Short hair don't care

Her om dagen så klippet jeg håret fra rumpe-lengde til puppe-lengde. For en person som ikke har klippet håret sitt på typ 2 år så var det relativt rart å skulle gå fra såpass langt hår til noe som er relativt kort, men noe jeg har hatt lyst på sjukt lenge er faktisk å skulle klippe det skulder kort. I dag så lekte jeg litt med håret og da så det faktisk ut som om jeg hadde litt kort hår, og for å være helt ærlig, det så ikke så gærlig ut altså. 

_MG_3102

 

Tycks? Skal jeg tørre å klippe det?

 

Dagens antrekk: Lady Dressed In Black

_MG_3011

Våknet opp i dag med et humør i å pynte meg litt og ta bilder, hvert fall med tanke på at jeg har bodd i den samme onsien i flere dager nå. 

_MG_3015

Visse dager har man rett og slett lyst til å ha på seg svart og med hint av pop of color, og den dagen var i dag for meg altså. Og føler at jeg bare må slenge inn at knær er sjukt rare!! 

_MG_3056

Sko: Bianco Skjørt: Miss guided Genser: Bik Bok Hatt: H&M

 

Tycks? 

 

Life in a reality show

Skal garantere dere at hvert enkelt student minst en gang i løpet av livet sitt på enten videregående skole eller universitet/høyskole tenker at livet deres og vennene deres burde vært med i et reality show. Jeg skal ærlig si at jeg tenker det hver dag, og hvert fall enda mer når jeg går ut. Det er farlig mye tull som skjer og artig nok så skal jeg begynne en liten ''serie'' på bloggen som omhandler akkurat alt det tullet som skjer i livet mitt, spesielt når vi er ute,  

IMG_3529

I går så dro vi ut på den ene ordentlige klubben på Uni som heter sub zero (skal love at den blir nevnt ofte, kanskje i hvert innlegg, så kanskje like greit å notere seg ned navnet). Begynte vel med det faktumet at en av kompisene mine, la oss kalle han Espen, og jeg hehe hadde en greie i fjor, selvom han hadde og HAR en kjæreste, som jeg da fant ut av i etter tid. Drittsekk sa du? Vel, her kommer den morsomme og super teite delen, vår fulle kjære Tuva er da flink til å være snill og så absolutt elsker å danse, så da blir det da mixed signals så veldig mye grabbing og dansing skjedde med Espen. 

IMG_2729

Holdt meg på en måte litt vekk fra han hele kvelden, samtidig som jeg var mye med han, gir det mening? Uansett, så ringte han meg da vi kom ut av klubben og jeg stod ved toalettene og ventet på venninnen min, og det er nok der det hele begynner. FOR nemlig, her ser du, han her da knappe tre til fire uker siden, tilsto de såkalte følelsene han hadde for meg (fortsatt sammen med kjæresten sin if I may add), og sa at han tydeligvis aldri sluttet å ha følelser for meg. Jeg står da der med Espen, venninnen min, og to av kompisene hans, der han ene begynner å legge an på meg og da kommer så nærme meg at jeg trekker meg bakover. Han fortsetter da å komme nærmere og før jeg visste ord av det så sto jeg et lite stykke unna venninnen min og Espen. Det kjære Espen begynner å gjøre er å legge an på venninnen min, og når hun da konfronterer han med at det ikke er kult at han gjør det når han har kjæreste, så blir han sinna og begynner da å gå. 

IMG_0344

Får knapt ti min senere en melding om at han ikke likte venninnen min (LOL) fordi at hun konfronterte han at han hadde en kjæreste og at det ikke er innafor å legge an på noen, og virkelig prøve seg på dem for å ha best of both worlds selv når man er med en person. Og mine damer og herrer, dette er da hvordan enda en fuckboy kom ut av skyggene og inn i lyset. 

 

Lyst til å høre flere historier? 

Noen lignende historier du har lyst til å dele?

Oh the frosty road

_MG_2955

Er så kaldt om dagen at det har kommet litt frost på bakken. Er ikke helt det samme uten snø, men når man er i desember og får litt kulde, så skal det sies at man setter pris på det, eller jeg da i hvert fall. 

_MG_2883

Tok med meg kamera til Uni en gang, og da var himmelen klar, solen oppe og frosten på plass så da måtte jeg benytte muligheten til å ta noen bilder! 

_MG_2882 _MG_2880

Er det snø der du er nå?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva


hits