Cornelia Diamond Hotel Part 1

Siden hotellet er gud så himmla stort så må bilder komme i flere deler 

_MG_4897 _MG_4899 _MG_4902 _MG_4929 _MG_4931 _MG_4932 _MG_4934 _MG_4938 _MG_4939

Who needs day dreaming when you're already living it

Jeg kan virkelig ikke forklare hvor deilig de siste dagene har vært! Har vært her i tre dager, og allikevel føles det som om jeg har vært her i flere dager (på en helt utrolig god måte!!!). Jeg er for en gangsskyld avslappet av alt fra bassenget, stranda, atmosfæren og ikke for å glemme spaet. 

_MG_4879

Det er seriøst så deilig og magisk å være her at jeg ikke vil hjem til virkeligheten og jobb. Er heldigvis noen dager til, men fortsatt, trenger ikke å drømme meg bort til paradiset og varmen når jeg endelig er her og lever det! 

_MG_4880

 

Hva gjør du på denne flotte dagen? 

 

A sight of beauty

Ladies and gentlemen, I present to you: my beautiful friend, Hanna

_MG_5080

_MG_5100   

Hanna

_MG_5091

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Day 1 in Paradise

_MG_4811

Da har jeg og Hanna endelig kommet frem til Tyrkia og fy søren dere! Da vi ankom til hotellet, måtte vi si navnet ved porten før vi kunne komme inn til selve området, etter det var en fortsatt en liten kjøre tur før vi endelig kom frem til hotellet. Vi ble tatt i mot med store smil og to herrer to bærte inn koffertene for oss. 

_MG_4820

Mens vi stod i resepsjonen og sjekket inn, fikk vi to champagnes i tillegg til rabatt til spaen! Fant da også ut at siden det er all incusive, så er absolutt ALT av alkohol som ikke er blitt importert, GRATIS i tillegg til alt av mat!! Å guuuud, snakk om paradis! 

_MG_4832

Rommet vi fikk er i 6 etasje med utrolig fin utsikt over landskapet (kommer bilder senere, var litt mørkt ute når vi ankom) og fy søren for et fint rom dere!!  

_MG_4834

Detaljer av rommet kommer i et innlegg senere!

_MG_4841

Utsikten fra en av 6(!!!!!!!!) barene på hotellet 

_MG_4851

4 etasje er da satt av til kun og da mener jeg kun matsalen der det er buffé fra mange forskjellige nasjonaliteter. Vi pratet faktisk om det under middagen i går, variasjonen mellom alle de forskjellige nasjonalitetene er overraskende bra og til en veeldig god standard! Var til og med to svære separate border for kun desert! 

_MG_4870

Utsikten fra gangen

G0020446

Tok oss en liten kveldstur for å utforske litt, og fikk tatt en ordentlig titt på alle bassengene, og fyyy dere, jeg tuller ikke - vi var sjukt skeptiske ang hotellet fordi bilder har en tendens til å lyve litt, men det her så ut som bildene om ikke bedre! 

G0030449 G0060453

 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG BLOGLOVIN FOR Å FÅ MED DERE NÅR JEG LEGGER UT INNLEGG PÅ BLOGGEN OG FINE SNAPSHOTS! 

 

Did you say grey hair?

_MG_4762

Som noen av dere sikkert vet så har jeg en veldig god stund nå hatt lyst til å farge håret grått/sølv og klippe det skulder kort. Vel, gjett hva, det er nå grått-ish (Håret er mye gråere i virkeligheten), og skal ikke lyve, er søren meg fornøyd!

As some of you may know, I've been wanting to dye my hair as well as cut it shoulder length for quite some time now and guess what, it's now grey-ish (It looks a lot more grey toned in real life), and not gonna lie to you, I'm pretty darn happy with it!

_MG_4765

I det de fønte håret mitt i salongen så følte jeg meg litt misfornøyd med håret, følte egentlig bare at jeg så gammel ut. Hørte da alle de som fortalte meg ''hvorfor stresse? du kommer til å få det om noen år'', men jo mer jeg så meg selv i speilet jo mer likte jeg det!

When the lady at the hair salon blowdried my hair, I kinda felt a bit unhappy and unsatisfied due feeling that I looked old. I then heard all of the voices that told me ''why stress? You're gonna get it in a few years anyway'', but the more I looked in the mirror, the more I liked it!

_MG_4779

Selvom jeg er fornøyd med håret, er det litt mer jobb som trengs å gjøres. Jeg skal bleke tuppene litt mer og få det litt mer kaldere og kanskje litt blåskjær i det, men vi får se! Skal bare utnytte og kose meg med det håret jeg har nå så lenge!

Even though I'm quite happy with my hair as it is now, there's still some work that needs to be done. The ends of my hair needs a bit more bleaching as well as tone my hair a tad bit more to make it a bit colder and maybe even add a bit of blue specs in it, but we'll see! I'm for now, just gonna enjoy how it feels and looks!

 

Tycks? Bedre enn det orange håret? (hehehe...) What do you think? Better than the orange hair? 

Forresten, vet at jeg har litt internasjonale lesere her, så tenkte jeg skulle prøve å skrive både på englesk og norsk, så hadde vært fint om du skrev meningen din om det eller om du ikke har noen spesielle formeninger i det hele tatt! Btw, I know that I do have some international readers, so thought I would try out to write in both Norwegian as well as English, so would be nice if you could tell me what you think or whether it's indifferent to yah! 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva


hits