On our way to Hellesylt, part two

_MG_1634

Å fy søren som jeg vil tilbake på tur! Savner absolutt alt ved den turen og skulle gjerne dratt på en sånn tur til. Bare meg, kamera, musikk, fin utsikt og godt selskap! 

_MG_1732

_MG_1710

_MG_1706

_MG_1704

_MG_1683

_MG_1681

Hva syns du om bildene?

Hvor har du lyst til å være akkurat nå?

D e t a i l s

_MG_1755 

Vet ikke helt om dere vet det her, men jeg har fregner. Husker før, der trangen for å gjemme dem var så sterk som det går an å bli. Vet ikke hvorfor, men har alltid foretrukket å se fregner hos alle andre enn meg selv. Men regner vel med at det er vanlig? Å ha lyst på noe man ikke kan få. Som meg da, som ikke likte fregnene mine. Gjør fortsatt ikke det, men begynner så absolutt å venne meg mer til dem, haha, høres super teit ut, men ja er sant!

 _MG_1757

Husker da jeg tok av meg reguleringen så virket tennene mine som kanintenner. Endte da opp med å dekke munnen med hånden hver eneste gang jeg skulle smile eller le fordi jeg var så usikker på de pga størrelsen. Hvem visste at det tennene mine skulle være en av de tingene jeg får flest komplementer på. 

_MG_1756

Med andre ord, smil og vær glad! Det du er usikker på er kanskje noe som andre liker best ved deg! 

Noe du var usikker på før, men som har blitt et av tingene du liker best ved deg selv?

Roadtrip around Norway, first stop: Geiranger

For ikke så lenge siden fikk jeg besøk fra en fra England, og siden han ikke hadde vært i Norge før tok jeg noen dager fri fra jobben for så å kunne utforske og vise hva Norge har å by på. Første stopp var da Geiranger, eller Hellesylt siden det pøsregna og hehe ikke tale på om jeg betaler 450kr for å ta en ferje, for så å se enda mer regn. Ah ah, no. Sorry, but no. 

_MG_1573

Hellesylt var et utrolig søt og koselig tettsted. Selvom det pøsregna og vi dessverre ikke fikk muligheten til å virkelig se hvor fint det er i Hellesylt og ei Geiranger Fjorden, så føler jeg fortsatt at vi fikk et lite glimt av det, og det det var mer enn vakkert nok. 

_MG_1585

Føler at det er så lett å glemme å sette pris på hva vi har i Norge av natur og hvor vakkert det er fordi vi er så opptatt av å oppdage alle andre land, men fy for et land vi har dere! Nå har jeg da fått sett veldig begrenset med landskap på den lille turen vår siden det var såpass kort tid, men fy flate når jeg ser tilbake på bildene nå, take me back to all that beauty!! 

_MG_1738

Her har vi da min lille roadtrip buddy som mest sannsynlig sitter og kritiserer hvor mye han misliker musikksmaken min. Da er det vel ekstra koselig at jeg lagde en spilleliste på spotifyen hans med godt over 100 sanger. Oi da, hehe, han får da vel kose seg med litt sånn kul Hannah Montana musikk. 

_MG_1628

Okei, dere! Jeg har sånn seriøst for mange bilder fra turen til Hellesylt. Vurderer sterkt å lage et part 2 innlegg der jeg legger ut flere bilder. Ja? Ja? Ja? 

_MG_1629

_MG_1640  _MG_1701

_MG_1717

_MG_1733 Dette er noen av bildene dere har i vente av turen, so stay tuned for more! and belive it or not, it's not gonna come a month from now! 

_MG_1668

Har du vært i Geiranger/Hellesylt før? 

 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva


hits