20:09

Om to dager reiser jeg til Vietnam og jeg gleder meg SÅ mye! Det eneste jeg gruer meg til er den 12 timers flyturen til Thailand, men det skal nok helt sikkert gå bra. Hvis jeg kjeder meg noe sykt kan jeg helt sikkert bare plage mamma helt til hun får lyst til å kaste meg av flyet. Ellers så har jeg unngått å pakke på all kost at jeg har spilt masse DS (som jeg ikke har gjort på flere år) og spilt masse sims 2. 

IMG_8125

Hvor skal du i sommer?

Sunset

IMG_6571

''Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.'' 

- Rabindranath Tagore, Stray Birds

IMG_6570

Hva syns du om bildene?

Cloudy blue

I år har jeg bestemt meg for å være litt tidligere ute enn før med å pakke, istedenfor å vente til noen få timer før flyet drar. Jeg tviler egentlig på at det kommer til å skje, men jeg holder på å lage en liste over vitkige ting som jeg ikke må glemme. En ting som jeg har lett mye etter er filmer som jeg kan se på flyet. Skal nemlig sitte på ett 12 timers fly så hvis du har noen filmer som du anbefaler så si gjerne i fra! IMG_6569

I det siste så har det vært noen små snutt av sol her og der, men dagene består for det meste av skyer og fugler i skyene. De myke skyggene vi får i ansiktet er absolutt perfekt til portrett bilder og himmelen er ikke akkurat noe å klage på heller. 

IMG_6594

Summer Flowers

IMG_7931

Whæææ, der gikk virkelig mine planer om å være en flink blogger rett i dass ... Jauuuda. Men uansett, det er sommerferie!! Jeg føler at jeg skjønner at det er sommerferie sånn mentalt sett, men jeg føler det ikke helt på kroppen. Det kan helt sikkert ha noe med det faktumet at vi egentlig ikke har hatt så mye å gjøre på skolen de siste ukene mot ferien, også tre dager før det faktisk var sommerferie så skulle vi ha eksamen, wuuuhuu (idioter!!!). Så da gikk jeg dermed fra å ikke gjøre en dritt i flere uker til å plutselig ha en intens jobbing i 48 timer, etterfulgt av none helt utrolig forferdelige timer med kaldsvetting og gruing før det var inn i illen. 

IMG_7932

Sett bort i fra det, så har jeg i løpet av de siste dagene rett og slett vært limt fast til sengen min og har rett og slett kost meg der. Noe som kan være både en positiv ting og en negativ ting. Den positive delen er at sengen min alltid er så varm og imøtekommende, den negative delen er at jeg alltid ender opp med å sovne uansett om jeg er trøtt eller ikke ... Så der ligger da jeg 4 på etter middagen og sover i en veldig ubehagelig stilling, men fortsatt behagelig stilling hvor hodet er på skrå til siden og opp, kroppen vridd i en veldig rar retning og mac-en på magen. Sommerferie folkens!! 

IMG_7939

Ellers så har jeg tatt mange bilder som jeg for en gangsskyld FAKTISK er fornøyde med og gleder meg masse til å dele dem med dere, så nå er jeg virkelig tilbake!! Forresten, så disse utrolig fine blomstrene i nærheten av her jeg bor, og gjett hva. Det luktet sommer og sol og finefinefine dager! 

Føler du at det er sommerferie eller er du lik som meg?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits