Freaki'n lazy ass day

Jeg absolutt bare elsker de dagene hvor jeg kan ligge i sengen hele dagen og bare slappe av og kose meg med serier!

Det er rett og slett det jeg har gjort. Ligget i sengen i nesten hele dag(gjorde litt husarbeid i dag tidlig) og sett på the client list og bare slappet av, åååååh, deilig!Elsker du også sånne dager?

Today's Haul

Skulle tro jeg fikk nok etter alle posene jeg hadde med meg hjem fra Praha, men neida her er jeg igjen med enda et nytt innkjøp!

Jeg så denne nydlingen her på stativet og bare måtte kjøpe den. Jeg ante ikke hva jeg skulle bruke den med eller hvordan antrekket skulle se ut, men jeg bare måtte kjøpe den da jeg så den, og må si at jeg er glad for at jeg kjøpte den. Betalte 50 kr for denne her fra Second Hand. 

En veldig fin genser fra Moni med mange fine detaljer og et veldig lett og mykt stoff. På salg til 100 kr. 

Leggings for late dager, 99 kr fra BikBok.

En veldig sterk og fin bluse med et veldig lett og mykt stoff, 49 kr fra GinaTricot

Mustache ring og halskjede, 15kr hver fra GinaTricot. Wuhuuu, for en gangsskyld fant jeg en xs ring som ikke er for stor!!


Var på jakt etter ny leppestift i dag og siden GinaTricot hadde salg på leppestift tenkte jeg hvorfor ikke. Har ikke prøvd sminkene der i fra før så blir interresant å prøve leppestiftene. 30 per stk.

Har du prøvd sminken fra GinaTricot før?

Praha; The kingdom

frwbgnrkeEBLÆÆÆ, jeg skulle ha møtt søsteren min og faren min i byen for 7 min siden og her er jeg fortsatt i pysjamas og ikke kledd i det hele tatt ... Jaaaa, så her kommer det da noen bilder fra utsikte til slottet i PrahaHva syns du om bildene?

The big big blue

Jeg kom på at jeg fortsatt har så mange bilder fra Praha som jeg gjerne vil vise dere, og absolutt utsikten fra slottet, det var utrolig nydelig og ikke for å glemme slottsparken!Har du vært i Praha før?
ChainzZ

Kjøpte dette smykket fra H&M for en liten stund siden og den har blitt en av favorittene mine.  Jeg føler at den passer så bra med nesten alt og løfter et antrekk et hakk opp ved gullfargen, men også bare hele utseendet. Ja, jeg bare liker den veldig godt. Hva syns du om smykket?

 

Yesterday

Som noen av dere vet, så hadde jeg bursdag i går. TUUUSEN TAKK for alle gratulasjonene jeg fikk. Fikk super mange søte og koselige bursdagshilsner på facebook, mobilen og ikke for å glemme her på bloggen.

Jeg ble vekket til bursdagssang og frokost på sengen. Av en eller annen grunn så har vi det sånn i familien at når en har bursdag så får de egg og bagett. 

Alltid like fine tidlig på morgningen. 

Kameraet ble ikke brukt fult så mye i går siden jeg var litt for opptatt med å stappe ansiktet mitt i maten, yummy!

My delicious cake! Visste dere at jeg  ikke liker marsipan kake, men jeg liker bare det som er inni kaken som da vil si at jeg ikke liker marsipan, ja. 
To kokkeklare damer på kjøkkenet

Hva gjorde du i går?

JEG HAR BURSDAG!

Jeg ble vekket til nydelig bursdagssang og frokost på sengen! 17 år og greier, wuhuuu!! Velger å slenge inn noen bilder opp gjennom åra, kan vel si at jeg har forandret meg bitte litte gran, men nå skal jeg på familiemiddag så vi prekas senere!!! Ha fortsatt en nydelig og solfylt dag :-D

Praha - Wedding Pictures

Var ett kjempe søtt par som tok bryllups bilder mens vi var i Praha og som turisten jeg er måtte jeg jo så klart ta bilder av dem, og ikke for å glemme de nydelige ballongene og parret da så klart, heh. 

Jeg har forresten bursdag i morra!! Hadde helt glemt det før mamma tok det opp i dag morges, hah. 
Likte hvordan dette bildet ble. Prøvde en ny ''tenkikk'' kan man vel si og syns det ble drit kult! Likte du bildene?

Mulberry 2013 Autmn and Winter campaign

Ååååågh, hun er bare så PEN!!!

//Bildene er tatt fra mulberry.com//

Antrekk i Praha

Tenkte jeg kunne lage et innlegg over noen av antrekkene jeg brukte i Praha. Brukte så klart flere klær enn de jeg har her i dette innlegget, men tok ikke bilder av alle sammen og de som er tatt bilder av er dessverre veldig uklare, men her har vi da noen! 

Noen gode nyheter!! Jeg fant harddisken inne i en freakings hemmelig lomme i kofferten, hvordan havnet den der? Det er sikkert noen av de små alvene som tulla med meg og la den der, ikke morsomt ... 

//Trykk  på bildet  for å komme til innlegget//

Hvilket antrekk likte du best?

Colorful ballons and a wedding dress

Var et kjempe søtt par som skulle ta bryllupsbildene sine foran Astonomical Clock. Alle sammen ble bare '' OOOOHHH, we have to take a picture!!!!'' så alle sammen samlet seg rundt og tok bilder. Ble til og med dyttet litt tilbake av noen av turistene siden de ble så ivrige, bitte lille meg endte da opp med å stå helt bakerst på tærna og ta bilder. Har noen flere bilder av det søte parret her, vil dere se?

Prague

Her kommer noen bilder som jeg har tatt rundt om kring i Praha iløpet av i går og i dag. 

Det er så mye å se og så mye å ta bilder av at det er så vanskelig å få alle bildene inn på ett innlegg for det er så mye jeg vil vise dere, men får vel bare lage flere innlegg når jeg kommer hjem. Kanskje til og med litt tips og noen anbefalinger?Har fått med meg en del poser her fra så hvis dere vil ha innkjøp så er det bare å skrike ut! 

Watcha think?

Stikkord:

Praha, Dag 3 - Gamle Byen, Part 2

Her komer da resten av bildene fra gamle byen + en liten historie som hendte med meg. For de som lurer så er disse bildene fra etter man har gått over charles bridge og opp over mot alle butikkene.

Okei, så historien. Mamma var sulten og ville spise på en asian resturant, men for å komme inn til resturanten må man forbi en turist-souvinir-sjappe og inn en trang gang. 

Etter mamma hadde bestilt maten sin og satt behagelig på stolen med ipaden sin ville jeg gå til turist-souvinir-sjappa og kjøpe meg noe som jeg kan ta med hjem. Jeg kom inn og to av ansattene begynte å snakke sammen mens de så på meg, og med så mener jeg stirre. 

Etter noen få minutter begynte de å spørre meg mange spørsmål som hvor jeg er fra, hvor gammel jeg er, hvor lenge jeg skal være på ferie og ja dere skjønner. Jeg svarte på spørsmålene og vendte med en gang oppmerksomheten min mot tingene i butikken og fortsatte å gruble over hva jeg skulle kjøpe, hvor de ansatte nok en gang begynte å snakke sammen og stirre på meg og smile et veldig kreepy smil. Nei, denne historien er ikke ekkel hvis det er det du tror. 

Jeg endte da opp med å kjøpe en kopp og dro tilbake til restauranten til mamma. Noen få minutter senere kommer han ene ansatte inn for å spørre om jeg ville gå ut med han. Det var seriøst en av de mest ukomfortable situasjonene jeg noen gang har vært i. Han var rundt slutten av tjue åra eller kanskje begynnelsen av tretti åra og spurte meg ut, hemm ... 


Jeg visste ikke hva jeg skulle si så jeg begynte å stamma og bare '' ehmm, hnsk, w-wh-what?''. Jeg ville ikke akkurat si nei fordi da følte jeg meg slem, men samtidig ville jeg virkelig ikke gå ut med han, han var skummel og feldig freeky som kom inn i restauranten for å lete etter meg og spørre meg ut. Sa nei altså, hvis noen av dere lurte, men huff a meg, det verste var jo når vi skulle forlate restauranten og måtte forbi han. Kan vel prøve å føle meg bedre ved å si at han sikkert spør alle jentene han ser og ikke bare meg!!

Praha, Dag 3 - Gamle Byen, Part 1

Vi tok en tur til gamle byen i dag. Det var kjempefint der og veldig mye å se så derfor har jeg valgt å dele det opp i to deler. 

Over der har vi Charles Bridge med mange, mange, mange turister og med mye spennende som skjer over hele broen. Da vi kom litt innover Gamle Byen føltes det ikke som om vi var i Praha, men heller litt mer i Roma blandings med Frankrike, men jeg skal ikke klage!!Mye livlig musikk og underholdning med god mat ved siden av. Bodene var fulle av crepe(franske pannekaker), oliven, ost, vin and you name it. Det luktet godt fra begynnelsen av veien til enden av veien og det var masse livlig musikk hele veien. 

En liten jente som var litt fasinert av kameraet mitt tror jeg, eller så var det av meg fordi jeg gikk rundt og gliste som en idiot. Praha er fulle med sånne koselige og søte og trange veier mellom bygninge. 

Likte du del uno?

Gleder du deg til å se bildene i del to?

Praha, dag 3 - Summer dress

Og som alltid velger jeg å gjøre meg klar i siste liten for å være litt lengre under teppet, så derfor blir det dessverre speilbilde i dag siden mamma maser litt på hvor treig jeg er. Sorry morri!!! 


Kjole Nelly Sko BikBok        Likte du dagens antrekk?

Praha, Dag 2

Dagen startet med litt søtsaker til frokost. Croisant her er helt forferdelig billig, det er helt sykt og dessverre ikke bra, er nemlig en croisant elsker. På supermarkedet koster det 12 tjekkiske kroner som vil si 4 norske freakings kroner bare for en!!

Var en tur innom M.A.C butikken og fikk masse hjelp av en super flink ansatt som var livlig, hyggelig og ikke for å glemme super søt!

Praha er en super fin og en koselig by med mye spennende og herlige ting som skjer rundt hvert hjørne.Syns at dette var en såpass bra idè at den til og med kommer på bloggen, whoooach, tulla, men ja super god i de! Meningen er at du kan skrive hva enn du vil på disse blokkene uansett om det er navnet ditt, en hilsen, hva du ønsker og drømmer om eller til og med favoritt fotballaget ditt. Det er også lov å vise frem sin flotte og kunseriske side!

Super mange fine bygninger med mange fine tårn og statuer.


Digger hun dama! Vi skulle ta bilder også bare går hun helt random forbi og ville være med hun også! Trodde jeg var den eneste som sneik meg med på turistbilder, men flott å vite at det også er andre som er like rare som meg!!! :-D Ble også linket av en Benedicte så trykk på navnet for å ta en liten titt hvis du vil. 

Hva har du gjort i dag da?

Praha, Dag 2 - Dagens Antrekk


Bandana Scorpius Shorts Nelly Singlett/hvadetnåennheter H&M Veske Kina Sko Bikbok

HVa syns du?

Praha, Dag 1 - Arrival

Da har vi endelig ankommet Praha og jeg må virkelig si at det er en flott by! I dag har bare gått ut på å utforske bitte litt her og der, og vi var egentlig helt gåen i det vi kom frem til hotellet, men fikk tatt litt bilder fra den lille turen vår rundt om kring i nærheten av hotellet.

Fikk kjøpt meg to herlige bøker på flyplassen og denne herlige boken her var 1/2 av innkjøpet. Tror virkelig ikke at en flytur har gått raskere enn det den gjorde nå. Også har vi kjære Praha da! Vi bor litt utenfor den nye delen av Praha så det er ikke akkurat langt i fra shoppingen og jeg må bare si at jeg gleder meg masse til å shoppe, men før det skal det bli mange lange turer rundt om kring i Praha by. 

Det er visse stunder hvor jeg savner kameraet mitt noe sykt, og denne stunden er en av de stundene. Joda, er super fornøyd og glad for at jeg i det hele tatt får lov til å låne et kamera og i hvert fall et speilrefleks kamera imens kameraet mitt er på rep, men jeg bare savner å ta bildr med 50 mm objektivet, hvordan kameraet føles i hånden min og resultatet er dessverre ikke det samme lengre ... 

FLERE TURISTER!!

Camilla og Mommy

En av selgerne i matbodeneHar du vært i Praha før?

Ready, Steady, GOO!!

Nå er jeg pakket og klar, og ENDELIG er det min tur til å reise og ta mange, mange, mange bilder! Har ikke vært i Praha før, men har hørt at det er billig der så gleder meg masse til shopping!!!

Snakkes naar jeg har kommet frem og ha fortsatt en fin dag!

Juni outfits

sko og singlett fra bikbok. shorts fra urban. solhatt fra gina

Kjole og sandaler fra H&M

Revne og genser-ish H&M Shorts BikBok Undertopp Vero Moda

Hvilken likte du best?

Blue as the ocean

Jeg har så mange neglelakker og jeg er dessverre ikke like flink til å bruke dem slik som jeg er til å kjøpe dem. Derfor har jeg bestemt at jeg skal bytte farge hver uke sånn at jeg får brukt de nydelige sommerfargene mine! Denne uken er det Blue My Mind, blå. Hva syns du om fargen?

My day through a lens

WUHUUUU, endelig oppdatering!! Jeg vet det er lenge siden jeg har oppdatert sist, MEN jeg har en god grunn denne gangen. Jeg har levert kameraet mitt inn på operasjon(savn) og siden jeg da har vært kameraløs i to uker har jeg derfor ikke oppdatert siden det ikke føles riktig uten kameraet mitt, sier vi. Men siden jeg skal reise snart trenger jeg jo et kamera så nå har jeg da et låne kamera som jeg tar bilder med, yeeeey!

I dag har vært en dag hvor mye har skjedd, ved mye mener jeg ikke akkurat mye, og det sier litt om hvordan ferien min har vært hittil, men jeg elsker hvordan den har vært!

Jeg har vært og badet litt, og vannet var pisskaldt!! Jeg og Kine ↓ ↑ brukte så lang tid på å komme oss ut i vannet. Vi stod der i noe som føltes evigheter, men som sikkert var 5 min- og prøvde å samle opp nok mot til å hoppe utti mens en liten jente ved siden av oss bare gjorde det uten å sippe som noen babyer slik vi gjorde. 

Vi var i vannet en god stund og bare lo rævva av oss. Sånn seriøst, rumpa mi frøys... Visste dere forresten at det er veldig vanskelig å ha latterkrampe mens man svømmer? Det er vel kanskje ikke noe sjokk når man/jeg har vanskeligheter med å holde meg oppreist når man/jeg har latterkrampe på land, men ja, det er veldig vanskelig altså!

Vi dro deretter til Jernbanetorget og bare koste oss i solen. Var noen som skulle holde en liten konsert, men de brukte for lang tid på å sette og gjøre ting klart at vi bare dro i det de begynte, heh, litt utålmodige vi altså!

Dere vet når folk synger eller danser ute på gata for å få penger også har de enten en hatt eller en skål eller noe ligndende for å få samlet inn pengene? Vel, de her derimot hadde noe som minnet meg mye mer om det man bruker når man skal døpe noen- en døpefont heter det Tuva.

Som de ''turistene'' vi er måtte vi jo så klart på Operataket. Her var det jammen meg mye rart som skjedde gitt. Hvordan skal jeg oppsumere det? Hmmm ... Kine måtte på do og ville ikke på do så vi valgte en bedre måte å tilbringe tiden vår på; å le. Jeg tror virkelig turistene trodde  vi var fulle eller at vi ikke var helt gode i hodet, mest sannsynligvis den siste. Vi gikk noen få skritt også satt vi oss ned fordi vi lo for mye, reise oss opp igjen, gikk noen få skritt og satt oss ned igjen. Juppsi, kjære turister, det er sånn vi gjør det i Norge!Ett lite tips; ikke ha på dere et høytlivsskjørt som har fare for å vise frem de underdelene når det blåser, det lærte jeg på den harde måten eller skal vi si flaue. Var nok ikke akkurat mye å se, men det er nok til å bli flau av! Så, gjort noe morsomt i dag?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits