Short hair don't care

Her om dagen så klippet jeg håret fra rumpe-lengde til puppe-lengde. For en person som ikke har klippet håret sitt på typ 2 år så var det relativt rart å skulle gå fra såpass langt hår til noe som er relativt kort, men noe jeg har hatt lyst på sjukt lenge er faktisk å skulle klippe det skulder kort. I dag så lekte jeg litt med håret og da så det faktisk ut som om jeg hadde litt kort hår, og for å være helt ærlig, det så ikke så gærlig ut altså. 

_MG_3102

 

Tycks? Skal jeg tørre å klippe det?

 

Dagens antrekk: Lady Dressed In Black

_MG_3011

Våknet opp i dag med et humør i å pynte meg litt og ta bilder, hvert fall med tanke på at jeg har bodd i den samme onsien i flere dager nå. 

_MG_3015

Visse dager har man rett og slett lyst til å ha på seg svart og med hint av pop of color, og den dagen var i dag for meg altså. Og føler at jeg bare må slenge inn at knær er sjukt rare!! 

_MG_3056

Sko: Bianco Skjørt: Miss guided Genser: Bik Bok Hatt: H&M

 

Tycks? 

 

Today's outfit

 

_MG_0099

Holaaa! Beklager for noe så utrolig dårlig blogging de siste dagene. Har virkelig prøvd å komme tilbake til bloggverden og virkelig bli i den, med med tanke på at det er så nytt med all fra skoletidene og finne ut av hvordan ting funker ++ en essay som jeg da valgte å skrive i siste liten ... Wopps da ... Uansett, nå som jeg har fått system og kontroll(tror jeg) så blir det mye mer regelmessig og bedre blogging! But no promises, because we know how bad I am at keeping them. 

_MG_0127

Hadde ikke noe undervisning i hele dag (!!!) så det eneste jeg har gjort i dag er å sitte å se på matvideoer og skrike inne i meg for dem til å smake maten, hvis ikke så er det veldig skuffende og da oppfyller den ikke den eneste grunnen til at jeg ser på dem. Jo, har også vært på et eksperiment for å få credit siden vi må ha 8 for å kunne bestå det ene faget. Noen som har blitt litt rutinert? Jooda, det er meg, går meg heller ikke vill på skolen lenger!!! 

_MG_0135

Uansett, tenkte det er en liten stund siden kameraet er blitt tatt frem der jeg leker modell foran den så derfor tenkte jeg å ha en dagens antrekk. Jakke: Topman(!!) Genser: Mango Bukse: Topshop petite Sko: Dr.Martens

_MG_0121

Og siden høst offesielt er her så må jeg jo feire med å ta det obligatorsike høstbildet der du ser masse blader i luften! 

_MG_0150Asian eyes much?

 

Hva syns du om dagens antrekk? 

 

 

Coats

I det siste har jeg blitt helt hekta på kåper. Gleder meg masse til det begynner å bli kaldere sånn at jeg kan bruke kåper, men tro meg når jeg sier at det bare er for å bruke kåper. Jeg gleder meg ikke akkurat til å fryse av meg fingrene og heller ikke å ha et klasserom som går i minus, men den saken får vi snakke om en annen gang. H&M, Sheinside1, sheinside2, sheinside3, Acne, Asos

Liker du kåper eller foretrekker du jakker?

On my way

For en liten stund siden kom jeg over en nettside med mye fint og mye billige klær! Mamma forteller meg stadigvekk at jeg ikke trenger mere klær og at jeg har nok, men hjernen min skriker nei. Men jo, jeg kom da over en nettside som heter boohoo, og vel for å si det sånn, nå er det tre playsuits på vei til meg. 


Har du vært innom boohoo før?

Today's Haul

Skulle tro jeg fikk nok etter alle posene jeg hadde med meg hjem fra Praha, men neida her er jeg igjen med enda et nytt innkjøp!

Jeg så denne nydlingen her på stativet og bare måtte kjøpe den. Jeg ante ikke hva jeg skulle bruke den med eller hvordan antrekket skulle se ut, men jeg bare måtte kjøpe den da jeg så den, og må si at jeg er glad for at jeg kjøpte den. Betalte 50 kr for denne her fra Second Hand. 

En veldig fin genser fra Moni med mange fine detaljer og et veldig lett og mykt stoff. På salg til 100 kr. 

Leggings for late dager, 99 kr fra BikBok.

En veldig sterk og fin bluse med et veldig lett og mykt stoff, 49 kr fra GinaTricot

Mustache ring og halskjede, 15kr hver fra GinaTricot. Wuhuuu, for en gangsskyld fant jeg en xs ring som ikke er for stor!!


Var på jakt etter ny leppestift i dag og siden GinaTricot hadde salg på leppestift tenkte jeg hvorfor ikke. Har ikke prøvd sminkene der i fra før så blir interresant å prøve leppestiftene. 30 per stk.

Har du prøvd sminken fra GinaTricot før?

ChainzZ

Kjøpte dette smykket fra H&M for en liten stund siden og den har blitt en av favorittene mine.  Jeg føler at den passer så bra med nesten alt og løfter et antrekk et hakk opp ved gullfargen, men også bare hele utseendet. Ja, jeg bare liker den veldig godt. Hva syns du om smykket?

 

Mulberry 2013 Autmn and Winter campaign

Ååååågh, hun er bare så PEN!!!

//Bildene er tatt fra mulberry.com//

Gårsdagens innkjøp

Gleder meg masse til å sove i en den svære t-skjorten med mange bokstaver på. Den er så deilig og myk!!! 


Levi's shorts fra Urban. Kjøpte også en veldig fin veske til, men så typisk meg å komme på det når jeg er ferdig med å ta bilder så dere får bare se vesken en annen dag, dessverre. Hva syns du om innkjøpet?

Innkjøp

Dro en liten tur til byen i går for å finne et skjørt, og igjen så endte det opp med at jeg kjøpte mer enn jeg hadde tenkt, men ikke så mye mer heldigvis!

Kjøpte et veldig fint og puffende skjørt fra H&M, og en luftig og deilig bluse fra H&M


Oversized Genser og Genser fra Gina Tricot Hva syns du?

Summer outfit VS Summer outfit

Summer Outfit1

 

VS

Summer outfit 2

 

Hvilken likte du best?

Today Wants


Likte du noe av det over her?

Innkjøp


T-skjorte, skjorte vest og jakke fra Carlings

Bukse Carlings Genser i midten Monki Genser Bikbok

Jakke bikbok

Sko til venstre H&M Sko til Høyre Bikbok. 99 kroner hver begge to, 198 til sammen, 

Spring WantsJeg er bare så klar til vår hvor man kan begynne med klæsje farger og herlige blomsterprint på klærna. Liker mønster på klærnene og ikke for å glemme smiley's! Over her har jeg mest lyst op skjørtet og den røde prikkete toppen fra topshop. Hva likte du best?

Pale Division

Bak den nydelige bloggen Pale Division er en jente på 18 år som er fra Singapore, men bor nå i Australia. Stilen hennes er helt uforklarlig nydelig og ikke for å glemme henne. Kunne bladd gjennom bloggen hennes i flere timer og bare forelske meg mer i den. Den er så nydelig og stilen hennes, WHOOOOOOOO! Hvis du mangler inspirasjon burde du ta en titt, men uansett om du mangler inspirasjon eller ikke, du burde ta en tit uansett! //Bildene er fra bloggen hennes// Har du vært innom bloggen hennes før?

Vinneren av konkurransen kommer om ikke så lenge!! 

Wants

Det er så lenge siden jeg har laget et sånt innlegg, og det er så mye fint som har kommet nå som det nærmer seg sommer! Har abre så lyst til å reise til et land, kanskje England og bare gå ned shopping gatene og kjøpe alt det fine jeg kommer over. 

Av tingene på bildet er favorittene mine kameraet, buksene og tubetoppen fra Urban Outfitters og Zara. Åååååh!♥ Hva likte du best?

Du kan fortsatt melde deg på konkurransen min HEER! Den avsluttes om 3 dager, altså 17. 

Follow on Bloglovin


New in


Begge fra bikbok. 

Hva synes du?

Orange beanie

Å Bruke lue er noe jeg ikke helt liker. Hodet mitt blir så stort og rundt og ikke for å snakke om håret mitt, men da jeg så denne luen i orange måtte jeg bare kjøpe den! Kjøpte den fra Carlings for 50 kr, ikke dyrt akkurat.

Hva synes du om luen min?

Retro glasses

Kjøpte meg en fin solbrille for ikke så lenge siden og bare gleder meg til å bruke dem når våren nærmer seg!

Liker du sånne briller?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits