Ulykkelsesdag på Tusenfryd

Jeg var på tusenfryd i dag med noen venner og gjett hva som skjedde, jeg klarte å miste mobilen min mens jeg var på spinspider. Den falt ut av jakkelommen min og landet i 'skogen'. Etter mange minutter med leting ga vi opp, men jeg vet at den fortsatt lever med tanke på at den rang da vi ringte, takk og lov for gamle og trofaste tastatur telefoner!

Take me back to

IMG_0646

Jeg husker turen til Praha i fjor sommer. Alt var så fint og nytt, og det var bra. Menneskene var hyggelige og sjarmerende. Butikkene var helt greie, men det var mer bygningene som fanget blikket mitt. Alt virket så gammeldags, men med litt smak av moderne og det tjueførste århundre. Markene virket så koselige og velkomne. Det var nytt, fint og spennende. 

IMG_3076

Jeg husker den tiden hvor det var fint å gå ut og ta bilder, eller bare i det hele tatt ligge i gresset med musikk i begge ørene og se på den klare himmelen. Det var fint å ville gjøre noe. Det var fint å ville være kreativ. Det var fint å ha lyst til å gå ut og kjenne den friske vinden i ansiktet og vinden som blåser håret (helst vekk fra ansiktet). Det var fint. 

IMG_3241

Det var fint å kunne gå ut på kafe med venner å snakke. Det var fint å ha varmen fra kakaokoppen mellom hendene, venner som ler og snakker, og et fint miljø som er avslappende. Det var fint å kunne ha noe annet å tenke på. Det var fint.

IMG_4211

Jeg husker da jeg pleide å gå på turer rundt om kring i Oslo, bare meg, musikk og kameraet. Jeg husker de fine stedene jeg fant, som jeg ikke ville forlate og de fine bildene jeg fikk. Jeg husker hvordan det var å sette meg ned og fokusere på de rundt meg. Hvordan alle sammen oppførte seg, snakket, lo, leste, og var seg selv. Det var fint. 

IMG_4212

Var det noe du tenkte på mens du leste innlegget? Noe du syns var/er fint? Noe du vil tilbake til?

 

På tur til Sverige

_MG_0323

i dag dro jeg på en liten spontan tur til Sverige med disse to raringene her. Det var en velidg søt og koselig tur og vi fikk hamstret masse, litt for mye kanskje. Planen var at vi skulle være i sentret i to timer, og vi trodde at det skulle være mer enn nok, men så gikk vi innom en Oob(?) butikk og glemte helt tiden. Vi var der inne i ca.to timer og kjøpte ting som servietter og muffinsformer.

_MG_0334

Fant også noen fine masker som jeg fikk veldig lyst til å kjøpe, men klarte meg heldigvis å holde meg tilbake. Aner ikke hva jeg skulle ha gjort med masken om jeg hadde kjøpt en. Litt sånn impulsiv shopping kan man si det ble mye av på alle tre.

_MG_0347

Så denne nutella standen her og følte at jeg måtte ta bilde av den. Jeg vet at det ikke ser sånn ut på bildet, men de var DRIT svære. Var kanskje dobbelt så store som hendene mine. Tenker meg at noen av dere hadde likt å fått med dere en eller kanskje flere med hjem. 

_MG_0391

_MG_0352

Heyhey Anja! Hun var veldig glad over innkjøpet sitt og gledet seg masse til mat.

_MG_0355

_MG_0387

Hva har du gjort i dag?

 

20:55

IMG_9941

I det siste har jeg bare gledet meg mer og mer til høsten. Det er bare noe ved luften, fargene og de gode strikkegenserene som gjør høsten så bra. Eller så er det med tanke på å komme inn etter en kjølig dag, ta på seg koseklær og sette seg foran mac-en med en varm kakao. Klarer ikke å sette fingeren på akkurat hva det er som gjør høsten så bra, men det bare er noe ved den. Uansett så kommer den og jeg kan ikke glede meg mer!

IMG_9939

Liker du høsten?

Isåfall, hva liker du ved høsten?

A tiny photoshoot

IMG_9900

For noen dager siden dro jeg ut med to herlige jenter til botanisk hage for å ta litt bilder. Vi hadde planlagt å ha en litt seriøs photoshoot hvor vi leker litt modeller med seriøse ansikt hvor man skal flørte med øynene som Estefanny sa, men det ble heller litt mer tull og latter. Alt i alt, så var det en koselig og herlig dag, og det er det som teller! 

IMG_99661

IMG_0140

Finefinefine jenter!! Vilde til venstre og Estefany til høyre. 

IMG_0267

Vilde, hvis du leser dette så burde du ta det bildet her som profilbildet. Just saying! ↑

IMG_0118

Og Fanny, du som sier at du ikke er fotogen! Tull og tøys! 

IMG_0069  IMG_0061    IMG_0051

IMG_0018

IMG_02041

 

IMG_0287

Dere er søte!

IMG_00521

Hva syns dere om bildene?

Har dere lyst til å se noen behind-the-scenes bilder?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits