Julepynt

Jeg har nå lært at jeg må slutte å ha mål, i hvert fall når det kommer til bloggen. Jeg fikk faktisk mindre lyst til å blogge når jeg var så opptatt med å prøve å blogge hver dag, så beklager for det! Men for ikke så lenge siden*uker siden* pyntet jeg rommet mitt med litt julepynt. Jeg har pyntet litt mer enn det jeg tok bilde av, bare så dere vet det!

Er du klar for jul i morgen? 

En vintermorgen

Jeg elsker å ta bilde på en vintermorgen når ikke mange er rundt, ingen biler, ingen forstryrrelser utenom musikken i ørene mine. Tok en tur til sognsvann i dag for å ta flere bilder til prosjektet mitt. Det var da jeg så den nydelige himmelen og tåken. For mange kan det være ganske trist og ikke det fineste å se på, men for meg er det nydelig. Hva liker du på en vintermorgen?

 

18:09

I media, PTF foto har vi en oppgave hvor vi skal lage en bok med et selvvalgt tema. Jeg tenkte jeg kunne vise dere de to av 24 bildene som skal være med i boken min. Hva syns du?

5 Fine"That does it," said Jace. "I'm going to get you a dictionary for Christmas this year."

"Why?" Isabelle said.
"So you can look up 'fun.' I'm not sure you know what it means." 
Cassandra Clare "There is nothing in the world so irresistibly contagious as laughter and good humor." 

Charles Dickens ''I once bought my kids a set of batteries for Christmas with a note on it saying, toys not included.''

- Bernard Manning

"You weren't an accident. You weren't mass produced. You aren't an assembly-line product. You were deliberately planned, specifically gifted, and lovingly positioned on the earth by the Master Craftsman." 

Max Lucado "Sometimes the hardest part of the journey is believing you're worthy of the trip." 

Glenn Beck 

 

Hvilken av quotene likte du best?

 

Forresten noen andre som legger merke til at jeg fortsatt har en sommer header? hahah, er vel kanskje på tide å bytte snart ... 

 


Juledekorasjoner og brent pizza

diushngkjer, whæææ det er 16 dager til jul!! Å gud, som jeg gleder meg. For en gangsskyld så gleder jeg meg faktisk til jul, men dessverre så merker jeg at julegleden begynner å gå litt av med tanke på at det er så leeenge til jul. Okey, så er det kanskje ikke så lenge til, men det føles som om det er neste måned eller mer. Jul kunne virkelig ikke brukt lengre tid på å komme!

Jeg og mamma pyntet juletreet i dag! whiii, det var morsomt. Vi har gått for et veldig gulltema i år på juletreet, utenom den ene kulen der da. Vi så den i butikken og måtte bare kjøpe den siden den var så fin. 

Jeg har lagd meg et mål å prøve å blogge hver dag frem til jul. Og ja, nå sitter sikkert noen av dere hjemme og bare ''pfffh, det er jo ikke noe vanskelig'', men tro det eller ei, jeg finner det til å være veldig vanskelig. Aner ikke hvorfor, kan hende jeg bare har blitt super lat, men ja det er mitt mål frem til Jul så får vi se om jeg klarer det!Visste dere at mamma er VELDIG dårlig på å ta tiden på ting? Det kommer alt i fra å rekke bussen eller komme i tide til noe til å ta tiden på pizza. Og dette er akkurat grunnen til hvorfor jeg alltid passer på pizzaen og ikke mamma. Naammmm, brent pizza. Pizzaen er faktisk mye mer brent i virkeligheten enn det den er på bildet. 

Gleder du deg til jul?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til arkivet mitt, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre minnene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel også ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits