Autmn Wants!

I samarbeid med Rabble.no 

Jeg vet ikke helt med dere, men for meg er online shopping noen ganger for bra at det gjør vondt. Men det er så deilig med det er at du kan ligge hjemme i senga og bare bla nedover nettside på nettside der du ser mye ting du vil ha, og kanskje snike deg til noen plagg her og der i handlekurven. Som en student er det veldig kjipt å måtte betale mye penger for veldig få plagg, så det er noen nettsider som jeg alltid kommer tilbake til, enten om det er for å få kjøpe en liten gave til meg selv eller om det er for å, tro det eller ei, inspirasjon til hvordan noen av plaggene som jeg har hjemme kan kombineres. 

//nr 1: HER nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER////nr 1: HER Nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER//

 Også hvis jeg vil være litt ekstra snill mot meg selv går jeg til Outfitters, men sånn generelt er de supre på å gi deg stil inspirasjon! 

//Nr 1: HER nr 2: HER nr 3: HER nr 4: HER//

 

For dere som ikke vet hva Rabble.no er så er det en nettside der du får en rekke rabattkoder til flotte kampanjepriser til en rekke forskjellige flotte sider som nelly, Asos, boohoo, Urban oufitters og så mange andre butikker. Det er ikke bare klesnettsider du får rabatt på, det er også hoteller, sminke nettsider som coverbrands, skobutikker and you name it! Absolutt verdt å ta en titt innom! 

 

Har du noen klessider å anbefale?

🍍 🇳🇴 🍍 🇬🇧 🍍

Tuva

kATEGORIER


Velkommen til diverse kategorier, din stalker. Hvis du er en nysgjerrig person slik som jeg er, så håper jeg du liker og har tid til alle de andre kategoriene jeg har her på bloggen. Nå som du er så godt i gang med stalkingen kan du vel like godt ta en titt innom alle mine sosiale medier!

kATEGORIER


aRKIV
hits