Different, and yet alike

Jeg fant disse strikkene her om dagen og syntes at de var veldig fine. De hadde forskjellige stoff, mønster og farger på seg og det liker jeg veldigveldig mye. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å si, utenom at resten av kvelden skal jeg se på ghost wisper mens jeg drikker kakao og ikke øve til matteprøven som er på fredag. Hva skal du daa?

5 Fine

Tenker meg at vi alle trenger en fin mandagsboost så her kommer 5 fine quotes. Det kommer 5 nye quotes hver mandager så da er det bare å se frem til det! Alle bildene er tatt av meg for de som lurer! 

''When you spend so much time concentrating on everyone else's perspective of you, or who everyone else wants you to be, you eventually forget who you really are. So don't fear the judgments of others; you know in your heart who you are and what's true to you. '' - Unknown

''No matter how you decide to act or how good you try to live it, others are always going to talk shit, criticize and have their own opinion about your life ... But always remember that only God can judge you!'' - Cory Tate

''A positive attitude causes a chain reaction of positive thoughts, events and outcomes. It is a catalyst and it spars extraordinary results. '' - Wade Boggs

''I belive that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you belive lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together. '' - Marilyn Monroe

'' An arrow can only be shot by pulling it backwards. So when life is dragging you back with difficulties, it means that it's going to lunch you into something great. So just focus, and keep aiming. '' - Unknown


Hvilken er din favoritt?

 


Food diary #1

Alltid godt å kunne starte dagen klokken åtte om morgningen med sunne pannekaker og mandelgrøt! Har kommet et nytt kategori som heter mat hvor det bare kommer til å være matbilder. Ååå, maaaaat!Gleder du deg til å se flere bilder i mat kategorien? 

 

 


20:24


Her har jeg ligget i de siste dagene. Har fått selskap av The big bang theory som har kommet med ny sesong! Gjett så glad jeg ble da jeg fikk vite det!

Ser du på the big bang theory?

Bed therapy

Har jeg neon gang fortalt dere at jeg har et veldig bra immunsystem? Vel, uansett jeg har det og jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg var ordentlig syk. Tror kanskje jeg var 9, nei kanskkje7 år gammel, ellers så har jeg vært så og si frisk som en fisk. Har jo så klart dager hvor jeg ikke føler meg så bra, hodepine og noen små forkjølelser her og der, men de går som oftest over etter en eller to dager. Hvorfor forteller jeg dere dette her? Jeg vet ikke, men hey nå vet dere det!

Anyway, i dag var jeg hjemme fra skolen sadface fordi kroppen ikke er helt i form. Et veldig dårlig tidspunkt med tanke på at jeg skulle levere inn filmen min i dag(noen av dere lurte om dere kunne få se den, men jeg vet ikke helt om jeg kan legge den ut på nettet med tanke på at det kan bryte noen av åndsverkene, wooooach sjekk mediaeleven, men hvis det går bra så legger jeg den ut. Just for you guuuuys!)- noe som jeg også stresset veldig mye med, men ja. Tror kanskje det har noe med hvor dårlig og lite søvn jeg har fått i løpet av de siste ukene, og med tanke på kosthold og mengden på væske jeg har fått i meg, noe som ikke er til å skryte av. Har drikket litt for lite vann og å spise nok mat har jeg ikke vært så flink til heller, men får håpe det går over snart sånn at jeg virkelig får trent.  Lyst til å fortelle meg en eller to faktaer om deg selv? You know, sånn at vi kan bonde litt. Og det sier jeg på den mest ucreepye måten

 

Autmn

I går lagde jeg sunne og super gode kanelboller. Startet først med en og etter noen få minutter kom jeg ut av telling. Så gode var de!! Skulle ta bilde av dem, men jeg bestemte meg for å smake på en før jeg tok frem kamera, dumt valg ... Nesten alle sammen var borte før jeg kom på at jeg skulle ta bilde av dem, så beklager, dere får for denne gang ikke sett mine superdupermegayummytastiske kanelboller.

Nå har høsten kommet og det samme med kulden. Noe jeg absolutt elsker med høsten er de fine fargene på bladene, at lyset på ettermiddagen er perfekt til portrettbilder og de fine fargene man kan ha på leppene.

Så denne fine bakgården da jeg var på vei hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Det var en port foran som var ganske godt dekket til, men heldigvis var det noen små hull her og der som jeg kunne ta bilde gjennom. Må nok ha sett veldig rart ut med meg nesten liggende på bakken bare for å ta dette bildet. Alt for blogæææn.

Var ute og tok noen bilder i dag. Er nok på tide med en ny header for vel, det er ikke sommer lenger. Dette er da en liten preview. Lyst til å se resten av bildene?


Smile! Kidding, I mean cry because it's school tomorrow! 

 

Hva liker du med høsten?

Wuhuu, hurra for et veldig hultiti bulti innlegg

21:33

Her om dagen så himmel idyllisk ut, men dessverre så var kameraet mitt hjemme og jeg var et annet sted enn hjemme noe som vil si at jeg ikke fikk et bilde av himmelen, søren! På veien hjem kunne jeg ikke noe annet enn å se på himmelen og tenke hvor nydelig den var, samtidig som jeg slo meg selv mentalt fordi jeg ikke fikk bilde av det. 

Ellers så har dagen i dag vært rellativ rask, men også stressende. Fikk vite at hun ene på gruppen var syk, som da vil si at det bare var to igjen på gruppa. Vi skulle filme en utendørsaktivitet/sport, vi valgte da longboarding. For å gjøre det kort; jeg endte da opp med å være kamera OG lydmann mens han andre på gruppa var modell. Vi fikk mange supermegaawsome kule snutt, men det gjenstår å se i morgen når redigering står for tur.


Ellers så er det VELDIG koselig å våkne til blekmørke morgninger hvor jeg alltid tror at klokken er tre, men så ringer klokken og sier at det er på tide å stå opp som basicly er 7. You see my problem? Ender da opp med å ligge i sengen til siste minutt før det er fort opp og gjøre seg atter enda en gang klar til skole, yeeey! Er forresten et A-menneske(morgen person), men det er ikke alltid like stas å bli vekket av en megasuperduperluperkuper-irriterende alarmklokke og en kald morgen. 

Now love, how was your day? 

Oh Monday

Jeg håper virkelig ikke jeg er den enste som har problmer med å stå opp tidlig om morgningen, i hvert fall på en mandags morgen. Jeg hører alarmen, slumrer den og ender opp med å ha dårlig tid på meg. Og det er en endeløs sirkel som jeg aldri lærer av, dessverre. 

Enda en ting til, er hvor lite ''blogg'' jeg tenker. Med det mener jeg idéer til innlegg, blogge, redigere bilder og alt annet som har med bloggen å gjøre. Det er bare så vanskelig å få det inn in hverdagsrutinen min igjen, etter min lille av og på periode. Må virkelig skjerpe meg der!


Jeg har blitt avhengig av bandet The 1975 og ELSKER sangen chocolate, sex(ja, sex. bygg en bro og kom over det. heeei) girls og the city. 

Har du problemer med å stå opp pm morgningen?


False eyelashes

Wihii, elsker det!! For en gangsskyld er jeg en av dem som har langeøyevipper, uasnett om jeg må jukse meg litt til dem. Liker du falske øyevipper?

Farger VS S&HHvilken likte du best?

Christmas mood

 

Jeg ha nå kommet i julemodus i oktober. Litt tidlig kanskje, men for en gang skyld er jeg i julemodus. Litt synd at jeg ikke er det på selve julaften, men forhåpentligvis så kommer jeg i julehumør i det alle gatene er dekket med julelys, julemusikk er på radioen og julepynt rundt hvert hjørne. JUUUL yeeey! Gleder du deg til jul?

 

Farget håret some more!!

Som noen av dere sikkert vet så bleket jeg håret mitt rundt juni (tror jeg), haha er faktisk veldig usikker, men ja jeg farget håret rundt den tiden. Jeg fikk da mangemange koselige tilbakemeldinger fra dere alle sammen som gjorde meg kjempe glad. Var veldig redd for en forandring som kanskje ikke passet meg, men resultatet ble heldigvis bra! FIkk også noen tilbakemeldinger fra helt fremmede folk på gaten som syntes at det var så fint, hihi super duper glaaad! Men jo, jeg ville nemlig ha det litt lysere på tuppene og ha overgangen litt høyere oppover for å få det til å bli litt mer ombre aktig enn dipdye så her er da resultatet; 


Fokusen er litt rar siden jeg ikke fant fjernkontrollen, men man ser i hvertfall (forhåpentligvis) forskjellen.  

Syns du det ble bra eller var det bedre før?

La oss ''boble'' av glede sammen

Nå fikk jeg veldig lyst til å blåse såpebobler. Kankje jeg drar ned til nille for å kjøpe noen. hmm, okey vi snakkes, hade bra!!!


🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits