Eksamen?

Om bare noen få uker, litt under 3 faktisk så har jeg eksamen i psykologi og må derfor leselseseleselese og gjett hva, enda mer lesing! So no more blogging before then, beklager. Ville bare innom for å la dere vite at jeg fortsatt lever, men at jeg er gjemt under bøkene mine og på med lesehatten! Slenger da på et aldesles vakkert bilde av meg som perfekt beskriver hvor klar jeg er til eksamen akkurat nå. 

//innlegget kan ikke kommenteres// 

Da var det mandag igjen

_MG_0721

Da var det på'n igjen med mandag. Mandager er egentlig ikke så ille som man skal ha det til, det som er veldig negativt med det er vel det faktumet at det ikke er så lenge siden det var skole og at man må våkne så tidlig, og deretter ha lange skole dager. Men etter det vettu, da er det bare 4 skoledager igjen til det er helg!! Positive tanker? Oh yeah. Det er goså veldig mye energidrikker som går rundt om kring på skolen min for at folk skal klare å holde seg våkne. 

_MG_0722

Her ser vi da Ismahan, veldig konsentrert og aktiv i timen! 

Mandag?

Ringenes Herre maraton

_MG_0724

På fredag dro jeg og 7 andre hjem til Klara for å ha Ringenes Herre maraton. Jeg hadde ikke sett noen av filmene før (i know, shocker) utenom hobbit filmene så jeg var veldig spent, men også veldig overtrøtt. Jeg hadde nemlig kun fått 3-4 timers søvn dagen før så jeg duppet av noen ganger under filmene. Vi kom dessverre ikke til den siste filmen fordi alle sammen sovna utenom Aleksander og han ville ikke se filmen alene, så nå sitter jeg her inne på rommet mitt og fortsetter Ringenes Herre maratonen solo. 

_MG_0742

Frida (venstre) og Klara (høyre). 

_MG_0739

Frda, Klara, Hunden til Klara og Aleksander. 

_MG_0745

_MG_0767

Her har vi de flinke kokkene.

_MG_0763

Litt musikk mens maten lages tar aldri feil. 


Veldig sosiale.


Og til slutt, et gruppebilde av alle sammen med super kvalitet fra Klaras mobil.

Hva har du gjort denne helgen? 

Har du sett noen Ringenes Herre filmene? Isåfall, hva syns du om dem?

 

Gode vaner

I dag eller egentlig for veeeldig lenge siden så satte jeg meg noen mål og i dag har jeg fastbestemt meg på å virkelig klare å fullføre dem. Jeg hadde nemlig et fungerende og gode rutiner før jul i fjor og frem mot sommern, men dessverre så tulla sommerferien helt med rutinene mine og nå er de et eller annet sted i hutti heita. Men nå skal jeg så absolutt prøve å få igang de gode rutinene mine igjen også får vi krysse fingrene for at det går!! 

Visste dere at det tar sånn ca.20 dager å forandre på vanene sine, altså sånn at de sitter inne og faktisk blir vaner? Det kom som et lite sjokk for meg, for jeg visste at det tok litt tid, men jeg visste ikke at det tok nesten 3 uker å få vanene inne. Noen av de vanene jeg har lyst til å få inn er å drikke mer vann, å faktisk våkne når vekkerklokken ringer, være flinkere å lese til psykologi og bytte mer på neglelakkfargene mine. Jo også må vi ikke glemme bloggen!! Jeg MENER det nå, skal virkelig prøve å bli flink til å oppdatere, kanskje et av de viktigste punktene!!

Er det noen vaner du vil få inn? 

Dreaming on a spa weekend

Jeg vet ikke med dere, men nå som det er slutten av høstferie så ønsker jeg at den skulle ha vært enda litt lengre og da begynner jeg å tenke på hva jeg ville ha brukt den lille ekstra tiden på. Det første som kom til tankene er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre og det er spahelg på et super fint hotell hvor jeg kan være der og slappe av med venner og ha en skikkelig girlsweekend, eller å kanskje kunne dra dit med min fantastiske fantasi kjæreste.

Jeg kom da over en nettside (http://www.hotelspecials.no/) hvor jeg rett og slett har sittet på i flere timer nå og drømt meg bort.


Det er akkurat i sånne tider jeg skulle ønske jeg hadde en kjæreste å ta med på en så fin tur, i hvert fall til dette hotellet. Den heter Quality Spa & Resort Strömstad og er et 4 stjerners hotell og den gir deg et tilbud om å få roseblader på sengen. Sukk .. Jeg får vel fortsette å drømme.


Visste dere at jeg aldri har golfet før? Vel, nå vet dere det! Har alltid hatt lyst til å prøve det ut. Hvis noen av dere har golfet så si gjerne i fra om hvordan det var, altså om det var morsomt eller ei. Dette er et annet hotell forresten, den heter Sank Jörgen Park Resort og ligger i Gøteborg og er 4 stjernershotell som tilbyr spa, har sin egen golfklubb og sportsklubb. 


Dette var noen av mine absolutt favoritter, dere kan ta en tur innom nettsiden hvis dere vil og ta en titt på noen hoteller selv. Det trenger ikke å være spa, de har forskjellige tilbud som romantiskweekend for dere lovebirds og familie hoteller og lignende. Alle bildene er linket til forksjellige hoteller hvis dere har lyst til å ta en titt. Jeg anbefaler det på det sterkeste og hvem vet, kanskje dere ender opp med å få en fin jentetur i løpet av en helg eller kanskje i noen av de kommende feriene. 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits