YSL: Touche Éclat review

Begynte ikke før 11 i dag, så tenkte hvorfor ikke bare ta bilde av meg selv mens jeg skal ta på meg sminke og fortelle hva jeg syns om foundationen. Som du sikkert har skjønt i fra tittelen så er denne gangen om YSl Touche Éclat. Hvis det er noen flere foundations dere har lyst til å ha review på så er det bare å si i fra! _MG_0250

 Begynner da med et rent ansikt uten sminke  

_MG_0258

Dottet da foundation over hele ansiktet fordi jeg føler at det er da jeg får mest ut av one pump og føler at resultatet blir litt bedre. Blendet det da ut på venstre siden av ansiktet slik at dere skulle få se litt forskjell. (det som er så morsomt med dette bildet, er at det var rett før jeg lo meg ihjel, fikk nemlig litt besøk mens jeg så sånn her ut og hadde et kamera foran ansiktet mitt)

_MG_0261

Dette er da sånn det så ut når alt var blendet ut. Vet at lyset dessverre ikke var så bra, men fant ikke ut hvor det var best lys før helt på slutten, så da vet jeg det til neste gang. 

_MG_0285

Og dette er da sluttresultatet. Det står noen steder at den gir mediumdekning, personlig så syns jeg at den gir veldig lite dekning, men er mulig å bygge på hvis dere skjønner hva jeg mener. Uansett om du velger å bygge opp dekningen eller bare ha den på en pump (dekningen varier også tydeligvis på hvordan hud du har) så gir den uansett et veldig fint og naturlig resultat. 

_MG_0292

 Her har vi da noen av bildene med litt bedre lys. Foundationen inneholder ikke SPF som da vil si at det er lurest å ha krem under med spf på for å gi huden beskyttelse. 

_MG_0293

Golden Smokey Eye

_MG_9448

I dag hadde jeg litt lite å gjøre, så valgte å prøve ut noe av de nye sminkene jeg hadde kjøpt. Hadde deretter tenkt til å gå ut å ta bilde, men så valgte jodermor å gråte litt ekstra mye, og dermed ble det muligheten å gå ut for å ta bilder mindre enn null. 

_MG_9449                                                                                                                                                                                                                                                    Desverre så ser man ikke øyenskyggen så bra, men neste gang så blir det bedre! You live and you learn! :D_MG_9458

 //Ansikt:YSL: Le Teint Touche Éclat, Rimmel Wake me up transparent pudder, L´oreal Glam Bronze bronzer, Viva Ka diva Blush i Nr:3 Oh my! Øyne: Øyenskygge fra MAC: Brule, Lights og Dark Brew. Maskara: Maybelline The Rocket Volume Express Waterproof// 

 

 

New In: Makeup

Dro til byen i går der planen kun var å møte en venninne og dra på café, og IKKE bruke noe penger på sminke eller klær siden jeg skal flytte til England snart, men det begynte å sprekke litt da vi dro innom L'oreal butikken på Karl Johan som har 50% på hele butikken. Og etter det så bare sprakk det og endte da opp med å kjøpe en god del flere ting enn jeg hadde tenkt, men er super fornøyd med innkjøpet uansett! 

Har hatt lyst til å kjøpe disse foundationene på lenge. Er nesten sånn at jeg gikk å sikla hver gang jeg så dem, så da var det påtide å endelig kjøpe dem. Har hørt så mye bra om dem, så gleder meg til å få prøvd dem ut. Vurderer å lage et første inntrykk på dem, altså hvordan de ser ut på ved første øyekast og hvor bra de holder seg utover dagen og lignende. 

Favorittene mine er så absolutt foundationene, men øyenskyggepaletten fra MAC ligger ikke så langt etter, men fortsatt på en solid andre plass. Den heter Warm neautral for dere som lurer. Absolutt verdt pengene og fargene er helt nyydelige! 



Måtte jo såklart kjøpe meg noen nye børster, for vel du kan aldri ha for mange børster :D 

Har du lyst til å lese førseinntrykksinnlegg om foundationene? 

Hva syns du om innkjøpet?

Palma De Mallora - Dag 1

Vi er nå i Palma, ferdig sjekket inn i leiligheten og fått utforsket litt i nærheten. Utsikten utenfor rommet er helt fantastisk! Kunne godt våknet opp til dette hver dag. 

Jeg og Shirley har klart å bli matforgiftet, så da er det veldig deilig at vi har to bad istedenfor ett. Ville bare legge til den fine og informative informasjonen! 












Elsker Livet










Har du vært i Palma?

Lips like Kylie Jenner

I det siste har jeg hatt veldig lyst på store lepper eller bare litt mer fyldigere så jeg tenkte det hadde vært litt morsom å prøve meg på Kylie Jenner lepper bare for å se hvordan jeg ville ha sett ut med større lepper. Ikke ta meg feil, jeg har ikke tenkt til å ta restyling, men det var morsomt å prøve meg frem klokken ett på morningen.

Alle bildene er dessverre tatt med mobilkamera fordi jeg ikke tenkte på å ta bilde med speilrefleksen, men det får gå. Dere ser hvordan resultatet selvom det er dårlig kvalitet.

Everyday Makeup

IMG_74750

Nars foundation, Benefit They're Real mascara, Collection Lastin Perfection Concealer, Estée Lauder Duo i 11 Shells, Estée Lauder Gelé Blush i Tease

I det siste har jeg brukt sminke litt oftere og har dermed også byttet sminke produkter oftere. I løpet av de siste ukene har jeg holdt meg til de produktene du kan se over her. Elsker så absolutt produktene over og elsker kombinasjonen med dem sammen! 

Har du prøvd noen av produktene over?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV




hits