Starting to get the hang of the student life

Jeg føler jeg nå begynner å få taket på studentlivet, og må si at jeg virkelig elsker det. Skolen er fantastisk, menneskene er fantastiske og absolutt herlige og jo mer jeg er her, jo mer elsker jeg det. 

_MG_9833

Jeg startet dagen min i dag med en god frokost med yoghurt og musli med Arrow, og med den fine utsikten bak meg.  

_MG_9834

 

Dagen gikk da deretter ut på å dra på noen møter som varte i flere timer, men det går helt fint for vi endte opp med å få gratis lunsj, og vel som en matelsker så sier man så klart ja til noe som har med gratis å gjøre!

_MG_9835

 

Hva har du gjort i dag?

Settled in at the university

Beklager for et lite fravær fra bloggen, har hatt veldig mye å gjøre med å flytte inn på rommet mitt på skolen, og ordne ting her og der. Men nå har jeg endelig blitt ferdig med å pakke ut rommet mitt, noe som er utrolig deilig, men så gjenstår det å gjøre det litt mer hjemmekoselig. Kan ta bilde av resultatet når det er ferdig hvis dere vil det, også skal jeg sørge for å ta noen fine bilder rundt campus for det er drit svært her! Jeg og Kaisa gikk oss faktisk bort ti minutter etter at vi hadde lagt fra oss tingene inne på rommet den første dagen, heh. 

_MG_9824

_MG_9825

_MG_9826

 

Noe spennende som har hendt i livet ditt  de siste dagene?

 

Quotes

Parents can only give good advice or put them on the right paths, but the final forming of a person's character lies in their own hands.

- Anne Frank 

_MG_0437

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
― George Bernard Shaw 

_MG_0441

It's about a girl who is on the cusp of becoming someone.. A girl who may not know what she wants right now, and she may not know who she is right now, but who deserves the chance to find out.

- Jodi Picoult, My Sister's Keeper 

Hvilken likte du best?  

 

Mood

Mens dere leser dette innlegget nå, sitter jeg på flyet med alle tingene mine og er på vei til England. Er veldig usikker på hva jeg føler akkurat nå, er veldig mange følelser som er i spinn og som på en måte er ugjenkjennelige. Jeg vet på en måte ikke helt hva jeg skal føle for reisen jeg har foran meg. Kanskje spenningen og gleden og alle de herlige følelsene kommer senere, men akkuat nå vet jeg ikke helt hvordan jeg ellers skal få beskrevet det bedre enn på bildet under. 

_MG_9545

 

Hvilket humør er du i nå?

 

Autmn Wants!

I samarbeid med Rabble.no 

Jeg vet ikke helt med dere, men for meg er online shopping noen ganger for bra at det gjør vondt. Men det er så deilig med det er at du kan ligge hjemme i senga og bare bla nedover nettside på nettside der du ser mye ting du vil ha, og kanskje snike deg til noen plagg her og der i handlekurven. Som en student er det veldig kjipt å måtte betale mye penger for veldig få plagg, så det er noen nettsider som jeg alltid kommer tilbake til, enten om det er for å få kjøpe en liten gave til meg selv eller om det er for å, tro det eller ei, inspirasjon til hvordan noen av plaggene som jeg har hjemme kan kombineres. 

//nr 1: HER nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER////nr 1: HER Nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER//

 Også hvis jeg vil være litt ekstra snill mot meg selv går jeg til Outfitters, men sånn generelt er de supre på å gi deg stil inspirasjon! 

//Nr 1: HER nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER//

 

For dere som ikke vet hva Rabble.no er så er det en nettside der du får en rekke rabattkoder til flotte kampanjepriser til en rekke forskjellige flotte sider som nelly, Asos, boohoo, Urban oufitters og så mange andre butikker. Det er ikke bare klesnettsider du får rabatt på, det er også hoteller, sminke nettsider som coverbrands, skobutikker and you name it! Absolutt verdt å ta en titt innom! 

 

Har du noen klessider å anbefale?

Photoshoot - A day filled with laughter

Litt usikker om det jeg og Hanna har drevet med her er en liten photoshoot eller om det bare er oss som er rare med et kamera foran oss, og der vi til tider prøver å se litt normale og ordentlige ut. Uansett hva det er så vil jeg dele dem med dere for syns de nemlig er veldig koselige og hvorfor ikke bare vise at jeg faktisk har skjønt hvor det er best lys inne på rommet mitt. Og noen få dager før jeg flytter! Bra jobba, Tuva! 

_MG_9500

_MG_9594

_MG_9506

_MG_9673 Golle!! ♥

_MG_9527

_MG_9513

_MG_9786

_MG_9538

 

Hva syns du om bildene? 

 

Photoshoot preview

 

I dag hadde jeg og Hanna en liten photoshoot og bildene ble så koselige at jeg vil legge dem ut på bloggen, men siden jeg er meg vil jeg gi dere en liten preview. 

89

_MG_9511

Lyst til å se resten av bildene?

 

A good procrastinator?

Jeg vet ikke helt om det er fordi jeg gruer eller hva det er, men det er under en uke igjen til jeg skal flytte og jeg har fortsatt ikke begynt å pakke? Aner ikke en gang hva jeg skal ha med meg, og det er jo ikke bare bare å flytte, skal jo rett og slett pakke hele livet mitt, og jeg har ikke klart å gi det en liten tanke en gang. STRESS!Er du lik som meg og pleier å utsette ting helt til du er nødt til å gjøre det?

 

Golden Smokey Eye

_MG_9448

I dag hadde jeg litt lite å gjøre, så valgte å prøve ut noe av de nye sminkene jeg hadde kjøpt. Hadde deretter tenkt til å gå ut å ta bilde, men så valgte jodermor å gråte litt ekstra mye, og dermed ble det muligheten å gå ut for å ta bilder mindre enn null. 

_MG_9449                                                                                                                                                                                                                                                    Desverre så ser man ikke øyenskyggen så bra, men neste gang så blir det bedre! You live and you learn! :D_MG_9458

 //Ansikt:YSL: Le Teint Touche Éclat, Rimmel Wake me up transparent pudder, L´oreal Glam Bronze bronzer, Viva Ka diva Blush i Nr:3 Oh my! Øyne: Øyenskygge fra MAC: Brule, Lights og Dark Brew. Maskara: Maybelline The Rocket Volume Express Waterproof// 

 

 

The six am view

Nå som høstværet har kommet til Norge sitter jeg og stadig vekk drømmer meg bort til det varme og fine været i Mallorca.                                                                                   

Noe jeg likte spesielt godt var da jeg en dag våknet klokken 6 og så hvor nydelig det så ut da solen var på vei opp. Måtte da selvsagt ta frem kameraet mitt og angrer ikke for et sekund at jeg gjorde det, for gud hvor mye er det jeg lengter tilbake til den utsikten.                                                                                                                                      

Ikke mistforstå meg, jeg absolutt elsker høstvær med regn og og alle de fine fargene som kommer etter hvert, men for nå når jeg fortsatt er i somemrferie modus, så merker jeg veldig fort at tankene stadig vekk går tilbake til Mallorca. Åh, gode tider!                                                                                                                                                            

Må jo selvsagt si tusen takk til blogg.no for å ødelegge kvaliteten på bildene mine, gotta love the bad quality from formatted pictures! 

Hvor er tankene dine nå for dagen? 

Fortsatt sommerferie?

Siden jeg begynner så sent på skolen, så har jeg fortsatt sommerferie og det har gått så langt at jeg føler jeg lever i en evig søndag. Var her om dagen da en venninne av meg sa at hun var på skolen også spurte jeg om hun var på søndagsskole. Da svarte hun ''Tuva, det er mandag...''. Dagen etter sa jeg at det er mandag i morgen, når det i all sannhet var onsdag. Så om dagen går det til å se på serier, være med venner og mimre tilbake til Mallorca. Hva gjør du for dagen? Jobber? Skole? Friår?

Roadtrip to Gothenburg

På fredag dro jeg, Maria og Marius en liten helgetur til Gøteborg. Turen i seg selv var overraskende, det faktumet at det faktisk ble gjennomført. Til tross for den lille overraskelsen, var det en utrolig koselig og morsom tur der alt ble enten tatt på, klatret på og tatt bilde av. 

Det jeg lærte under denne turen var at svensker er helt ufattelig dårlige til å forstå norsk og for flinke til å ta betalt, parkeringsplasser, toaletter og lignende. 

Og er du en liten asiat med et kart så kommer folk og hjelper deg uten at du spør om hjelp. Har du også lagt merke til hvor dårlige svenskere er til å forstå Norsk?

Hva har du gjort i helga?

 

New In: Makeup

Dro til byen i går der planen kun var å møte en venninne og dra på café, og IKKE bruke noe penger på sminke eller klær siden jeg skal flytte til England snart, men det begynte å sprekke litt da vi dro innom L'oreal butikken på Karl Johan som har 50% på hele butikken. Og etter det så bare sprakk det og endte da opp med å kjøpe en god del flere ting enn jeg hadde tenkt, men er super fornøyd med innkjøpet uansett! 

Har hatt lyst til å kjøpe disse foundationene på lenge. Er nesten sånn at jeg gikk å sikla hver gang jeg så dem, så da var det påtide å endelig kjøpe dem. Har hørt så mye bra om dem, så gleder meg til å få prøvd dem ut. Vurderer å lage et første inntrykk på dem, altså hvordan de ser ut på ved første øyekast og hvor bra de holder seg utover dagen og lignende. 

Favorittene mine er så absolutt foundationene, men øyenskyggepaletten fra MAC ligger ikke så langt etter, men fortsatt på en solid andre plass. Den heter Warm neautral for dere som lurer. Absolutt verdt pengene og fargene er helt nyydelige! Måtte jo såklart kjøpe meg noen nye børster, for vel du kan aldri ha for mange børster :D 

Har du lyst til å lese førseinntrykksinnlegg om foundationene? 

Hva syns du om innkjøpet?

England, I'll be coming for you soon

Nå er det to uker til jeg flytter til England så da tenkte jeg at det var påtide å begynne å blogge igjen. Tro det eller ei, men blogging er faktisk noe jeg har savnet å gjøre: å skrive ned tanker og meninger, og få delt dem med noen få av dere som fortsatt er igjen, ta bilder og sette meg ned og redigere dem, og til og med alle HTML og CSS kodene. 

Et løfte skal ikke bli lagd denne gangen, skal bare innlyse at kreativitetet ENDELIG er tilbake etter så mange år og at jeg har mye spennende jeg vil dele med dere fremover!

Hvis det er noe dere lurer på eller vet om noen som har noen spørsmål ang flytting til et nytt land så er det bare å spørre, tenker å skrive litt om prosessen og eventuellt noen til mange nerver her og der! 


Er det noe spesielt du har lyst til å lese om?

Hva har du gjort i det siste?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits