Looking for alaskaNå leser jeg Looking for Alaska for andre gang og den er like bra, kanskje til og med bedre. Når man er sliten og har så mye som foregår i livet sitt, er det utrolig herlig å kunne ta frem en bok med en kopp kakao og bare slappe av og komme seg vekk fra verden og ens eget liv. Har du lest looking for alaska?

Polaroid

Neimenn, ser man det jeg har en blogg! Har vært veldig opp og ned nå med bloggingen, men har bare vært veldig nede og ja trenger ikke å si noe mer. Men vet du, nå har jeg ENDELIG fått nok inspirasjon og nå føler jeg meg litt bedre så da er det tilbake til bloggen! Skal bli bedre fremover så hold ut med meg litt til!Over til denne skjønningen. Fikk den nydelige polaroid kameraet mitt i posten her om dagen og gjett hvor glad jeg ble! Har lenge hatt lyst på polaroid kamera og nå har jeg endelig en!! Gleder meg masse til å ta bilder med den fremover. Skal heller ikke se bort i fra at noen av bildene kommer på bloggen.

Liker du polaroid kamera?

On my way

For en liten stund siden kom jeg over en nettside med mye fint og mye billige klær! Mamma forteller meg stadigvekk at jeg ikke trenger mere klær og at jeg har nok, men hjernen min skriker nei. Men jo, jeg kom da over en nettside som heter boohoo, og vel for å si det sånn, nå er det tre playsuits på vei til meg. 


Har du vært innom boohoo før?

Birthday

Wow, har virkelig begynt å bli en natt-blogger, hah whaaat?? Men jo, på lørdag var jeg på bursdag hos søte Hanna som ble 17 år. Det var masse god mat, god stemning og alias før vi avsluttet kvelden med she's the man.

Bursdagsbarnet!!!Er det lenge siden du har vært på bursdagsfeiring?PreviewVar på bursdagsfest hos Hanna i går og tenkte å gi dere en liten preview. Har du lyst til å se resten av bildene?

Så vanskelig det skulle være da

Noe som har vært helt mission impossible for meg denne uken er å lære meg hvordan man gjør koppegreiene på den sangen under her(ikke at jeg akkurat har prøvd så mange ganger, én for å være helt korrekt, men det var komplisert nok for meg til å gi meg etter det). Nå skal jeg da legge meg og tenke over hvor lite kodinasjon jeg har i kroppen. Er det mulig å svekke kordinasjon på grunn av lathet iløpet av sommerferien? For jeg kan da virkelig ikke huske at jeg har hatt så dårlig kordinasjon før, for å være helt ærlig har jeg ikke hatt noe problemer når det gjelder kordinasjon, men denne her var vrien altsåå!

It's not as easy as it looks!! Har du prøvd å lære deg den kopp-bevegelsen? ahaha, aner ikke en gang hva det heter... Hjelpes.

Let's just sit and think, not talk but thinkHva syns du?

Me and my love are united once again

Wuhuuu, i dag fikk vi mac!!! Var så trist å levere inn maccen før sommerferien, men nå som skolen har begynt har vi fått en mac og denne gangen så fikk jeg ikke en mac som var tre år gammel og ganske så herpa, men en helt  splitter NY mac!! Ny lader og greier!!! (dette er ikke den nye maccen)Nå skal jeg straks ut for å møte noen venner før vi drar på kino for å se en skrekkfilm. Som noen av dere sikkert vet så er jeg ALLTID den første til å si nei til skrekkfilm i det noen bringer det opp, men denne gangen ble jeg dessverre overbesvist og jeg gruer meg som bare rakkern!! Arrggg, haterhaterhaterhater skrekkfilm! Får mareritt i flere uker bare av å se på en bitte liten trailer på 20 sek, wish me good luck!! 

Har du sett The conjuring?

Liker du å se på skrekkfilm eller er du slik som meg og hater dem?

All Around

Jeg så denne syklen i dag og måtte bare ta bilde av den! HALLO, det var jo en super fin sykkel og den har en kurv MED BLOMSTER!!! Le Happy!

Jeg føler virklelig ikke at jeg har vært så flink til å oppdatere om hverdagen min (ikke at jeg har gjort noe suuper spennende). I slutten av Juli til begynnelsen av August var ikke noen så gode uker for meg, og med det mener jeg lommeboken min ... Jeg kom i en eller annen rar fase hvor hver eneste gang jeg dro til byen MÅTTE jeg ha noe fordi det var så mye fint, og for å si det sånn, jeg dro til byen veldig ofte. Dere kan tenke dere at mamma ikke ble så særlig glad da hun så meg med en eller to poser i hånden hver eneste gang jeg kom hjem. Jeg kjøpte i hvert fall en ring fra bikbok og likte den så godt at jeg bare måtte kjøpe den selv om den er så stor at den bare faller av i det jeg setter den på, og merk dere at det er en ring i størrelse 17 som tilsvarer xs-s. Ja, jeg har tynne fingre! Irriterende ..

Etter å ha gått forbi denne flotte restauranten gikk jeg endelig inn. Elsker at det er et veldig typisk Amerikans Diner og for dere kjente Grünerløkka mennesker, ja dette her er Nighthawk Diner. Prisene var helt greie, ikke for dyre og ikke fullt billige heller. Jeg smakte da amerikanske pannekaker for første gang og kan jeg bare si at det smakte delicious!! Jeg aner virkelig hvorfor jeg ikke har smakt det før, og for å toppe det var det også bacon med, nammm! Begynner å sikle litt bare tanke på det! Æsj, tenker dere nok nå, men den var yummy!!I det siste har jeg også prøvd å si ja mer og rett og slett å komme meg ut av komforsonen min, og med det mener jeg å gjøre alt som gjør at jeg må forlate rommet mitt. Rommet mitt har blitt min boble av trygghet som er der hvor jeg kan gjøre hva jeg vil uten å føle meg dømmet av andre folk, og i det jeg går ut av rommet mitt føler jeg at alle bare stirrer på meg og jeg får bare helt noja og føler meg veldig blottet. Helt forferdelig å føle sånt ... Forhåpentligvis er dette bare en liten fase slik som shoppingen min for noen uker siden, men skal ikke håpe for mye. 

Har du smakt amerikanske pannekaker før?

Back to hell

Tenkte å skrive skoleklar, men jeg er så ABSOLUTT ikke klar for skole. Tenkte også å skrive back to school, men det har jeg allerede brukt og det eneste som virket passende nå var ''Back to hell''.

Jeg er en av de personene som gjør ALT i siste liten og da mener jeg ALT, til og med å pakke og noen ganger å gå på do, men det trengte dere ikke å vite!! Whuuuu, heeeei ... Det er bare, vel, mye spennende skjer på internett og man blir veldig slukt inn i det ...

Men jo, så nå hele 2 DAGER før skolestart er jeg faktisk klar. Ja, jeg har skolebøker klart, jeg har kjøpt inn nye bly-blyanter fordi jeg er så snill og låner blyanter under skoleåret og får de ALDRI tilbake. Skal også være flink til å holde orden på dagene siden jeg noen ganger er helt surr i hodet og tror at onsdag er torsdag så jeg tar med gymtøy på skolen og ender da opp med å drasse på ekstra baggasje for null grunn!! Æsj.Har i hvert fall en dag + noen timer hvor jeg kan party rocking hard!! Og med part rocking hard mener jeg å ligge i sengen og se på triste filmer som a Walk to Remember og My sisters keeper hvor jeg gråter så mye at øynene mine er hovne dagen etter, gøøøy! Er du klar til å dra tilbake (å referere til overskriften min) to hell?

Black & White

Oh, jeg har så lyst til å bare dra tilbake til begynnelsen av sommerferien og bare nyte friheten og ikke begynne på skolen igjen. Jeg har så lyst til å kjenne det varme vannet på bena og den varme sanden mellom tærne. Det nyklippede gresset som kiler under fotplaten og alle de nydelige blomstene som gir gresset mer lilv og farge. Ta meg tilbake til begynnelsen av sommerferien!! Syns du sommerferien har gått fort?

TUMBLR

Follow me; Tuvah.tumblr.com   Hva er din tumblr?

120813

I det siste har jeg vært helt utmattet etter jobb noe som er grunnen til mitt lille bloggfravær. Jeg har jobbet sjukt mye og lenge, og når jeg kommer hjem er det dessverre mer fristende å sitte på tumblr enn å blogge.

Men i dag skjønner dere, i dag har jeg fri noe som vil si at jeg kan slappe av og svare på alle de fine kommentarene deres! Dere aner virkelig ikke hvor deilig det er å vite at jeg ikke jobber i dag, det er helt ubeskrivelig herlig. Hvis de plutselig ringer meg nå og ber meg jobbe, da, da skal jeg gjemme meg under sengen min og jeg vet ikke, skru av mobilen?

Vil dere høre noe morsomt? I forrige måned, altså Juli, jobbet jeg bare to ganger og jeg fikk lønna for den måneden i dag. Jeg tjente 1235 kr på to dager og jeg aner ikke hvor mange timer, det er helt sjukt! Dessverre gikk litt av de vekk da jeg gikk innom bikbok og så en kåpe som jeg bare måtte kjøpe. Okei, så det var ikke morsomt eller det var nok sikkert ikke morsomt i det hele tatt, men nå vet dere det!Nå tror jeg at jeg har forlatt rommet mitt lenge nok og kommer nok sikkert ikke til å forlate den før jeg skal jobbe igjen, som dessverre er i morgen, jaja tjener jo penger på det! Forresten, det var noen som lurte på hvor skoene mine fra forrige innlegg var fra, og de er fra en eller annen butikk som jeg ikke husker navn på i Praha. 

Hva har alle dere slappfisker gjort på denne fine dagen da?

7Likte du noen av bildene?

PostcardFor ikke så lenge siden kom jeg hjem og så endelig navnet mitt i blant alle de koselige og fine regningene til mamma og gjett om jeg ble glad! Ikke så ofte jeg får noe i posten og når jeg får det blir jeg super glad og enda bedre ble det da jeg fikk dette nydelige og koselige postkortet fra en som heter Unni

Blir du ogdå glad når du ser ditt navn blant posten? (Utenom hvis det er regning da såklart, men det er ikke noe galt i å like regninger altså..)

Up side down

Noen ganger når man føler at man har kommet til en bomvei og ikke aner hva man skal gjøre er det bra å sette seg ned, puste dypt inn og se på ting fra et annet perspektiv. Det kan kanskje hjelpe å se på det oven i fra, unden i fra eller kanskje opp ned. Hva syns du om bildene?

We've got a lot of catching up to do

Ja, da tok jeg meg en liten bloggpause uten å tenke over det, men det positive er at jeg nå har noe å fortelle om! Tulla, dersom dere har lyst til å høre om hvordan dagen min på jobb eller hvordan jeg har latet meg i sengen er det ikke noe å fortelle om. Det mest spennende må nok ha vært da jeg fikk posten min fra nelly og endte opp med å returnere den tilbake. 

Men ellers, i dag dro jeg meg ut av den varme sengen min og møtte Hanna, som jeg FAKTISK ikke har møtt på flere uker- noe som er helst sykt til å være meg og henne.

Vi dro til en søt liten café ved bislett og rett og slett pratet om alt som har hendt med oss i sommerferien. Jeg husker dessverre ikke hva cafeen heter, men den er på det hjørnet etter barnepasseren. Etter litt snakking bestemt vi oss helt spontant at vi ville dra på kino og se After Earth, og vi hadde tretti minutter på oss, men ikke at vi stresset eller no. 

Da vi kom, var det bare ett par i kinosalen ellers så var den helt tom. Vi bestemte oss da for å ta en komfor sofa hver og må si at det var veldig deilig å ligge på sofaen og se på en Will Smith film på stor skjerm.

Vi ble helt til rulleteksten var over og litt lengre, rett og slett helt til vi  ble kastet ut. Vi tok mange bilder og tok finefine bilder av skyggefingrene våres på skjermen. Lyst til å fortelle om dagen din?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits