In motion

Jeg dro ut for å ta noen bilder her om dagen. Var virkelig flaut å ta bilder på en ny plass som også er veldig åpen hvor alle kan se meg og lure på hva i det huleste jeg driver med, men samtidig så liker jeg plassen så godt at jeg kommer til å fortsette å ta bilder der. 

Klarte forresten å splitte opp den ene conversen min i to (altså fra den hvite plastikk greia til selve stoffet) mens jeg stod i et tre og tok bilder, ja .. Var en veldig rar og ehmm, løs opplevelse.

Hva syns du om bildet?

Pamper Evenings

I en stressende hverdag er det veldig lett å glemme å pleie ansiktet og kroppen, men når man har sånne pick me up dager så pleier man ikke bare kroppen eller ansiktet, men også sjelen. Wow, nå følte jeg meg skikkelig dyp som hadde kroppen og sjelen i en og samme setning! Her er det jeg gjør på de fine, men også de kjeldene dagene og de produktene som jeg liker å bruke; 

Først liker jeg å rense ansiktet mitt med So totally clean, deretter så bruker jeg den fine ansiktsmasken under her. Etter å ha latt den stå på i noen få minutter skyller jeg ansiktet og bruker resten av produktene her(på bildene over og under) på ansiktet for å få en frisk og klar hud.

Bruker så klart ikke foot scruben i ansiktet. Det hadde nok gått ille galt! Som dere sikkert ser, en stoor fan av the body shop.

Må jo så klart ha et bilde av meg med ansiktsmaske. Poutipout! Hah, dette er faktisk det eneste klare bildet jeg fikk, så heihei pouti.

Noe utrolig viktig under sånne pamper dager er så klart stearinlys. Her har jeg blandet både duftlys og vanlig.

Også kan man jo alltids regne med at tumblr frister en med ett eller annet godt. 

Har dere lyst på flere slike innlegg?

Hva liker du å bruke under sånne pamper evenings?

A meal between breakfast and lunsj, brunsjOh, jeg kan virkelig ikke huske siste gang jeg hadde en så rolig og fin morgen. I dag hadde jeg allverdens tid på meg på å våkne, tok meg god tid å drikke kakao mens jeg leste, hørte på musikk og unnet meg noe godt. Om bare alle dager kunne være som i dag. 

Shadows

I løpet av de siste dagene har det vært helt sykt mye stress på skolen. Prøve etter prøve, fremføring etter fremføring og innlevering etter innlevering, huff a meg. Men endelig er de høstferie som vil si en hel uke hvor jeg kan gå i dvale og ikke ha noe problemer med det, men først må jeg begynne på norsk stilen min som skal leveres før 12 i kveld, ja ... Wish me good luck!!Er du klar for høstferie?

Daydreaming


Jeg merker nå på kroppen at jeg lengter etter fine sommerdager ved stranden, flyturer til andre land, oppe til langt på natten for å snakke eller se på film, skyfri himmel med grader på 20, følelsen av is på en varm sommerdag, kakao på en varm sommerdag og andre finefine ting til det uendelige. 

Coats

I det siste har jeg blitt helt hekta på kåper. Gleder meg masse til det begynner å bli kaldere sånn at jeg kan bruke kåper, men tro meg når jeg sier at det bare er for å bruke kåper. Jeg gleder meg ikke akkurat til å fryse av meg fingrene og heller ikke å ha et klasserom som går i minus, men den saken får vi snakke om en annen gang. H&M, Sheinside1, sheinside2, sheinside3, Acne, Asos

Liker du kåper eller foretrekker du jakker?

What's soon to come ||

Det var noen som ville ha en part || så here it is!! Jazzhands. 

Må si tusen takk til blogg.no soom ødelegger kvaliteten på bildene mine! Her er i hvert fall resten av bildene fra hovedøya. Håper du liker bildene og at du koser deg med det som er igjen av helgen!

En eller annen meningsfull og laaang tekst om noe, jeg aner ikke hva, tralalalalallaaaaaa. Let me sing you a song about how I don't like to sing a song, tralalalnananahahahagagaga. What's soon to come

Hovedøya er et fantastisk sted å være og enda et mer fantastisk sted å ta bilder.

I løpet av de siste ukene har jeg grått, ledd, kjeftet, blitt irritert, sett på alle de koselige og fine episodene av 7th heaven som konstant minner meg på at jeg ikke er en liten jente lenger og at livet fortsetter videre, blitt kjent med nye folk og jeg har opplevd og gjort ting som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. 

I mens alle de tingene har hendt med med meg har omgivelsene rundt meg forandret seg. Flere bygninger er kommet, noen blader har fått en fin høstfarge, blomstene vistner, kulden har sniket seg innpå, de solfylte dagene er blitt færre og erstattet med regnværsdager. 

Birdy sin fantastiske stemme har begynt å fylle rommet mitt oftere mens fuglekvitringen fortsetter å kvitre ute i den grønne naturen som fortsatt er grønn. Latter fyller dagene med glede og med en stemning som bare kribler i kroppen.Jeg la fra meg min gamle venn på hyllen en liten stund for å samle støv. Da jeg endelig tok den ned for å ta den i bruk var det rart, men samtidig var det som en forsvunnet brikke var satt tilbake til dens riktige plass. 

Ting rundt meg er blitt litt klarere og litt finere og akkurat nå, i dette øyeblikket, i dette sekundet, har jeg det bra. 

Fargene rundt meg er blitt klarere og forhåpentligvis fortsetter de å være så klare og fine, men jeg vet godt at de ikke kommer til å være det. Ingenting varer evig- utenom minnene vi velger å lage og de øyelikkene som har rørt oss så mye at de blir igjen som et lite minne om noe som en gang var og føltes. 

Jeg har flere bilder fra hovedøya som jeg har litt lyst til å vise dere, men jeg er litt usikker på om dere har lyst på en part ||, så skriv nede i kommentarfeltet om dere har lyst til å se flere bilder fra den dagen!! :-)

Lyst til å dele noen av de flotte tankene dine?

Likte du bildene?

Aker Brygge

Noen ganger når jeg har en dårlig dag eller bare trenger å klare tankene mine finner jeg meg selv vandrendene nedover aker brygge. 

Det er som oftest veldig folkefyllt der som gjør det veldig slitsomt, men utsikten og den friske luften tar igjen for den slitsomme delen. 

Aker Brygge har blitt et så nydelig sted å være og ikke for å glemme moderne, men det som gjør det helt fantastisk er den flotte utsiken men har i enden av bryggen. 

Fargene er flotte og man får sett den nydelige solnedgangen og det glitrende vannet. 

Skal heller ikke se bort i fra hvordan turistene ser ut når de skal ta bilde av hverandre Liker du hvordan Aker Brygge har blitt? (hvis du har vært der i det siste)

SunsetI Oslo begynner solen å gå ned 19:53. Den går kanskje før eller senere andre steder i Norge, men i Oslo går den ned 19:53. Hvordan vet jeg det? Jo, google. 

Hva syns du om bildet?

-

Castle er tingen, skulle gjerne hatt det i springen!! Har blitt helt hekta på Castle og det er ikke bra. Har begynt helt på nytt og er allerede på sesong 5 ... Ja, noe må man jo gjøre når man ikke føler seg bra og sengen + internett så klart, er din eneste venn. 

Things that make me happy

Jeg føler at jeg noen ganger fokuserer på det negative så jeg valgte å lage en liste med ting som gjør meg glad!!   

Føler ikke at dette innlegget er helt komplett uten en smiley fullt med en regnbue.   

Lily Collins

Etter jeg så skyggejegerne har jeg vært helt obsessed med Lily Collins og hennes vakre utseendet!

Simple

Noen ganger ønsker jeg at livet kunne være så lett som å spole, pause, replay og stoppe. Eller at man kan viske ut de triste, foreferdelige og kjedelige tingene i livet sånn at man bare står igjen med det gode.

Som oftest er det simpleste det beste. Man trenger ikke masse stas og stesj eller mye fansy klær/utstyr for å få et bra resultat eller for å bli fornøyd. Mange mener at inspirasjon må være noe utrolig stort for å bli bra eller at det må være en super bra idé for å få oppmerksomhet, men hvorfor kan ikke noe så simpelt som smykke eller en hånd få like mye oppmerksomhet? Hva mener du?

Fisheye

Hva syns du om fisheye bilder?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits