kommer opp på onsdag, men jeg er så i sommerferie modus at jeg kommer til å nekte- ikke at det kommer til å hjelpe så mye, men jeg er for lat til å øve gjøre klar presentasjoner og ha sommerfugler i magen. Ærlig og redelig, jeg er lat og vil ikke ha eksamen!

Hei på deg du sexy mann!

Etter en liten stund dro jeg og Hanna opp til takterassen og slappet av og koste oss. Vi kom frem til at vi alle sammen egentlig er opp og ned i forhold til verdensrommet så hvis tyngdekraften en gang forsvinner på magiskvis så kommer vi alle sammen til å falle ut i verdensrommet med ansiktet først, høres ikke det morsomt ut? Og til dere som er inne, jo da faller dere bare på taket. Super spennende right?


Hva har du gjort i dag?

Forresten, syns jeg burde få litt ros nå som jeg har vært en såpass flink blogger altså!!! Men dere vet hva det betyr ikke sant? I'M BAAACK ON FULL TIME!! Så nå kommer dere til å få så mange oppdateringer av meg at dere kommer til å bli lei av meg og bildene mine, wuhuhoilkpolooooo!

Fails/Behind the scenes

Tenkte det ville være veldig morsomt å se på mine faila/behind the scenes bilder. Jeg klarer virkelig ikke å være seriøs når jeg tar bilder av meg selv så vær forbredt på noen ''fantastiske'' grimaser!! 
haha, dette bildet her er nok min favoritt. Liker du mine behind the scenes bilder?

Gårsdagens innkjøp

Gleder meg masse til å sove i en den svære t-skjorten med mange bokstaver på. Den er så deilig og myk!!! 


Levi's shorts fra Urban. Kjøpte også en veldig fin veske til, men så typisk meg å komme på det når jeg er ferdig med å ta bilder så dere får bare se vesken en annen dag, dessverre. Hva syns du om innkjøpet?

Me, Myself and I's fotoshoot-ish

Nei, jeg legger ikke ut bilder fra min kjære lille fotoshoot fordi jeg ikke har noe å blogge om FOR denne gangen har jeg det, jippi! Har ENDELIG fått litt inspirasjon som jeg kan jobbe med, men tenkte at det kunne være litt morsomt å legge ut disse bildene. Før du lurer, ja bildene er tatt med selvutløser! 

 

 
Haha, reklame for mobilen min og greier. 

Hva syns du om bildene?

Candy on a saturday? NOO, wait what?

I dag sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle spise godteri. Gjett hva, det gikk super bra!! Sier hun som sitter og spiser godteri akkurat nå. Ja, det gikk dessverre ikke like bra som jeg hadde håpet på. I hodet mitt var det som om alle godteriene fikk ansikter og ropte på meg i det jeg gikk forbi godteri butikken, og siden jeg ikke vil at de skal føle at det er ingen som er glad i dem kjøpte jeg godteri, sier vi. 

Men ellers så var frokosten min strålende og var etterfulgt av en finfinfin trening!! Elsker å ha ny musikk å høre på. Var også en tur i byen i dag og gikk litt overbord, så stay tune så får dere se innkjøpet!! Nå blir det familie middag, kos dere! Hvordan var din frokost?

Dagens Antrekk

Jeg vet dere er super lei av å høre om eksamen, men jeg må bare si det. JEG KOM FREAKINGS IKKE OPP, BOJAAA!!! 

Har vært super fint vær i dag noe som er grunnen til at jeg ikke hadde noe imot å stå ute i sola i 2 timer og ta bilder av meg selv. Joda tom for posisjoner og utrykk etter hvert, men da kom jeg bare frem til at jeg skulle prøve å skremme et tre og noen fugler istedenfor, GO SUMMER!

Krøllet håret også i dag fordi jeg var i et såpass fint sommerhumør. You like? 
Det var efaktisk ikke med vilje og ikke en reklame for H&M eller noe lignende, men alt over er faktisk fra H&M. 

Hva syns du om dagens antrekk`?

Hello JuneDet er helt sykt å tro at det allerede er JUNI!! Ja, juni! Om mindre enn bare tre uker er det sommerferie. Er ikke det bare helt sykt? Den etterlengte sommerferien, guuud, jeg kan ikke vente!! Gleder du deg til sommerferie?

Dagens

Nå er det flere dager og hårhundre siden jeg har postet ut et outfit innlegg, hvorfor? Jo det var et godt spørsmåpl du, for jeg aner ikke! Men nå som sommeren faktisk er her (2 JUNI!!!!) skal jeg prøve å være flinkere til det. Skal ikke love noe, for dere vet hvordan det er, men skal si at jeg SKAL prøve!

Har rett og slett bare på meg noe simpelt i dag, men jeg må virkelig si, den genseren jeg har på meg er på min liste over favoritter denne måneden og forrige måned! Elsker den, bare elsker den!

Genser H&M Topp Bikbok Shorts husker ikke Drit kule(ironi) og revne thights H&M

Hva syns du?

Lyst til å se flere outfit på bloggen??

Out in the sun

Som dere vet, var det super fint vær i dag! Skikkelig sommervær, er nok håp for norsk sommer i år. Jeg benyttet meg av denne muligheten til å slappe litt av på takterrassen og sole meg, ja JEG solet meg frivillig- og det var sykt herlig og avslappende!

Forresten, jeg beklager veldig mye for ustødig blogging i det siste. Har prøvd å være flink med blogging og å kommentere tilbake til dere herlige folk som kommenterer på bloggen min, men er dessverre ikke like lett som det høres ut som. Det er alltid noe som dukker opp og i det siste har jeg prøvd å la være å ta bilder med kameraet mitt siden jeg klarte å formatere kortet, hadde da et lite håp om at jeg kunne få tilbake bildene, og det gjorde jeg! I dag fikk jeg hjelp av kjæresten til søsteren min og han hjalp meg med å finne et program som kunne få tilbake bildene som er slettet, så nå har jeg meste parten!!! Super duper happy nu!! Hva har du gjort i dag i det fine været?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits