08.10.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

08.10.2017

 

 

 

 

 

Life in a reality show

Skal garantere dere at hvert enkelt student minst en gang i løpet av livet sitt på enten videregående skole eller universitet/høyskole tenker at livet deres og vennene deres burde vært med i et reality show. Jeg skal ærlig si at jeg tenker det hver dag, og hvert fall enda mer når jeg går ut. Det er farlig mye tull som skjer og artig nok så skal jeg begynne en liten ''serie'' på bloggen som omhandler akkurat alt det tullet som skjer i livet mitt, spesielt når vi er ute,  

IMG_3529

I går så dro vi ut på den ene ordentlige klubben på Uni som heter sub zero (skal love at den blir nevnt ofte, kanskje i hvert innlegg, så kanskje like greit å notere seg ned navnet). Begynte vel med det faktumet at en av kompisene mine, la oss kalle han Espen, og jeg hehe hadde en greie i fjor, selvom han hadde og HAR en kjæreste, som jeg da fant ut av i etter tid. Drittsekk sa du? Vel, her kommer den morsomme og super teite delen, vår fulle kjære Tuva er da flink til å være snill og så absolutt elsker å danse, så da blir det da mixed signals så veldig mye grabbing og dansing skjedde med Espen. 

IMG_2729

Holdt meg på en måte litt vekk fra han hele kvelden, samtidig som jeg var mye med han, gir det mening? Uansett, så ringte han meg da vi kom ut av klubben og jeg stod ved toalettene og ventet på venninnen min, og det er nok der det hele begynner. FOR nemlig, her ser du, han her da knappe tre til fire uker siden, tilsto de såkalte følelsene han hadde for meg (fortsatt sammen med kjæresten sin if I may add), og sa at han tydeligvis aldri sluttet å ha følelser for meg. Jeg står da der med Espen, venninnen min, og to av kompisene hans, der han ene begynner å legge an på meg og da kommer så nærme meg at jeg trekker meg bakover. Han fortsetter da å komme nærmere og før jeg visste ord av det så sto jeg et lite stykke unna venninnen min og Espen. Det kjære Espen begynner å gjøre er å legge an på venninnen min, og når hun da konfronterer han med at det ikke er kult at han gjør det når han har kjæreste, så blir han sinna og begynner da å gå. 

IMG_0344

Får knapt ti min senere en melding om at han ikke likte venninnen min (LOL) fordi at hun konfronterte han at han hadde en kjæreste og at det ikke er innafor å legge an på noen, og virkelig prøve seg på dem for å ha best of both worlds selv når man er med en person. Og mine damer og herrer, dette er da hvordan enda en fuckboy kom ut av skyggene og inn i lyset. 

 

Lyst til å høre flere historier? 

Noen lignende historier du har lyst til å dele?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits