Palma De Mallorca - Dag 2

I går var så absolutt den mest innholdsrike dagen på både godt og vondt. Jeg og Shirley var da så som sagt matforgiftet, men vi ble bedre utover dagen og valgte da å gå ut. Det var veldig surrete å komme frem til Grabbarna Grus Beach Club siden det tydeligvis er to? En Grabbarna Grus og en Grabbarna Grus Beach Club, men uasnett, det som gjorde at hele turen snudde seg helt på hodet og fikk en ordenltig nedtur, er da at tre av oss har blitt frastjålet telefonene, bankkort og penger. Og det verste var at da vi fant ut at noen hadde tatt tingene, så lurte jeg på hvordan jeg skulle fortsette å holde på flammene på snapchat. Tragisk. 

Vet du om de fortsatt har snapchat appen på mac? 

Palma De Mallora - Dag 1

Vi er nå i Palma, ferdig sjekket inn i leiligheten og fått utforsket litt i nærheten. Utsikten utenfor rommet er helt fantastisk! Kunne godt våknet opp til dette hver dag. 

Jeg og Shirley har klart å bli matforgiftet, så da er det veldig deilig at vi har to bad istedenfor ett. Ville bare legge til den fine og informative informasjonen! 
Elsker Livet


Har du vært i Palma?

Rema game too strong


Jeg skal jobbe hver dag denne uken, har hittil jobbet to dager og er allerede super lei. Aner ikke hvordan jeg skal kalre å komme meg gjennom hele denne uken, det eneste som holder meg gående er det faktumet at jeg skal reise til Spania neste uke, og har fri helt frem til 1 august. Ååå, det skal bli så bra!!

Har du vært i Palma De Mallorca før? Isåfall, noen anbefalinger som steder, strender, aktiviteter og lignende? 

Hva skal du denne uken?

050715

''Good friends help you find the important things when you have lost them. Your smile, your hope and your courage'' - Unknown

 

A Fresh Start

Alihopaaa! Det er helt utrolig at det allerede er 4 JULI! 

 

Mye har skjedd siden jeg sist snakket ordentlig med dere: 1. Jeg har fullført 13 års skolegang. hurra! 2.Jeg kom inn på 4 skoler i London, og skal med med andre ord flytte til høsten. 3. Mamma og resten av familien dro til Vietnam og har forlatt meg hjemme alene, som da vil si at jeg endelig kan sitte i stuen istedenfor inne på rommet.                          

4. Om sånn litt over en uke skal jeg til spania med fire andre herlige jenter.  5. Det har faktisk blitt varmt i Oslo. Var på 29 dager for kun noen timer siden. 6. Har skjønt at uansett hvor mye jeg prøver å unngå det, så funker det ikke å ikke ha på seg kjole eller skjørt når det er såpass varmt i Oslo 7. Kameraet har blitt min venn igjen. Skal du reise denne sommeren?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits