When autumn arrives

_MG_0183

Er det noe jeg er veldig glad i med høsten så må det være den klare vindlukten, og alle fargene på bladene. Og ikke for å glemme hvor fint lyset blir på ettermiddagen, lyset er da helt perfekt til å ta bilder. Varm kakao er også på toppen av listen, og store varme strikkete gensere!   

_MG_0202

 

Hva liker du best ved høsten?  

 

YSL: Touche Éclat review

Begynte ikke før 11 i dag, så tenkte hvorfor ikke bare ta bilde av meg selv mens jeg skal ta på meg sminke og fortelle hva jeg syns om foundationen. Som du sikkert har skjønt i fra tittelen så er denne gangen om YSl Touche Éclat. Hvis det er noen flere foundations dere har lyst til å ha review på så er det bare å si i fra! _MG_0250

 Begynner da med et rent ansikt uten sminke  

_MG_0258

Dottet da foundation over hele ansiktet fordi jeg føler at det er da jeg får mest ut av one pump og føler at resultatet blir litt bedre. Blendet det da ut på venstre siden av ansiktet slik at dere skulle få se litt forskjell. (det som er så morsomt med dette bildet, er at det var rett før jeg lo meg ihjel, fikk nemlig litt besøk mens jeg så sånn her ut og hadde et kamera foran ansiktet mitt)

_MG_0261

Dette er da sånn det så ut når alt var blendet ut. Vet at lyset dessverre ikke var så bra, men fant ikke ut hvor det var best lys før helt på slutten, så da vet jeg det til neste gang. 

_MG_0285

Og dette er da sluttresultatet. Det står noen steder at den gir mediumdekning, personlig så syns jeg at den gir veldig lite dekning, men er mulig å bygge på hvis dere skjønner hva jeg mener. Uansett om du velger å bygge opp dekningen eller bare ha den på en pump (dekningen varier også tydeligvis på hvordan hud du har) så gir den uansett et veldig fint og naturlig resultat. 

_MG_0292

 Her har vi da noen av bildene med litt bedre lys. Foundationen inneholder ikke SPF som da vil si at det er lurest å ha krem under med spf på for å gi huden beskyttelse. 

_MG_0293

Add it to the collection

_MG_0230

Dro en tur inn til byen i dag og da jeg så de to koppene her så måtte jeg bare kjøpe dem! Er så utrolig glad i søte og fine kopper og da jeg så disse så tenkte jeg at jeg bare måtte ha dem med hjem. 

_MG_0229

Dro inn til byen for å kjøpe cotton pads og gjennomsiktig neglelakk, kom da hjem med to ekstra neglelakk fordi det var tre for to. Den til venstre er gjennomsiktig neglelakk, den i midten er en veldig fin og matt lyserosa med hint av lilla i seg og den til høyre er en veldig fin metallisk gull farge med hint av grå. 

_MG_0231

Og sist, men ikke minst så kjøpte jeg det pudderet her fra bourjois i 52

_MG_0233

 

Er du også glad i søte kopper? 

 

Today's outfit

 

_MG_0099

Holaaa! Beklager for noe så utrolig dårlig blogging de siste dagene. Har virkelig prøvd å komme tilbake til bloggverden og virkelig bli i den, med med tanke på at det er så nytt med all fra skoletidene og finne ut av hvordan ting funker ++ en essay som jeg da valgte å skrive i siste liten ... Wopps da ... Uansett, nå som jeg har fått system og kontroll(tror jeg) så blir det mye mer regelmessig og bedre blogging! But no promises, because we know how bad I am at keeping them. 

_MG_0127

Hadde ikke noe undervisning i hele dag (!!!) så det eneste jeg har gjort i dag er å sitte å se på matvideoer og skrike inne i meg for dem til å smake maten, hvis ikke så er det veldig skuffende og da oppfyller den ikke den eneste grunnen til at jeg ser på dem. Jo, har også vært på et eksperiment for å få credit siden vi må ha 8 for å kunne bestå det ene faget. Noen som har blitt litt rutinert? Jooda, det er meg, går meg heller ikke vill på skolen lenger!!! 

_MG_0135

Uansett, tenkte det er en liten stund siden kameraet er blitt tatt frem der jeg leker modell foran den så derfor tenkte jeg å ha en dagens antrekk. Jakke: Topman(!!) Genser: Mango Bukse: Topshop petite Sko: Dr.Martens

_MG_0121

Og siden høst offesielt er her så må jeg jo feire med å ta det obligatorsike høstbildet der du ser masse blader i luften! 

_MG_0150Asian eyes much?

 

Hva syns du om dagens antrekk? 

 

 

One of those kind of days

Jeg vet ikke helt om det er noen andre som også pleier å ha noen av de dagene hvor det bare ikke nytter å gjøre noe. Du har rett og slett ikke noe energi til å gjøre noe, komme deg ut av sengen eller bare rett og slett være våken. Noen ganger er de dagene bedre enn andre, eller så er de slik som den dagen i dag. _MG_0007

Dagen i dag var ment til å være produktiv, der jeg skulle klare å gjøre alt mulig fra lesing til lekser og rydde rommet, men nei det ble det ikke noe av. Skjønte at ingen av de tingene skulle være mulig da jeg i dag våknet med hovne øyne, tung i hodet og rett og slett helt dritt. For mange er det kanskje lett å kjempe seg gjennom en sånn dag, men for andre, eller skal ikke tale for noen andre enn meg selv nå- for meg, er det ikke alltid jeg klarer det. Uansett hvor hardt og hvor mye jeg prøver å kjempe gjennom det, hvor mye jeg prøver å kjempe gjennom å få ting gjort, føles det som en seier i seg selv å bare sette seg opp i sengen. 

_MG_0012Noen vil da prøve å kategorisere det, eller bare sette en merkelapp på det, der det fort uten en tanke blir satt som lat. Tro meg, latskap har jeg kjent på og er den veldig god venn av meg, dette derimot er ikke en venn, det er en fiende. En fiende som følger etter meg uansett hva jeg gjør og prøver å komme meg unna. Den følger etter meg i hvert smil som blir gitt, og hver latter som blir hørt. Den følger etter meg under alle presentasjoner og alt jeg prøver å gjøre. Den eneste gangen den er litt stillere, og rett og slett ikke skriker til meg, jo det er når jeg er i sengen, der ingen kan se eller høre meg. Det er da den ikke lenger vil regens som en fiende, men mer som en fremmed som bare er der. 

 

Pleier du også å ha noen ''sånne'' dager? 

 

A little piece of home

Er ikke veldig mye av en brød person, men av en eller annen grunn er ordentlig brød noe av det jeg savner mest, utenom vann. Jeg mener kom igjen, ingenting slår norsk vann!! Men uansett, så siden jeg har savnet ordentlig brød, har jeg da valgt å bake mitt eget brød. Var veldig usikker på hvordan det kom til å bli med tanke på at jeg ikke er så vandt med meltypene og hva gjær og slikt er, men ble faktisk veldig godt og tar ikke lang tid heller, så bra for en som er student og er på budsjett!! 

_MG_9999

Skulle prøve å leke litt britisk i dag og drikke te, men nei, te er fortsatt ikke noe for meg. Holder meg heller til vann eller hvis jeg skal ha noe varmt, kakao. Hjemmelaget kakao er helt himmelsk! Og hvis man er lat, de kakaoene som kun trengs å helle varmt vann i, yummm!! 

_MG_0004

 

Er du glad i te?

 

Uni is all about finding out who you are

Endelig er første skoleuke overstått. Det jeg har lært så langt er intelligens er noe som alltid kan utvikles, og at jeg tydeligvis er veldig light weight når det kommer til alkohol. Gi meg en øl eller en cider med 4% alkohol og jeg er full eller veldig veldig veldig brisen. 

Fikk et halskjede som da alle elevene får, med et unikt tall der det kun deles når du uteksamineres, der du skal dele noen visdomsord videre til de nye førsteårigene. I tillegg til det så har jeg da endelig fått kjøpt skolebøker, ble fort to tusen kroner, men det verste er at jeg fortsatt mangler noen ... Fattig sa du? Hjelper heller ikke at jeg har vært på shopping.... igjen ... Nytt innkjøpsinnlegg? JA takk.  


Er du light weight når det kommer til alkohol?

 

New In: New Look, Topshop & H&M

Denne nyydelige kjolen her er kjøpt på New Look 

New look 

New look 

New Look 

ELSKER disse skoene her!! De er fra topshop

Også trengte jeg treningstøy så tenkte hvorfor ikke bare kjøpe fra H&M og de her var sjokkerende veldig komfortable og veldig god kvalitet! 

Også fra H&M

Og til slutt måtte jeg ha enda en leppestift og da gikk jeg denne gangen for Hazard fra topshop. 

Hva syns du om innkjøpet?

Viktigst av alt, hva syns du om kjolen min? Fin eller hva? :D 

 

Tour Around Campus part 2

_MG_9870

 

Her er det da en veldig sen del 2

_MG_9871

_MG_9873

_MG_9874

_MG_9876

_MG_9893

_MG_9901

_MG_9908

_MG_9911

_MG_9913

_MG_9915

_MG_9924

 

 

Hva syns du? Var ikke campusen fin?

 

Uni Problems: Ladybug Nest

_MG_9977

Hadde en liten samling med noen av de andre som bor i samme etasje inne på rommet mitt i dag der vi bare satt og pratet og prøvde å finne ut av hvilke pizza vi skulle, der det helt plutselig kom fra han ene ''Daum!! Look how many ladybugs you've got in here!!''. Tenkte bare at det var mange her fordi jeg hadde vinduet åpent, men neida, viste seg til at det var omkring 20 marihøner ved vinduet mitt og gud vet hvor mange inne på rommet mitt, som hadde lagt seg til rette og lag et lite reir. 

_MG_9978

 

Noen ideer til hvordan jeg kan bli kvitt dem? 

 

Tour Around Campus part 1

_MG_9853

Hola dere skjønne folk! Tenkte jeg ville ta dere med på en liten tur rundt skolen min. Jeg bor da på Campus og går på University of Essex som er lokert i Colchester. Colchester er da 1 time unna London, men er en veldig fin blanding av natur og byliv. Campusen er DRIT svær! Er en treningsøkt i seg selv å komme seg fra det ene stedet til det andre. Skolen består av tre forskjellige deler, Colchester (min del) tar sånn ca 20 min å komme seg fra den ene enden til den andre, Southend Campus og Loughton Campus. 

_MG_9854

 Jeg bort da i noe som heter towers. Det er da hele 6 towers på skolen, helt sjukt. Det er 16 etasjer i hver blokk og sånn ca 16 som bor i hver etasje, der kjøkken og bad deles. Det er flere boliger rundt om kring der du da kan velge og betale mer for å få eget bad, men hvis du ikke vil det da bir det å bo i towers slik som jeg gjør. 

_MG_9857

 Så langt så elsker jeg skolen og alle de jeg bor med. Alle sammen er super koselige og hyggelige, og det hjelper at man finner alt mulig på campus. Det er alt fra bar, uteklubb, en butikk som heter the store (oh the irony), post, og ja det du kan tenke deg å trenge. Tar også kun 10 min inn til byen med buss og koster ikke så mye heller så null stress. Det som bare er litt irriterende er det faktumet at primark er i en annen by som da vil si at det tar meg over en og en halv time med buss ... 

_MG_9859

 På torsdager og lørdager er det markeder her, der du får kjøpt alt fra nybakt brød, fersk sushi som blir lagd der og da, vintage clothes, musikk og lignende. 

_MG_9860

 Og såklart gode kaker! 

_MG_9863

_MG_9864

 Ferske frukt og grønt som jeg ganske er sikker på at en viss person hadde likt veldig godt. *kremt* Hei sofie * kremt*

_MG_9867

 Ferske nybakte brød som heldigvis er grovere enn de som du finner på butikken, og foccacia, namm!!

_MG_9869Siden skolen er så stor så må jeg dessverre dele dem opp i noen deler for å få hele skolen med på bloggen i bilder, men jeg håper dette var et bra innlegg og at dere likte den lille touren så langt! 

Hva syns du så langt?

Lyst til å se resten av skolen?

 

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits